Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Natura
  4. Apa are sentimente, energie, memorie si viata

Apa are sentimente, energie, memorie si viata

Apa, un cuvant atat de banal, un lucru atat de obisnuit pentru foarte multi dintre noi, apa, ramane un mister. Iar in ciuda multelor studii si cercetari care s-au facut in ultimii ani, nu am reusit inca sa intelegem ce este cu adevarat apa. Nimeni nu

Apa, un cuvant atat de banal, un lucru atat de obisnuit pentru foarte multi dintre noi, apa, ramane un mister. Iar in ciuda multelor studii si cercetari care s-au facut in ultimii ani, nu am reusit inca sa intelegem ce este cu adevarat apa. Nimeni nu a reusit sa inteleaga de ce apa isi creste densitatea la temperaturi scazute, in comparatie cu restul lichidelor care nu se comporta astfel si se contracta cand e rece .

De ce apa este singura substanta de pe pamant care exista in 3 stari?

De ce are cea mai mare tensiune de suprafata?

De ce este cel mai puternic solvent de pe pamant?

Cum impotriva legii gravitatiei , apa poate urca prin trunchiul copacilor foarte inalti.

Apa intr-o samanta ajunge la 400 de atmosfere la momentul germinarii, acesta fiind si motivul pentru care o planta poate creste prin asfalt fara probleme.

Fiecare samanta , fiecare embrion isi incepe viata in mod exclusiv in apa.

Creierul este 85% apa. Omul in functie de varsta sa este intre 65%-90% apa. Planeta noastra contine 80% apa.

Hot Summer Sale -blog-Protecție și îngrijire tenului afectat de stresul vieții moderne! De la 25% REDUCERE! Profită acum! -blog-Sare celtică blog

Cercetarile din ultima vreme ne-au dus insa spre o concluzie logica. O substanta ce da viata plantelor, animalelor si omului trebuie sa aiba viata la randul ei. Pe Pamant viata este dependenta de apa. Deci am putea spune fara sa ne ascundem ca APA=VIATA, sau mai simplu, apa are viata. Dar nu numai ca are viata, s-a descoperit chiar ca apa are memorie. Apa inregistreaza tot ce se intampla in spatiul prin care ea calatoreste, iar in functie de toate aceste acumulari, apa isi schimba structura.

Multa vreme cercetatorii nu au spart “codul” apei datorita faptului ca erau legati de observarea compozitiei chimice. Insa nu compozitia este importanta ci structura. Din punct de vedere al compozitiei apa este toata si peste tot la fel, din punct de vedere al structurii apa este peste tot diferita.

Oamenii de stiinta sustin ca structura apei din interiorul corpului nostru este identica cu cea din zona in care ne-am nascut. Acest lucru face ca expresia “patria mama” sa nu mai aibe doar o insemnatate poetica si explica de ce pentru multi dintre noi dorul de tara si bucuria reintoarcerii “acasa” sunt sentimente de multe ori de nedescris sau de neinteles.

In nici un loc din lume apa nu e la fel. Apa strabate solul, astfel absorbind informatii legate de caracteristicile biologice si energetice specifice fiecarui loc in parte, informatii pe care noi la randul nostru , locuitori ale anumitor “pamanturi” le avem impregnate in ADN-ul nostru.

 

Apa are sentimente

In 1995 , doctorul Emoto Masaru a fost primul care a reusit sa observeapa masaru emotot cristal raspunsul apei la muzica. In laboratorul sau, apa a fost supusa mai multor genuri de muzica , iar dupa fiecare sesiune de auditii, aceasta a fost inghetata instantaneu , ceea ce a permis observarea sub microscop a cristalelor formate de apa in acest proces. Muzica precum cea a lui Bach , Mozart, Beethoven a format cristale frumoase, armonioase. Muzica precum heavy metal a format cristale urate, nedefinite

#apa #apa de izvor #cea mai buna apa #emoto masaru #hidratare #influenta apei #influenta muzicii #memorie #sentimente #susurul de apa #viata

Ce au mai parcurs alti cititori...

Regulile de fier ale medicinei de care doctorii ar trebui sa tina cont
Care este cea mai buna apa de baut?
Cum ne putem uni eforturile pentru a salva lumea in care traim

Ce spun cititorii despre "Apa are sentimente, energie, memorie si viata"

florin01 April 2017 11:42Raspunde

Www.bewater.ro filtre de apa de calitate superioara pentru o apă buna in fiecare zi

marius28 December 2015 18:04Raspunde

Adesea se spune că oamenii cheltuiesc pentru sănătate cand ajunge pe usile spitalelor cu boli cronice mai mult decât totalul sumei cheltuite în întreaga lor viaţă. Iar experienţa mea confirmă acest lucru. Nu vreau să pierd timpul spunându-vă cât de dăunător a fost pentru voi să vă neglijaţi propria sănătate. Dumnezeu ştie că noi toţi suntem atât de ‚ocupaţi’ pur şi simplu să supravieţuim în această lume nebună în care de cele mai multe ori sănătatea se află pe ultimul loc până în momentul în care cedează. La fel ca si cei care sunt de parere ca la maşina nu schimbă niciodată uleiul. Cred că totul durează veşnic. Pentru cei ce doresc vă voi oferi teoria asupra echilibrului acid/alcalin studiata de secole de cercetatori iar dacă veţi înţelege veţi acţiona în spiritul acestui secret fundamental al sănătăţii.mail constantineusebio@yahoo.com

activ22 December 2012 22:02Raspunde

Apa este esentiala pentru viata, impreuna cu nutritia , energia pamantului si a soarelui. Din fericire acum putem aduce natura in casele noastre si sa avem permanent apa pura structurata si energiile vitale.

pirsan victoras21 December 2012 17:32Raspunde

Apa din zapada,apa de ploaie este o apa aproape pura.Apa de izvor este o apa dura ,a slefuit roca solului.Eu am in celula 85% apa pura.Ficatul meu este purificatorul meu deci pot sa beau orce apa si din cind in cind mai elimin ceva piatra de la ficat ,vezicula biliara si rinichi.Dar ce fac cu depunerile de pe vasele de singe ca nu dor si imi creste tensiunea?

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101