Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Cauzele emotionale ale bolilor - aparatul respirator

Cauzele emotionale ale bolilor - aparatul respirator

Respiratia  Respiratia noastra are legatura nu numai cu viata fizica, dar si cu domeniul non- material. Respiratia integreaza toate formele de viata si le aduce în contact; prieten sau dusman, planta sau animal, toti respira acelasi aer. Sistemul

Respiratia 

Respiratia noastra are legatura nu numai cu viata fizica, dar si cu domeniul non- material. Respiratia integreaza toate formele de viata si le aduce în contact; prieten sau dusman, planta sau animal, toti respira acelasi aer. Sistemul respirator ne indica modul în care comunicam si luam contact cu mediul. În acelasi timp, are legatura cu problemele legate de libertate aratate prin expresii cum ar fi “Pot sa respir liber din nou”. Actul respiratoriu consta în inspiratie si expiratie, în a da si a lua. Daca aveti dificultati cu respiratia sau cu plamanii, întrebati-va ce anume doriti sa luati sau sa eliberati. Poate este ceva cu care nu doriti sa fiti în contact. Poate nu va simtiti liberi în raport cu altii.

Astmul

Cand suferiti de astm respirati mult aer dar aveti dificultati în a-l elibera din nou. Pentru ca eliberati o cantitate atat de mica este posibil sa nu puteti inspira de ajuns  si astfel capacitatea respiratorie se va diminua din ce în ce. Sunteti probabil  persoane care tanjesc dupa dragoste dar care nu au învatat înca sa o ofere. Dar sa luati întotdeauna fara sa oferiti nu merge. Ce pastrati si ce nu doriti sa oferiti? Aveti agresiuni sau furie pe care nu le admiteti?  Toata viata pe care o avem de oferit este deja prezenta în noi. Oferiti  celorlalti ceea ce aveti deja si o noua viata va începe iar sa circule prin voi. Nu va fie teama sa admiteti prezentul statut de om neajutorat si sentimentul ca sunteti nesemnificativ, daca procedati asa veti primi numai sprijin. Deveniti constienti de ceea ce anume ati respins sau sters de curand.  Acceptati  si  cuprindeti  viata  în  totalitatea ei  si  veti  realiza  ca  nu  mai  exista “dusmani” - ei au fost doar un produs al mintii voastre constiente. În final veti fi capabil sa respirati liber din nou - un sentiment minunat.

Dificultati de respiratie

Daca pieptul vostru se simte ”tinut” cand inspirati sau aveti dificultati în a lua aer întrebati-va ce anume este ceea ce va restrictioneaza si nu va lasa sa respirati liber. Constientizati de asemenea, cand si ce v-a luat respiratia sau v-a întrerupt-o. Acceptati faptul ca sunteti persoane libere. Adevarata libertate se afla în sine, în constiinta voastra. Ramane la latitudinea voastra sa eliberati orice constrangeri aparent exterioare.

Bronsitele

Bronsitele indica un conflict acut, manie sau tulburare în familie, sau în imediata voastra apropiere. Raceala indica faptul ca exista ceva pe care în mod inconstient doriti sa-l  îndepartati, ceva ce va tulbura si va înfurie. Realizati ca membrii familiei voastre, la fel caoricine  altcineva, au  aceeasi  scoala  de  viata  cu  a  voastra.  Acceptati  faptul  ca  fiecare persoana are drumul ei în viata. Împacati-va cu voi si cu viata pe care o duceti.

Pneumonia

Pneumonia este un semn ca procesul comunicarii cu viata si toate aspectele sale incluzand pe cele nemateriale sunt deranjate. Sunteti prins într-un conflict cu propriul Ego conflict care a facut ca plamanii sa ia foc. În multe cazuri persoana implicata  a suferit din punct de vedere emotional, ca urmare s-a retras în ea însasi. Respirati respiratia vietii din nou. Fluxul supararii si al bucuriei sunt la fel; în turbulentele vietii exista o balanta a armoniei.

Tuberculoza

Tuberculoza indica un sever conflict al Ego-ului cu toata viata care va înconjoara. Doriti prea mult de la voi si asta v-a facut sa uitati respiratia minunata a vietii. Respirati din nou liber si deschideti-va spre viata în unitatea si diversitatea ei si realizati ca exista îndeajuns pentru orice si oricine.
Cititi despre cauzele emotionale ale bolilor - creierul si zona capului aici.
Surse:Louise L.Hay - Cauzele emotionale ale bolilor

#astm #bronsita #cauzele spirituale ale bolilor #emotional #pneumonia #respiratia #vindecare

Ce au mai parcurs alti cititori...

Rolul alimentaţiei şi al sportului în vindecarea sistemului limfatic
Afla cum poti trata astmul in mod natural
Remedii naturale pentru tratarea pneumoniei

Ce spun cititorii despre "Cauzele emotionale ale bolilor - aparatul respirator"

Vamanu radu21 April 2020 13:34Raspunde

Felicitari pentru aceasta pagina

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101