Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Casă
Aromaterapie
Uleiuri de bază
Ulei Bază Argan Ecologic/Bio, 30ml | SOiL

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Bază Argan Ecologic/Bio, 30ml | SOiL

Ulei Bază Argan Ecologic/Bio, 30ml | SOiL

56.00 Lei

SKU: 6009694871082

Cantitate:

Ulei de tip Bază Argan (Argania spinose), Pur, Presat la Rece, 100% Organic ECOCERT

Single Plant

30 ml

Proprietăți

Descriere

Ulei Bază Argan Ecologic/Bio, 30ml | SOiL

Ulei de tip Bază Argan (Argania spinose), Pur, Presat la Rece, 100% Organic ECOCERT

Single Plant

30 ml

Proprietăți

  • Bogat în nutrienți și antioxidanți 
  • Efect radian asupra părului și pielii
  • Bogat în vitamina E, vitamina A, Omega 6 și 9 și acid ferulic
  • Supranumit "aurul lichid"
  • Poate fi folosit pentru prepararea produselor cosmetice

 

Ingrediente

Ulei de tip bază organic de Argan (Argania spinose).

 

Descriere

Uleiurile de tip bază SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă, sunt în general presate la rece și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin presarea la rece a semințelor de Argan. Este oferit de SOiL într-o variantă ușor de utilizat, având un aplicator de tip pipetă. Uleiul de Argan este, de asemenea, cunoscut sub numele de "aurul lichid" al Marocului, deoarece este extrem de bogat în vitamina E, vitamina A, Omega 6 și 9 și acid ferulic. Uleiul de Argan este apreciat în special pentru capacitatea sa de a trata părul și pielea, oferind hidratare și având un efect regenerator. Oferă părului o strălucire naturală, lăsându-l neted și mătăsos. Proprietățile sale naturale ajută la regenerarea pielii afectate de daunele provocate de radicalii liberi și de soare. Restabilește echilibrului hidro-lipidic, reducând inflamația și menținând integritatea structurală a membranelor celulare. 

SOiL Ulei de tip Bază Argan (Argania spinose) Pur Organic ECOCERT 30 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

 

Mod de utilizare

ATENȚIE!

A nu se administra intern. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Poate fi utilizat atât ca atare, cât și pentru producerea de preparate cosmetice.

 

Uleiurile de tip bază SOiL sunt în general uleiuri vegetale presate la rece. În aromoterapie, aceste uleiuri sunt folosite ca bază în care sunt diluate uleiurile esențiale concentrate SOiL. 

Fiecare ulei de tip bază are proprietăți unice, cu numeroase beneficii. Amestecate cu uleiuri esențiale, sau utilizate ca atare, aceste uleiuri pot fi folosite pentru masaj, aplicare pe piele sau ca uleiuri de baie, care se adaugă în apa caldă pentru un plus de hidratare.

 

 

Certificări

SOiL Ulei de tip Bază Argan (Argania spinose) Pur Organic ECOCERT 30 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

 

Producător: SOiL

 

Despre SOiL

SOiL s-a născut dintr-o afacere de familie, într-o fermă pentru cultivarea ecologică a plantelor pentru uleiuri esențiale în Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultivă plante aromatice și medicinale și distilează uleiuri esențiale încă din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reușit să producă o gamă completă de uleiuri esențiale 100% Certificate Organic. Ferma în care a luat naștere SOiL se numește Groenkop (Dealul Verde) și este amplasată lângă valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolată de centrele industriale și ferită de poluare. Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, SOiL folosește gaz cromatografia, analiza chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate. 

Achiziționând SOiL participați activ la protejarea mediului înconjurător. 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.