Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Minte
  4. Afla care sunt cauzele spirituale ale afectiunilor sistemului circulator

Afla care sunt cauzele spirituale ale afectiunilor sistemului circulator

Când aveti probleme cu sângele, trupul va arata ca viata va este lipsita de bucurie iar ideile si gândurile nu pot circula liber. De ce nu puteti vedea frumosul din jurul vostru? De ce sunteti atât de orbi asupra partii pozitive a vietii? Dati gândur

Când aveti probleme cu sângele, trupul va arata ca viata va este lipsita de bucurie iar ideile si gândurile nu pot circula liber. De ce nu puteti vedea frumosul din jurul vostru? De ce sunteti atât de orbi asupra partii pozitive a vietii? Dati gândurilor voastre libertatea sa împartaseasca frumusetea vietii si permiteti-le sa circule liber.

Anemia

Anemia indica o lipsa de bucurie si de forta si o viata lipsita de dinamism. De ce refuzati sa faceti uz de energia care se afla în voi? Trebuie sa realizati ca exista destula putere, energie si bucurie pentru noi toti si nu trebuie decât sa ne deschidem catre exterior pentru a o lasa sa intre.

Arteroscleroza.

Arteroscleroza indica rezistenta, tensiune, rigiditate si o minte obtuza. În aparenta ati devenit prea inflexibili atât în privinta mintii, cât si a corpului si nu întelegeti aceasta. Acum corpul vostru încearca sa va explice cu claritate care sunt apropierile de viata care va lipsesc:  deschidere,  flexibilitate, toleranta,  afirmarea  vietii  si  a  lumii  înconjuratoare si linistea. Deschideti-va spre acestea si traiti în pace, în acelasi timp cu voi si cu lumea.

Embolia

Embolia indica faptul ca nu mai sunteti flexibil înauntrul vostru si ca ati devenit rigizi din punct de vedere mental. Viata voastra a fost canalizata prea mult pe repaus si relaxare si, ca rezultat trupul vostru a devenit letargic. Realizati ca totul în viata este în miscare si ca nu faceti exceptie de la aceasta. Fiti deschisi si abordati o atitudine flexibila, deveniti toleranti si iubiti natura.

Presiunea arteriala crescuta

Presiunea arteriala crescuta apare atunci când nu v-ati exprimat gândurile si emotiile o lunga perioada de timp. Traiti constant la marginea unui conflict fara sa ajungeti la nici o concluzie. Aceasta natural ca va tine într-o presiune continua. Priviti cu atentie problemele. Simtiti calea catre ele si lasati-le sa se îndeparteze fara sa tineti neaparat la una dintre ele. Un conflict va arata unde trebuie sa învatati sa va eliberati. În acest fel veti fi capabil sa eliberati o mare presiune si sa faceti fata problemelor voastre într-o maniera calma.

Presiunea arteriala scazuta.

O presiune arteriala scazuta este un indiciu ca încercati sa evitati sa faceti fata problemelor. Sunteti lipsiti de energie vitala vigoare si nu va puteti evidentia. Poate indica, de asemenea, o încercare de a evita sexualitatea. Priviti fortele care lucreaza în interiorul vostru, fara sa emiteti nici o judecata. Observati pur si simplu ce se întâmpla si acceptati-va cu toate bolile. Daca puteti sa fiti onesti cu voi veti constata ca veti putea face fata vietii si responsabilitatilor sale. Aplecati-va asupra interiorului vostru si veti descoperi ca sunteti puternici si atunci veti fi capabili sa va bucurati fiind activ.

Varicele

Oamenii care sufera aceasta stare au adesea o opozitie a energiei interne fata de munca pe care o depun si care nu le place de loc. Se simt depasiti de munca si uneori dezamagiti. Rezultatul este letargia, negativitatea si pot avea o lipsa de elasticitate, energie cat si o lipsa a sprijinului interior. Aceasta încearca sa va spuna venele voastre cu varice. Este important sa acceptati situatia voastra si maniera de a actiona. Fiti voi însiva din nou, apoi veti fi capabili sa va relaxati si sa gasiti o cale de a trai viata cu bucurie si o traire interioara completa. Poate ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va schimbati atitudinea si apropierea fata de lume. Odata ce ati devenit liberi din acest punct de vedere, sistemul circulator va fi si el capabil sa functioneze liber. Corpul este expresia gândurilor voastre.

Colapsul circulator

Simptomele de acest fel va dau ocazia de a va eschiva de la responsabilitati si de la probleme în loc sa le rezolvati. În acest fel puteti  câstiga putere asupra celorlalti. Odata ce aceste simptome scad în intensitate va veti da seama ca problemele va coplesesc mai mult ca oricând. Admiteti ca nu aveti putere asupra anumitor situatii si acceptati acest fapt. Apoi aruncati o privire asupra problemelor fara a reprima nimic. Veti fi capabili sa gasiti o solutie pe aceasta cale si veti putea descoperi ca va veti bucura asumându-va responsabilitati.

Edemele

Edema indica faptul ca doriti sa retineti ceva. Poate va e teama sa pierdeti ceva dar nu aveti puterea sa o recunoasteti. Este timpul sa terminati cu trecutul.

Trombozele

Trombozele sunt un indiciu clar ca viata voastra nu curge îndeajuns, iar rezultatul este stagnarea. Exista si o anume inflexibilitate a sinelui. Atitudinile voastre, opiniile si ideile au o  puternica motivatie iar  acum  arterele  experimenteaza manifestarile fizice  ale  acestei probleme. Învatati si afirmati ca nimic nu este static si lasati constient aceste opinii rigide sa treaca. Cresteti în voi însiva libertatea exterioara,  iar arterele  vor functiona din nou cum trebuie.

Sursa: Louise L Hay - Cauzele emotionale ale bolilor

#anemie #emotii #inima sanatoasa #sanatate #sange

Ce au mai parcurs alti cititori...

Savantii “redescopera” importanta sistemului limfatic
Afla care sunt cauzele emotionale ale afectiunilor pielii si cum  le poti rezolva
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101