Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Corp

Cauzele subtile ale afectiunilor digestive

Problemele stomacului (în general) Stomacul are legatura cu receptia si digerarea emotiilor Aceasta functie solicita o atitudine de deschidere, acceptare si devotament. Daca cineva si-a interzis   capacitatea pentru a simti în viata sa constienta

Problemele stomacului (în general)

Stomacul are legatura cu receptia si digerarea emotiilor Aceasta functie solicita o atitudine de deschidere, acceptare si devotament. Daca cineva si-a interzis   capacitatea pentru a simti în viata sa constienta, stomacul va trebui sa elibereze emotiile.

In ideea de a va deschide catre sentimente si impresii, idei si opinii si sa le integrati în mod constient este nevoie de mai multa încredere în sine. Datorita lipsei  de încredere aveti dificultati în acceptarea sentimentelor, în special, ale furiei si agresivitatii si, de asemenea, va este greu sa faceti fata conflictelor. În schimb, preferati sa înghititi lucrurile si sa le lasati pe ele sa va manânce.

Deschideti-va spre tot ceea ce viata v-a adus si continua sa va ofere. Odata ce ati început sa întelegeti ca exista un sens în spatele a tot ceea ce se întâmpla (si veti fi capabili sa întelegeti numai daca veti fi deschisi si receptivi)  nu veti mai simti lucrurile atât de apasatoare in stomacul vostru. Veti învata, de asemenea, sa va întoarceti spre viata, cu toate impresiile si experientele si veti fi capabili sa va acceptati sentimentele si sa le exprimati liber.

 

Lipsa apetitului

Lipsa apetitului este un indiciu ca va este teama de noi impresii si ca refuzati sa acceptati procesul digestiei care se manifesta odata cu acestea. Este cât se poate de evident ca ceva va  strica apetitul. Lumea este plina de  noi si  interesante impresii, si  daca le întoarceti spatele veti trai numai pe jumatate. Încercati sa cresteti fluxul interior pentru a primi impresii si apetitul se va dezvolta de la sine.

 

Ulcerul gastric

Ulcerul gastric îl gasim la o persoana care nu poate sa-si exteriorizeze sentimentele si agresivitatea, iar acestea se întorc înspre ea însasi. Este un fel de autodistrugere pentru stomac, care începe sa se digere pe el însusi. Acceptati-va sentimentele si nu mai evitati conflictele. Deschideti-va  spre  impresiile  din  afara  si  în  mod  constient  digerati-le  si acceptati-va, totodata, si  agresiunea. Admiteti ca sunteti dornic de protectia din copilarie cum ar fi dorinta de a fi iubit si de a se avea grija de voi.

 

Arsuri gastrice

Daca va înghititi furia iar si iar, sucul gastric va deveni foarte acid într-o încercare inconstienta de a va exterioriza sentimentele, ceea ce va duce la senzatia de arsura. În acelasi timp aceasta creeaza o presiune care previne cantitatea viitoarei mese. Înghitirea hranei va deranjeaza. Realizati ca exista un sens pentru orice în viata, incluzând modul în care reactionati. Întelegerea acesteia va va da în viitor, un sentiment de încredere si securitate, care va va fi de ajutor în a va exprima nevoile si furia (daca mai este acolo) mult mai liber.

 

Greata (si vomitatul)

Greata indica totdeauna respingerea a ceva ce am gasit ca este prea greu de digerat nu numai în sensul fizic al cuvântului. Daca mâncam prea multe alimente sau avem multe idei, nu vom fi în stare sa le digeram suficient, iar voma ne previne ca  ne încarcam prea tare.Greata si vomitatul în timpul sarcinii, în general, înseamna lipsa dorintei de a recepta sperma la conceptia copilului, dar mai poate însemna respingerea propriei feminitati, sau chiar a copilului însusi.

Oricare ar fi cazul fiti un pic mai constienti de ce anume înghititi si fiti sigur ca este digerabil. Daca sunteti incapabili sa schimbati situatia în care va aflati, deschideti-va mai mult si veti fi capabili sa receptionati mai mult. Multumiti corpului dumneavoastra pentru ceea ce va spune. 

Tractul intestinal

 

Generarea de gaze

Aceste simptome sunt  adesea datorate faptului ca nu puteti sau nu vreti sa înghititi ceva. În acelasi timp, exista o lipsa de dorinta de a admite aceasta si de asemenea, prin înghitirea aerului, simulati actul real al înghitirii. O alta cauza poate fi faptul ca ati înghitit prea multe lucruri pe care nu le-ati agreat, nu v-ati împacat si acum sunteti pe punctul de a exploda. Trebuie sa fiti mai selectiv si sa intrati în contact numai cu ceea ce doriti si ceea ce puteti digera corespunzator. Acceptati-va asa cum sunteti, incluzând orice limite puteti avea si învatati sa spuneti “nu”. Veti fi capabil sa va relaxati din nou si  fluxul vietii va trece prin voi mult mai usor.

 

Apendicitele

Ca proces inflamator, apendicitele indica faptul ca exista o urgenta, o problema acuta care blocheaza fluxul vietii, în mod frecvent asociata cu o frica de viata. Opriti întoarcerea în trecutul vostru si viata îsi va relua cursul.

Spasmele intestinale

Crampele si colicile indica frecvent o tensiune care se refera la cum o persoana îsi gireaza fazele dezvoltarii sale. Trebuie sa învatati sa lasati deoparte acele lucruri care nu mai sunt valide pentru dezvoltarea voastra. Tensiunea va slabi ea însasi sau nici macar nu va fi nevoie sa interveniti. Lasati-o sa treaca , Fiti deschisi pentru nou, permiteti vietii sa va învaluie.

 

Colita ulceroasa

Probabil ca ati avut parinti foarte meticulosi si stricti. Ati avut parte de experiente de reprimare si umilire, cu rezultatul ca va este teama de a va arata propria personalitate si adesea jucati un rol doar ca sa faceti placere altora. Asa cum aveti o excesiva si puternicadorinta de afectiune, va atasati prea puternic de altii în loc sa traiti propria viata. Fiti voi însiva! Puteti sa va acceptati si sa va iubiti, va veti elibera de dependenta de altii si veti ajunge sa realizati ca viata este placuta.

 

Diareea (cazurile acute sau cronice)

Frica este în mod uzual implicata în cazurile de diaree. În anumite cazuri reprezinta o usurare a ceva pe care, în loc sa îl acceptam si sa îl digeram îl tot caram cu noi. Toate experientele si impresiile au ceva frumos si sunt folositoare pentru voi. Deschideti-va fara teama si permiteti-le sa ramâna înauntrul vostru.

 

Hemoroizi

Aceste simptome arata ca înfruntati probleme pe care trebuie sa le lasati deoparte, ca ceva va oprima, ceva pe care nu puteti sau nu vreti sa îl eliberati. Încercati sa priviti constient indiferent ce este lucrul care va sperie si faceti-o fara frica. Nu reluati pas cu pas provocarea,  lasati-o  sa treaca  fara  sa  va  condamnati.  Atâta  timp  cât  puteti  accepta provocarea pe care o aveti, veti simti lumina si o inima deschisa si capabila sa traiasca aici si acum fara nevoia de hemoroizi.

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

Ce au mai parcurs alti cititori...

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...