Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Ingrediente cosmetice naturale
Ulei de Jojoba Presat la Rece, 50ml | Niavis

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei de Jojoba Presat la Rece, 50ml | Niavis

Ulei de Jojoba Presat la Rece, 50ml | Niavis

22.00 Lei

SKU: 6426284001412

Cantitate:

Uleiul extras din seminele zdrobite de jojoba este un ulei purtator (de baza), poate raspandi uleiul esential (chiar si o cantitate foarte mica) pe o zona mai intinsa si este folosit in nenumarate combinatii cu uleiuri esentiale, alte uleiuri vegetale pentru lotiuni, creme.

Bogat in vitaminele E si B, este adesea utilizat pentru tratarea arsurilor, ranilor si a pielii deshidratate.

Pentru uz extern

 

50ml

Descriere

Ulei de Jojoba Presat la Rece, 50ml | Niavis

 

Uleiul extras din seminele zdrobite de jojoba este un ulei diferit de cele uzuale, datorita texturii acestuia ce se aseamana mai mult cu ceara lichida. Este considerat un ulei purtator (de baza) mai exact, poate raspandi uleiul esential (chiar si o cantitate foarte mica) pe o zona mai intinsa si este folosit in nenumarate combinatii cu uleiuri esentiale, alte uleiuri vegetale pentru lotiuni, creme.

Acesta are compozitia asemanatoare sebumului natural secretat de piele, ceea ce il face sa fie usor de absorbit.

Bogat in vitaminele E si B, este adesea utilizat pentru tratarea arsurilor, ranilor si a pielii deshidratate.

Pentru uz extern

 

Ingrediente (INCI): ulei din seminte de Jojoba (Simmondsia Chinensis Seel Oil)

Compozitie: acid palmitic <3.0, acid palmitoleic <1.0, acid stearic <5.0, acid oleic 5.0-15.0, acid gadoleic 65.0-80.0, acid behenic <1.0, acid erucic 10.0-22.0, acid nervonic <3.0

 

Metoda de obtinere: produs presat la rece din semintele zdrobite de Jojoba

  • Produs vegan
  • Nemodificat chimic
  • Fara parabeni

Caracter aromatic: usor miros caracteristic nucilor

Culoare: incolor – galben

 

Proprietati:

  • hidratant, emolient
  • calmant
  • regenerant
  • antirid

 

Beneficii si utilizari:

Uz cosmetic:

  • corp – hidrateaza si calmeaza pielea, ajuta la tratarea eczemelor, arsurilor provocate de soare - poate fi utilizat ca atare sau in combinatie cu uleiuri esential, ingredient in lotiuni si creme.

☼ poate fi combinat cu ulei esential lavanda, ylang ylang, tea tree

  • ten 

- hidrateaza si catifeleaza, ofera elasticitate pielii

- previne aparitia ridurilor

- doarece se absoarbe repede in piele, este indicat si pentru tenul gras, ten predispus la acnee

- poate fi utilizat si pentru buze, fiind un bun emolient, ca ulei de baza pentru creme, lotiuni, sapun

☼ poate fi combinat cu ulei esential lavanda, tea tree, portocala

  • par – regenereaza, catifeleaza si ofera elasticitate firului de par – folosit ca ingredient in sampon, masca

☼ poate fi combinat cu ulei esential de menta, ulei esential de lavanda, ulei de ricin si ulei de cocos

Atentie! La temperaturi scazute, uleiul de jojoba se solidifica.

 

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat, ferit de caldura si lumina soarelui.

 

Tara de origine: Israel

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.