Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Tincturi
  4. Tinctură de Shiitake, 30 ml | Ollywell

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Tinctură de Shiitake, 30 ml | Ollywell

Tinctură de Shiitake, 30 ml | Ollywell

185.00 Lei

SKU: 5905745469769

Cantitate:

Antiviral+

 

 

30ml

Descriere

Tinctură de Shiitake, 30 ml | Ollywell

 

Natura oferă compuși puternici care pot susține sistemul imunitar împotriva virușilor. Un astfel de dar de la natură este ciuperca Shiitake (Lentinula edodes), apreciată pentru proprietățile sale antivirale și de stimulare a sistemului imunitar.


Shiitake este o comoară de polizaharide, cum ar fi lentinan, care are capacitatea de a stimula sistemul de apărare al organismului. Lentinan este un compus bine studiat care poate îmbunătăți funcția celulelor imune, cum ar fi macrofagele și limfocitele, ajutând la combaterea infecțiilor virale.


Datorită proprietăților sale imunomodulatoare naturale, Shiitake poate nu doar să susțină activitatea de apărare a organismului, dar are și un efect detoxifiant îmbunătățind sănătatea generală.

 

 

Pe lângă efectul imunomodulatoar, Shiitake oferă beneficii antioxidante, ajutând la neutralizarea radicalilor liberi și promovând astfel sănătatea și vitalitatea.


Valorifică puterea naturii, întărește-ți bariera naturală de apărare a corpului tău și bucură-te de sănătate deplină în fiecare zi.

 

Shiitake (antiviral) - un extract puternic în picături.

 

Shiitake oferă și alte beneficii pentru sănătate, precum:

 

1. Sprijinirea sănătății cardiovasculare. Consumul regulat de Shiitake poate avea un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Polizaharidele prezente în Shiitake, inclusiv Lentinanul menționat mai sus și alți constituenți, cum ar fi sterolii vegetali, pot ajuta la scăderea nivelul de colesterol „rău” LDL, precum și reglează tensiunea arterială - ambele fiind importante în prevenirea bolilor cardiovasculare.
2. Suport gastrointestinal. Shiitake este o sursă cunoscută de fibre și conține compuși care pot acționa prebiotic pentru a susține microflora intestinală sănătoasă.
3. Protecție împotriva cancerului. Cercetările indică faptul că unii compuși din Shiitake pot prezenta efecte anti-cancer. Deși sunt necesare mai multe cercetări în acest domeniu, starea actuală a cunoștințelor sunt promițătoare și indică un efect benefic al consumului regulat de Shiitake în prevenirea anumitor tipuri de cancer.
4. Efecte antioxidante. Ciupercile Shiitake sunt bogate în antioxidanți, care ajută la protejarea organismului de leziuni celulare cauzate de stresul oxidativ. Acest lucru este esențial pentru menținerea pielii sănătoase, păr sănătos și unghii puternice, precum și pentru vitalitatea generală a corpului.
5. Sprijin pentru piele și frumusețe. Shiitake influențează starea pielii, datorită conținutului ridicat de zinc și vitamine B. Acest lucru este în special important în ceea ce privește menținerea aspectului tineresc al pielii și poate contribuie la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii.
6. Îmbunătățirea vitalității. Poate ajuta la o bunăstarea generală și creșterea vitalității.

 

 

Ce diferențiază produsele Ollywell?

 

Eficiență

Biodisponibilitate mai rapidă prin extracția ultrasunetelor de ultimă generație.

Natural

Cultivat și extras într-un micromediu. Produse cu ciuperci de top.

Consistență

Dozare standardizată prin parametrii de extracție optimizați.

Produs în Europa

Produs cu pasiune și onestitate în Varșovia.

Vegetarian

Exclusiv din surse vegetariene, oferind nutriție naturală.

Fără aditivi

Suplimentele nu conțin substanțe de umplere sau aditivi.

Claritate

Control deplin asupra procesului de producție.

Conformitate

Unitatea îndeplinește standardele și cerințele HACCP, GMP, GHP.

 

Sigur pentru consum:

Cercetările efectuate de J.S. Hamilton Polonia Sp. z o.o. în numele Nutraway Sp. z o.o. - proprietarul mărcii private Ollywell. Mostre de extract de scleroți japonezi sub formă lichidă au fost testate. Testul a fost efectuat conform unei metode acreditate și a rezultatelor se referă exclusiv la mostrele primite. Toate rezultatele prezentate în raport sunt sub nivelurile maxime de contaminanți specificate în Regulamentul Comisiei (CE) nr 1881/2006 din 19 decembrie 2006. Aceasta înseamnă că extractul de Shiitake sub formă lichidă este sigur pentru consum.

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată este de 1-2 ml (20-40 picături).

Extractul este extrem de versatil și poate fi folosit în multe feluri. Poate fi luat sublingual, plasându-l sub limbă și înghițind sau adăugat la ceai, cafea, smoothie-uri sau alimente pentru un efect suplimentar.

 

Când utilizați suplimente precum Shiitake, este extrem de important să adaptați dozarea la nevoile individuale și pentru a monitoriza reacția propriului organism. Obținerea dozei potrivite de Shiitake este cheia pentru a vă asigura că este cea mai eficientă și adaptată la nevoile individuale ale corpului. Iată recomandările de dozare pentru tinctura de Shiitake:


Pentru începători: Vă recomandăm să începeți suplimentarea cu o doză de 10 picături per zi, ceea ce corespunde la aproximativ 300 mg de ciupercă. Acesta este un punct de plecare pentru a observa modul în care organismul reacționează la supliment.
Pentru consumatorii intermediari: Cei care au consumat deja suplimentele pe bază de ciuperci înainte pot începe cu o doză de 20 de picături pe zi, adică aproximativ 600 mg ciuperci.
Pentru consumatorii avansați: Cei care folosesc Shiitake în mod regulat și sunt conștienți de corpul lor, doza recomandată este de 40 de picături pe zi, echivalentul a aproximativ 1.200 mg de ciupercă.
Pentru vârstnici și persoane imuno-conștiente: Vârstnicii și persoanele care își doresc în mod deosebit să-și susțină sistemul imunitar pot începe cu o doză de 15 picături pe zi (450 mg de ciupercă). În funcție de toleranță și luând în considerare posibilele interacțiuni cu celelalte substanțele luate, doza poate fi ajustată în consecință.


Urmați întotdeauna recomandările privind doza maximă și dacă aveți vreuna simptome îngrijorătoare, întrerupeți suplimentul și consultați un medic.


Combinați suplimentele cu o dietă sănătoasă și sport regulat pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătatea.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de prezentare:

Sticlă de sticlă cu pipetă, 30 ml

 

Valabilitatea: 24 luni 

 

Mod de păstrare:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperatura camerei sau mai mică.

 

Produs în: Polonia

 

Producător: Ollywell

 

Ingrediente

Ingrediente:

Corpuri fructifere uscate de Shiitake, apă, etanol alimentar 22%.

Concentrație de 20000 mg în 30 ml, doză zilnică recomandată 1-2 ml (667–1334 mg).

 

Compuși activi:

β-(1,3)-(1,6)-D-glucani, eritadenină, steroli

 

Prelucrare:

Pulbere din corpuri fructiferi uscate extrase prin proces ultrasonic folosind apă și etanol pentru cea mai înaltă calitate a produsului.

 

Caracteristici organoleptice:

Lichid oarecum galben cu gust și miros caracteristic.

Întrebări frecvente

Când este cel mai bun moment pentru a utiliza tinctura de Shiitake?

Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea tincturilor de două ori pe zi: dimineața și seara sau după-amiaza.

 

Când voi începe să observ efectele utilizării tincturilor?

Este posibil să începi să observi efectele după prima utilizare. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea în mod continuu timp de 1-3 luni, urmată de o pauză de 1-4 săptămâni.

 

Cum sunt cultivate ciupercile Shiitake?

Ciupercile sunt cultivate în condiții atent controlate, care sunt selectate individual pentru fiecare specie. Corpurile fructifere mature sunt recoltate manual.

 

Tinctura de Shiitake conține alcool?

Da, produsul conține alcool.

 

Sunt tincturile Ollywell potrivite pentru vegani?

Da, sunt potrivite și pentru vegani, deoarece nu conțin ingrediente de origine animală.

 

Sunt folosite atât corpuri fructiferi de ciuperci, cât și miceliu în tinctura de Shiitake?

Produsul conține numai corpuri fructifere, fără umpluturi, substraturi sau miceliu, asigurând cea mai înaltă calitate. 

 

Există contraindicații pentru utilizarea tincturilor de ciuperci?

Nu este recomandată administrarea în timpul sarcinii, alăptării sau la copii. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza tincturile. Utilizarea tincturilor cu substanțe narcotice nu este recomandată, iar dacă apar reacții adverse unice, utilizarea trebuie întreruptă. 

 

Ce gust au tincturile Ollywell?

Tincturile de ciuperci au un gust ușor amar și pământesc datorită prezenței triterpenoidelor și polizaharidelor în ciuperci. Aroma poate varia în funcție de tipul de ciupercă folosit, iar unele tincturi pot avea și o aromă ușor dulce sau de nucă.

 

Pot fi folosite mai multe tincturi de ciuperci în același timp?

Da, pot fi combinate conform cerințelor tale.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101