REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 21-24 IUNIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Tincturi
  4. Tinctură Coama Leului - Lions Mane, 30 ml | Ollywell

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Tinctură Coama Leului - Lions Mane, 30 ml | Ollywell

Tinctură Coama Leului - Lions Mane, 30 ml | Ollywell

185.00 Lei

SKU: 5905745469714

Cantitate:

Brain+

 

 

30ml

Descriere

Tinctură Coama Leului - Lions Mane, 30 ml | Ollywell

 

Coama leului susține sănătatea creierului prin potențialul său de a regenera neuronii, ajutând la îmbunătățirea abilităților cognitive precum memoria și concentrarea.

 

Coama leului (confloră, Hericium erinaceus) este o ciupercă unică, caracterizată prin corpul fructifer alb, asemănător unui pompon. Această ciupercă interesantă conține ingrediente active extrem de valoroase, cu proprietăți care susțin sistemul nervos, inclusiv nootropicele. Studiile științifice au arătat că moleculele din corpurile fructifere ale Coamei leului stimulează biosinteza factorului de creștere a nervilor, creând un mare potențial de regenerare a conexiunilor deteriorate dintre neuroni.

 

Îmbunătățirea clarității minții, memoriei și concentrării sunt principalele motive pentru interesul tot mai mare pentru această ciupercă.

 

Ideal pentru gânditori, creatori și cei care învață pe tot parcursul vieții.

 

Contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, la îmbunătățirea concentrării și accelerează recuperarea după oboseala mentală.

 

Indiferent dacă treci prin provocările ocupațiilor de mare intensitate sau pur și simplu urmărești o sănătate optimă a creierului, extractul de coamă de leu este partenerul tău natural pentru performanță de vârf.

 

Pe lângă proprietățile sale nootropice, coama leului are câteva alte beneficii pentru sănătate, printre care:

 

1. Sprijinirea sănătății mintale (anxietate, depresie) și împotriva stresului oxidativ.

2. Protejarea împotriva bolilor neurodegenerative. Proprietățile antiinflamatorii și antioxidante ale Coamei de leu ajută la protejarea organismului de radicalii liberi nocivi.

3. Sprijinirea microbiomului intestinal. Cu proprietățile sale prebiotice, întărește flora bacteriană a intestinului, contribuind la un intestin fericit și sănătos.

4. Reglarea sistemului cardiovascular. Extractul de ciupercă Lion’s Mane îmbunătățește metabolismul grăsimilor și scade nivelul de trigliceride.

 

Aceste proprietăți benefice fac din Lion's Mane o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească sănătatea mintală și bunăstarea generală.

 

 

Ce diferențiază produsele Ollywell?

 

Eficiență

Biodisponibilitate mai rapidă prin extracția ultrasunetelor de ultimă generație.

Natural

Cultivat și extras într-un micromediu. Produse cu ciuperci de top.

Consistență

Dozare standardizată prin parametrii de extracție optimizați.

Produs în Europa

Produs cu pasiune și onestitate în Varșovia.

Vegetarian

Exclusiv din surse vegetariene, oferind nutriție naturală.

Fără aditivi

Suplimentele nu conțin substanțe de umplere sau aditivi.

Claritate

Control deplin asupra procesului de producție.

Conformitate

Unitatea îndeplinește standardele și cerințele HACCP, GMP, GHP.

 

Sigur pentru consum:

Studiul a fost realizat de JS Hamilton Poland Sp. z o. o. comandat de Nutraway Sp. z o. o. - proprietar al mărcii proprii Ollywell. Au fost testate probe din extractul din coama leului în formă lichidă. Testul a fost efectuat în conformitate cu o metodă acreditată, iar rezultatele se referă doar la probele primite. Toate rezultatele prezentate în raport sunt sub nivelurile maxime de contaminanți stabilite în Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1881/2006 din 19 decembrie 2006. Aceasta înseamnă că extractul de Lion's Mana sub formă lichidă este sigur pentru consum.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată este de 1-2 ml (20-40 picături).

Extractul este extrem de versatil și poate fi folosit în multe feluri. Poate fi luat sublingual, plasându-l sub limbă și înghițind sau adăugat la ceai, cafea, smoothie-uri sau alimente pentru un efect suplimentar.

 

Când utilizați suplimente precum Coama Leului, este extrem de important să adaptați dozarea la nevoile individuale și pentru a monitoriza reacția propriului organism. Obținerea dozei potrivite de Coama Leului este cheia pentru a vă asigura că este cea mai eficientă și adaptată la nevoile individuale ale corpului. Iată recomandările de dozare pentru tinctura de Coama Leului:


Pentru începători: Vă recomandăm să începeți suplimentarea cu o doză de 10 picături per zi, ceea ce corespunde la aproximativ 300 mg de ciupercă. Acesta este un punct de plecare pentru a observa modul în care organismul reacționează la supliment.
Pentru consumatorii intermediari: Cei care au consumat deja suplimentele pe bază de ciuperci înainte pot începe cu o doză de 20 de picături pe zi, adică aproximativ 600 mg ciuperci.
Pentru consumatorii avansați: Cei care folosesc Coama Leului în mod regulat și sunt conștienți de corpul lor, doza recomandată este de 40 de picături pe zi, echivalentul a aproximativ 1.200 mg de ciupercă.
Pentru vârstnici și persoane imuno-conștiente: Vârstnicii și persoanele care își doresc în mod deosebit să-și susțină sistemul imunitar pot începe cu o doză de 15 picături pe zi (450 mg de ciupercă). În funcție de toleranță și luând în considerare posibilele interacțiuni cu celelalte substanțele luate, doza poate fi ajustată în consecință.


Urmați întotdeauna recomandările privind doza maximă și dacă aveți vreuna simptome îngrijorătoare, întrerupeți suplimentul și consultați un medic.


Combinați suplimentele cu o dietă sănătoasă și sport regulat pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătatea.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de prezentare:

Sticlă de sticlă cu pipetă, 30 ml

 

Valabilitatea: 24 luni 

 

Mod de păstrare:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperatura camerei sau mai mică.

 

Produs în: Polonia

 

Producător: Ollywell

 

Ingrediente

Ingrediente:

Corpuri fructifere uscate de Coamă de leu (Hericium erinaceus), apă, 22% etanol alimentar.

Concentrație de 20000 mg în 30 ml, doza zilnică recomandată 1-2 ml (667 – 1334 mg).

 

Compuși activi:

Hericenone, erinacine, 1-3,1-6 beta-d-glucani.

 

Prelucrare:

Pulbere din corpuri fructiferi uscate extrase prin proces ultrasonic folosind apă și etanol pentru cea mai înaltă calitate a produsului.

 

Caracteristici organoleptice:

Lichid de culoare maro, cu gust și miros caracteristic.

Întrebări frecvente

Când este cel mai bun moment pentru a utiliza tinctura Coama Leului?

Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea tincturilor de două ori pe zi: dimineața și seara sau după-amiaza.

 

Când voi începe să observ efectele utilizării tincturilor?

Este posibil să începi să observi efectele după prima utilizare. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea în mod continuu timp de 1-3 luni, urmată de o pauză de 1-4 săptămâni.

 

Cum sunt cultivate ciupercile Coama Leului?

Ciupercile sunt cultivate în condiții atent controlate, care sunt selectate individual pentru fiecare specie. Corpurile fructifere mature sunt recoltate manual.

 

Tinctura Coama Leului conține alcool?

Da, produsul conține alcool.

 

Sunt tincturile Ollywell potrivite pentru vegani?

Da, sunt potrivite și pentru vegani, deoarece nu conțin ingrediente de origine animală.

 

Sunt folosite atât corpuri fructiferi de ciuperci, cât și miceliu în tinctura Coama Leului?

Produsul conține numai corpuri fructifere, fără umpluturi, substraturi sau miceliu, asigurând cea mai înaltă calitate. 

 

Există contraindicații pentru utilizarea tincturilor de ciuperci?

Nu este recomandată administrarea în timpul sarcinii, alăptării sau la copii. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza tincturile. Utilizarea tincturilor cu substanțe narcotice nu este recomandată, iar dacă apar reacții adverse unice, utilizarea trebuie întreruptă. 

 

Ce gust au tincturile Ollywell?

Tincturile de ciuperci au un gust ușor amar și pământesc datorită prezenței triterpenoidelor și polizaharidelor în ciuperci. Aroma poate varia în funcție de tipul de ciupercă folosit, iar unele tincturi pot avea și o aromă ușor dulce sau de nucă.

 

Pot fi folosite mai multe tincturi de ciuperci în același timp?

Da, pot fi combinate conform cerințelor tale.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101