LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Biorezonanța, medicina viitorului

Biorezonanța, medicina viitorului

Energie spirituală a fost intuită de mai toate civilizațiile din vechime și este cunoscută sub denumiri specifice fiecărei culturi: energia Chi, Qi, Prana, Mana, Ki. Aceasta energie este de fapt forţa de viaţă care pătrunde şi energizează tot ceea ce este viu. Diverse tehnici au fost formulate pentru a canaliza aceasta energie şi pentru a o utiliza în scopul vindecarii.

În ultimii ani, viața noastră de zi cu zi s-a schimbat, devenind tot mai stresantă și dificilă, pe măsură ce toate lucrurile din jurul nostru sunt în continuă schimbare. Noua stare de “nou” a “creat” o necesitate de a schimba modul în care ne apropiem și explorăm corpul uman. Trăim într-o lume în care au loc schimbări rapide. Prin urmare, este necesar să ne adaptăm, să acceptăm progresul în știința și medicina secolului XXI, să dizolvăm prejudecățile și să aplicăm noile metode de diagnosticare non-invazivă și metode de terapie care utilizează energia corpului uman. Medicina alopată are ea rolul ei de netăgăduit (dovedit de atatea ori), însă este de dorit ca aceste concepte de holistic (holos = întreg, integral) și alopat (allos = diferit, pathos = suferință) să se armonizeze pentru un scop comun, acela de sănătatea optimă a organismului uman.
Hippocrates a enunţat cea dintâi Lege a Medicinei “Primum non nocere!” (în primul rând, nu face rău!), care stă la baza oricărei metode de vindecare și este considerat principiul fundamental al Vieţii Însăşi. Medicina Holistică respectă înainte de toate această Lege.

 

Cuprins

 

Energia, concept filozofic

Oamenii de știință au intuit și apoi demonstrat cu mijloacele vremii ceea ce lumea spirituală experimenta din vechime. Despre ce este vorba?
Suntem energie!

Nikola Tesla a spus: “Dacă vrei să cunoşti secretul Universului, gândeşte în termenii energiei, frecvenţei şi vibraţiei.”
Einstein a spus: „Totul în viață este vibrație”
“În ziua în care știința va începe să studieze fenomenele ne-fizice, va face într-un deceniu mai multe progrese decât a făcut în toate secolele din trecut ale existenței sale.”

Energie spirituală a fost intuită de mai toate civilizațiile din vechime și este cunoscută sub denumiri specifice fiecărei culturi: energia Chi, Qi, Prana, Mana, Ki. Aceasta energie este de fapt forţa de viaţă care pătrunde şi energizează tot ceea ce este viu. Diverse tehnici au fost formulate pentru a canaliza aceasta energie şi pentru a o utiliza în scopul vindecarii.
Oamenii de știință au început să admită că Universul este făcut în întregime din energie. La începutul secolului al 19-lea, fizicienii au început să exploreze relația dintre energie și structura materiei. Pe parcursul experimentelor, convingerea existenței unui univers newtonian material, care se află în centrul cunoașterii științifice, a fost abandonată și înlocuită cu înțelegerea că materia nu este altceva decât o iluzie.
Fizicienii de fizică cuantică au descoperit că atomii fizici sunt făcuți din vortexuri de energie care se învârt și vibrează în mod constant, fiecare dintre aceștia radiind propria semnătură energetică unică.
De aceea, dacă vrem cu adevărat să ne observăm pe noi înșine și să aflăm ce suntem, pot să afirm suntem ființe de energie și vibrație, radiind propria semnătura energetică unică, fapt pe care fizica cuantică l-a dovedit în mai multe rânduri.

 

Știința și terapiile cu Biorezonanța (bio-feedback / bioresonance)

Lucrări teoretice și experimentale au făcut posibilă producerea sistemului „Metatron” - un generator cuantic neliniar - inițiat de Nikola Tesla (om de geniu în electronică la sfârșitul secolului al XIX-lea). Lucrările sale au fost continuate de alți oameni de știință ale căror concluzii conduceau către același rezultat: posibilitatea urmăririi oricărei afecțiuni din organism prin modificări ale caracteristicilor de undă ale țesutului, celulelor individuale, cromozomilor și chiar a fermenților și hormonilor separați.


G. Lakhovsky, un cercetător rus de excepție, a studiat efectele frecvențelor radio asupra animalelor, starea lor de sănătate și asupra plantelor. Oamenii de știință americani ai geniului, R. Rife, au efectuat cercetări nu numai asupra efectelor frecvențelor radio, ci și asupra efectelor frecvențelor electrice asupra biocâmpului uman, adică asupra câmpului care înconjoară corpul nostru fizic.
Principiul dispozitivelor de diagnostic electro-transdermic a fost descoperit de dr. Reinhard Voll. El a susținut că rezistența electrică a corpului uman nu este omogenă și că există meridiane care apar ca și câmpuri electrice. Există un număr total de 1000 de puncte pe corpul uman care corespund celor 12 meridiane clasice, utilizate deja de mii de ani de medicina chineză. Dr. Voll a propus un dispozitiv care putea măsura rezistența pielii în fiecare punct de acupunctură în combinație cu rezistența galvanică a pieli, adică prin puncte biologic active (BAP) în care potențialele energetice ale organelor și sistemelor sunt măsurate [1].


În 1922, biofizicianul rus Α.G. Gurwitsch a descoperit radiația mitogenetică. El a observat că rădăcina unei cepe în timpul fazei de creștere poate crește diviziunea celulară a unei alte rădăcini, chiar și atunci când aceste două rădăcini sunt separate de sticlă. Această observație a fost începutul metodei teoriei biorezonanței prin dezvoltarea teoriei transferului de informații biologice [1].
Medicul german Franz Morell este considerat „părintele” tratamentului cu biorezonanță. Având o experiență vastă și informată în electro-acupunctură, dr. Franz Morell s-a gândit în 1977 că tratamentele sale ar putea fi mai precise dacă ar putea folosi vibrațiile electromagnetice ale propriului corp al pacientului. Astfel, a fost construit primul dispozitiv electronic (Mo-Ra) care putea primi și returna frecvențe electromagnetice din/la corp folosind electrozi [1]. Terapia META este un mijloc de a influența organismul printr-o combinație de oscilații electromagnetice modulate diferit emise din sistemul „Metatron” care utilizează NLS, Sisteme de Analiză Neliniare.
Sistemele de analiză neliniare (NLS) sunt cele mai avansate tehnologii informaționale disponibile în acest secol și sunt considerate cele mai remarcabile și avantajoase realizări ale științei moderne. Echipamentul de diagnostic se bazează pe analiza spectrală a câmpului magnetic vortex al oricărui obiect biologic.

 

Ce este Biorezonanța

 

Biorezonanța provine din cuvântul “rezonare” sau “a fi în ton”, în sincronizare, în echilibru.
Biorezonanța sau medicina bio-energo informațională este o formă de diagnostic și terapie holistică, non-invazivă care utilizează pentru analiză undele electromagnetice pe care le primește de la pacient. Dispozitivele de biorezonanță utilizate în terapie pot citi lungimile de undă energetice provenite de la celulele din corp. Frecvențele acestor lungimi de undă oferă informații despre sănătatea corpului la momentul în care se face scanarea. Această metodă biofizică de diagnosticare și tratament modifică câmpul energetic al organismului afectat, crescând eficacitatea sistemului autoimunitar, îmbunătățind astfel starea generală de sănătate a pacientului.

 

Tehnologia avansată cu care lucrăm are capacitatea să determine cauza îmbolnăvirilor și să elimine afecțiunile în stadiu incipient printr-o influențare terapeutică blândă, naturală, nedureroasă, care armonizează la nivel energetic dezechilibrele apărute ca urmare a unor dizarmonii.

Este foarte important să învățăm să fim atenți la stările prin care trece corpul nostru, să ascultăm și să înțelegem semnalele corpului nostru. Observarea conștientă a semnalelor emise de organe și de corpul uman în ansamblu poate duce la o diagnosticare prin procedeul Biorezonanța a unor dezechilibre energetice care neluate în seamă constituie punctul de început al unor inflamații la nivel celular, apoi a unor afecțiuni, care neobservate și netratate pot duce la dezechilibre majore și la apariția unor stări grave de boală.


Cheia unei sănătăți optime este prietenia cu corpul tău! Ascultă-i semnalele și fă o schimbare!

Evaluarea sănătății cu ajutorul terapiei Energo-Informationale este o metodă revoluționară, oferind pacienților noștri o terapie multisenzorială, non-invazivă, cauzală și simptomatică. Sistemul complex cu care lucrăm, de evaluare și tratament cu biorezonantă poate analiza și armoniza un pacient din punct de vedere holistic.

Biorezonanta este considerată medicina viitorului pentru că pune accent, ca si naturopatia, pe găsirea și tratarea cauzelor afecțiunilor apărute, și nu pe înlăturarea simptomelor / rezultatelor cauzei care a generat afecțiunea, ca in medicina alopată.

Fără să greșesc, pot să afirm că medicina alopată folosită împreună cu medicina complementară dau rezultate bune și foarte bune în recrearea echilibrului în interiorul corpului uman.

 

Cum funcționează aparatele de Biorezonanța

Aparatul pe care îl utilizez este de dimensiuni mici, este portabil și se conectează la pacient printr-un electrod și/sau cască, dispozitive prin care aparatul prelevează informație energetică la nivel celular, organ si sisteme de organe. Aparatul are două funcții cu care lucrăm: funcția de diagnostic și funcția de terapie. Diagnosticarea (sau testarea) poate fi urmată de ședințe de terapie pentru reechilibrarea energetică.
Fiecare organ şi celulă are vibrațiile sale distincte, valori care sunt stocate în baza de date a aparatului şi pot fi afişate pe ecran ca un grafic ce reprezintă schimbul de informaţie dintre acel organ sau ţesut şi mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul său propriu. După ce se face înregistrarea, sistemul compară gradele de similaritate spectrală obţinute, cu cele ale ţesuturilor sănătoase, ale ţesuturilor cu modificări anatomo-patologice sau ale agenţilor infecţioşi. Astfel se obţine un diagnostic virtual, care de cele mai multe ori evidențiază diagnostice deja existente și cunoscute de pacient ca urmare a investigațiilor făcute anterior cu metode de medicina alopată; sau pune în gardă pacientul și îl ghidează să ia măsuri din vreme pentru evitarea unor afecțiuni pe corpul fizic, dar care există deja în energia organelor noastre.
Dispozitivul poate fi folosit, de asemenea, pentru monitorizarea eficienţei unui tratament sau în centrele de cercetare.
Un avantaj care recomandă această metodă de evaluare și diagnosticare a stării de sănătate este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.

Biorezonanţa magnetică acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei.
Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, sau afecțiuni acute sau cronice.


În timpul investigaţiei sunt depistate schimbările majore din organe pe macrosecţiuni, apoi pe secţiuni histologice se selectează schimbările patologice majore. După ce secţiunea histologică e investigată, se trece la schimbările structurale celulare. Toate aceste schimbări la nivel de organ sunt prezentate de aparat sub forma unei hărți pe care o interpretăm în funcție de semnele apărute pe organul scanat.

 

 

În timpul investigaţiei sunt depistate schimbările majore din organe pe macrosecţiuni, apoi pe secţiuni histologice se selectează schimbările patologice majore. După ce secţiunea histologică e investigată, se trece la schimbările structurale celulare. Toate aceste schimbări la nivel de organ sunt prezentate de aparat sub forma unei hărți pe care o interpretăm în funcție de semnele apărute pe organul scanat.

 

Acest algoritm merge până la nivel cromozomial, urmăreşte schimbările pe cromozomi separat şi după asta începe căutarea pe spirala ADN. De asemenea utilizatorul poate determina zone patologice şi metastaze. Cercetările se fac automat şi se pot întrerupe în orice moment.
Rezultatele scanării sunt imediate și sunt interpretate de aparat pe baza datelor introduse în programele aparatului. Interpretările au o acuratețe de 95-98% și indică starea de sănătate din punct de vedere energetic.

 

Cu ajutorul diagnosticării cu Biorezonanță pot fi determinate cu precizie mare (95-98%) şi tratate o multitudine de afecţiuni ale corpului uman. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului:

Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

 

10 motive pentru care Biorezonanța este Medicina Viitorului

Am zis 10 motive, pentru că dacă cer părerea celor care utilizează deja aceste metode, voi obtine mult mai multe, și am selectat, cu greu, doar 10 din ele care mi s-au părut cele mai importante:

Ca urmare a terapiei cu biorezonanță, un organ slăbit primește energia necesară pentru funcționarea normală, care este redistribuită pe scară largă, restabilind funcționalitatea organelor afectate. Mulți oameni au reușit să-și reducă dozele de medicamente și, în unele cazuri, au încetat complet să le mai ia și și-au reechilibrat energia, atingând o sănătate optimă.

 

Terapia cu Biorezonanța și alte funcții ale aparatului                                                                                                

 

 

 

META-Terapia sau Bio-Resonance Feedback Therapy este o tehnologie de frontieră bazată pe fizica cuantică. Stresul provoacă un blocaj în fluxul de energie, care la rândul său provoacă boală.
META Terapia ajută la eliminarea acestor blocaje, permițând organismului să se vindece în interior, la nivel energetic. META Terapia este non-invazivă, nedureroasă și întărește sistemul imunitar. Este o metodă de terapie holistică sigură pentru femeile însărcinate și pentru copii.

 

* imagine: Raport Analize Biorezonanța

 

Terapia Meta ajută organismul să facă față mai bine dezechilibrelor / afecțiunilor descoperite, toxinelor și alergenilor, etc și să le elimine si să refacă echilibrul energetic. S-au înregistrat efecte total pozitive în afecțiuni generate de “boala secolului”, stresul cronic și reacțiile perturbate ale sistemului nervos central. Ambii sunt factori importanți pentru activarea sistemului imunitar și pentru vindecarea de sine.
Tratamentul sugerat este de o sesiune la fiecare două zile, timp de circa 10 sedinte. Se lucrează la nivel energetic pe fiecare organ / sistem in parte, inclusiv sistemul neurovegetativ, sistemul de chakre si meridiane. Ședința de terapie este de cca 50 - 60 minute.
Terapia Meta se folosește și în preventie, caz în care se recomandă o ședință la fiecare două zile, timp de circa 10 ședințe.
După efectuarea terapiei Meta se poate repeta diagnosticarea, la un interval de cateva luni, necesar organismului pentru a procesa, pentru a integra și pentru a activa si declanșa funcția naturala de auto-vindecare.       

 

Alte funcții ale aparatului

Vegeto Test este una dintre cele mai populare utilizări ale Metatron este „Testul Vegeto”. Se bazează pe controlul rezonanței vegetative și testează modul în care organismului îi sunt sau nu benefice anumite preparate medicamentoase, suplimente si vitamine (de sinteză sau nu). Aceste preparate, ca orice lucru viu, posedă frecvențe la fel ca și corpul uman. Frecvențele conțin informație care poate fi citită și interpretată de aparat; de aceea le testăm dacă sunt în armonie cu persoana care le ingeră sau nu. Cu cât frecvența medicamentului este mai aproape de frecvența persoanei scanate, cu atât este mai medicamentul sau preparatul este mai eficient.

 

*imagine: Rezultatele testării actuale cu Biorezonanță

 

Articol scris de - Monica Ionescu - Naturopat, Terapeut Reiki, Masoterapie și Aromaterapie

Ca formație, sunt Inginer Chimist cu Master în Chimie în 1993, Water Advisor. În 2017 am decis să renunț la slujba corporativă (în Canada, unde emigrasem de ceva vreme) și să îmi îndeplinesc visul și menirea, adică am ales o slujbă dedicată oamenilor pentru că mi-am dat seama că aceasta este misiunea vieții mele. Tatăl meu avea o vorbă: “dacă dezbraci un medic de halatul alb , rămâne un inginer”. Eu am decis să fac invers, să imbrac halatul alb și să practic medicina complementară, alternativă și integrativă.

Am devenit Naturopat Diplomat în 2019, cu competențe în Trofologie (știința care se ocupă cu combinarea corecta a alimentelor) și sunt membru al Asociației Internaționale a Naturopatilor Higionomisti (Association Internationale de Naturopathie Hygionomiste) și Asociației RITMA (Regroupement des intervenants et thérapeutes en médecine alternative din Quebec, Canada/Asociația Practicienilor și Terapeutilor de Medicina Alternativă).

Am fost atrasă întotdeauna de Medicina Complementară, Alternativă și Integrativă, drept pentru care am continuat să studiez și am devenit Terapeut Reiki (Grandmaster Usui Divine Yu) și Theta Healer. De când m-am întors în țară, studiez Arta Masajului și am devenit Terapeut în Masoterapie (somatic, reflexoterapie, bețe de bambus, etc)
În practică, combin terapii care au ca scop menținerea corpurilor fizic, emoțional, spiritual în stare de echilibru și sănătate optimă și prevenirea bolilor degenerative. Ajut oamenii să trăiască viața într-un corp sănătos, pe principiul: “Mens Sana in Corpore Sano”.


Curiozitatea și dorința mea de a trăi un stil de viață sănătos au transformat pasiunea într-o profesie pe care o fac cu drag, acasă, în România.

O puteți găsi pe Monica aici:Facebook

În curând pe pagina noastră de Facebook, detalii despre cabinetul nostru! 

SURSE

- The Effectiveness of Bioresonance Method on Human Health - Periklis Karakos, Tripsiannis Grigorios, Konstantinidis Theodoros, Lialiaris Theodoros, School of Medicine, Democritus University of Thrace, Alexandroupolis, Greece
https://benthamopen.com/FULLTEXT/TOEPIJ-8-1
- https://metatron-hunter.ro/despre-metatron-hunter/

#medicina alternativa #abordare holistica

Ce au mai parcurs alti cititori...

Mic ghid de JUICING - Sucuri de fructe și legume
Alimente cu indice glicemic scăzut. Lista completă și câteva rețete gustoase
Abordarea holistică în tratarea rozaceei
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101