REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 21-24 IUNIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Tincturi
  4. Tinctură de Chaga, 30 ml | Ollywell

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Tinctură de Chaga, 30 ml | Ollywell

Tinctură de Chaga, 30 ml | Ollywell

185.00 Lei

SKU: 5905745469738

Cantitate:

Antioxidant+

 

 

30ml

Descriere

Tinctură de Chaga, 30 ml | Ollywell

 

Arsenalul bogat de antioxidanți din ciuperca Chaga oferă un scut împotriva radicalilor liberi. Prin neutralizarea acestor molecule dăunatoare, Chaga ajută la protejarea integrității celulare, contribuind la imunitatea și rezistența organismului.

 

Chaga (Inonotus obliquus) este o ciupercă unică care crește sălbatic pe trunchiurile de mesteacăn. Este un scut protector din pădurile siberiei, este un bastion al sănătății și al bunăstării.

 

Trecând dincolo de proprietățile sale primare de apărare, Chaga este renumit pentru amestecul său bogat de acid betulinic, polizaharide și antioxidanți care oferă pielii o atingere de întinerire și vitalitate generală. Valorificarea esenței acestui gardian al pădurii oferă un mecanism de apărare consolidat și o strălucire radiantă din interior, făcându-l un aliat de neînlocuit în lupta pentru sănătate.

 

Chaga este cunoscut pentru nivelul său ridicat de antioxidanți, care este chiar mai mare decât în fructele de pădure sau rodii. Acești antioxidanți ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi și la încetinirea îmbătrânirii celulare prin reducerea inflamației și sprijinirea sistemului imunitar.

 

 

 

Renumit pentru capacitatea sa de neegalat de a întări mecanismele de apărare ale organismului nostru, acest extract devine un însoțitor esențial pentru persoanele expuse la stresul ambiental, zgomotul orașului și oricine dorește să construiască o fortăreață imunitară.

 

Bogat în antioxidanți, Chaga oferă protecție împotriva provocărilor de zi cu zi.

 

Pe lângă proprietățile sale antioxidante, Chaga are câteva alte beneficii pentru sănătate, printre care:

 

1. Apărare prin betulină și polizaharide. Chaga oferă organismului betulină și polizaharide. Acești apărători naturali îmbunătățesc răspunsul imun prin angajarea și stimularea celulelor imunitare pentru a proteja bunăstarea.

2. Armonizarea echilibrului citokinelor. Echilibrarea nivelurilor de citokine este ca și cum ai orchestra o simfonie - fiecare notă trebuie să fie la timp pentru a obține armonie. Chaga menține acest echilibru delicat, reducând potențial inflamația nedorită și promovând calmul și stabilitatea celulară.

3. Îngrijirea microbiomului intestinal. Așa cum solul fertil hrănește o pădure înfloritoare, fibrele de Chaga hrănesc flora intestinală. Acest sprijin este esențial deoarece un microbiom intestinal puternic este piatra de temelie a apărării imune robuste și a sănătății generale.

4. Îmbunătățirea sănătății pielii. Chaga este bogat în antioxidanți, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea prematură și promovând pielea sănătoasă.

5. Reglarea nivelului de zahăr din sânge. Chaga poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, beneficiind persoanele care au prediabet sau doresc să-și controleze nivelul de glucoză.

6. Sănătatea cardiovasculară. Compușii găsiți în Chaga pot susține sănătatea inimii prin scăderea nivelului de colesterol și susținând tensiunea arterială sănătoasă.

7. Reducerea stresului. Chaga poate ajuta la ameliorarea stresului și la îmbunătățirea stării de spirit datorită adaptogenilor, care ajută organismul să se adapteze la stresul fizic și emoțional.

8. Creșterea rezistenței. Chaga poate ajuta, de asemenea, la creșterea nivelului de energie și a rezistenței, în special la persoanele care duc un stil de viață activ.

9. Sprijin pentru sănătatea ochilor. Antioxidanții prezenți în Chada pot, de asemenea, să beneficieze de sănătatea ochilor, ajutând la protejarea lor de daune oxidative.

 

! Cu toate acestea, preparatele cu ciuperci Chaga NU sunt recomandate persoanelor care:

 

Iau medicamente anticoagulante sau sunt înainte de o operație.
Suferă de osteoporoză sau alte boli osoase.
Suferă de boli de rinichi.
Au boli autoimune.
Iau medicamente pentru diabet.

 

 

Ce diferențiază produsele Ollywell?

 

Eficiență

Biodisponibilitate mai rapidă prin extracția ultrasunetelor de ultimă generație.

Natural

Cultivat și extras într-un micromediu. Produse cu ciuperci de top.

Consistență

Dozare standardizată prin parametrii de extracție optimizați.

Produs în Europa

Produs cu pasiune și onestitate în Varșovia.

Vegetarian

Exclusiv din surse vegetariene, oferind nutriție naturală.

Fără aditivi

Suplimentele nu conțin substanțe de umplere sau aditivi.

Claritate

Control deplin asupra procesului de producție.

Conformitate

Unitatea îndeplinește standardele și cerințele HACCP, GMP, GHP.

 

Sigur pentru consum:

Studiul a fost realizat de JS Hamilton Poland Sp. z o. o. comandat de Nutraway Sp. z o. o. - proprietar al mărcii proprii Ollywell. Testele au inclus mostre din extractul din planta subcorticală vulgaris în formă lichidă. Testul a fost efectuat în conformitate cu o metodă acreditată, iar rezultatele se referă doar la probele primite. Toate rezultatele prezentate în raport sunt sub nivelurile maxime de contaminanți stabilite în Regulamentul (CE) nr. 1881/2006 al Comisiei din 19 decembrie 2006. Aceasta înseamnă că extractul de Chaga sub formă lichidă este sigur pentru consum.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată este de 1-2 ml (20-40 picături).

Extractul este extrem de versatil și poate fi folosit în multe feluri. Poate fi luat sublingual, plasându-l sub limbă și înghițind sau adăugat la ceai, cafea, smoothie-uri sau alimente pentru un efect suplimentar.

 

Când utilizați suplimente precum Chaga, este extrem de important să adaptați dozarea la nevoile individuale și pentru a monitoriza reacția propriului organism. Obținerea dozei potrivite de Chaga este cheia pentru a vă asigura că este cea mai eficientă și adaptată la nevoile individuale ale corpului. Iată recomandările de dozare pentru tinctura de Chaga:


Pentru începători: Vă recomandăm să începeți suplimentarea cu o doză de 10 picături per zi. Acesta este un punct de plecare pentru a observa modul în care organismul reacționează la supliment.
Pentru consumatorii intermediari: Cei care au consumat deja suplimentele pe bază de ciuperci înainte pot începe cu o doză de 20 de picături pe zi.
Pentru consumatorii avansați: Cei care folosesc Chaga în mod regulat și sunt conștienți de corpul lor, doza recomandată este de 40 de picături pe zi.
Pentru vârstnici și persoane imuno-conștiente: Vârstnicii și persoanele care își doresc în mod deosebit să-și susțină sistemul imunitar pot începe cu o doză de 15 picături pe zi. În funcție de toleranță și luând în considerare posibilele interacțiuni cu celelalte substanțele luate, doza poate fi ajustată în consecință.


Urmați întotdeauna recomandările privind doza maximă și dacă aveți vreuna simptome îngrijorătoare, întrerupeți suplimentul și consultați un medic.


Combinați suplimentele cu o dietă sănătoasă și sport regulat pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătatea.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de prezentare:

Sticlă de sticlă cu pipetă, 30 ml

 

Valabilitatea: 24 luni 

 

Mod de păstrare:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperatura camerei sau mai mică.

 

Produs în: Polonia

 

Producător: Ollywell

 

Ingrediente

Ingrediente:

Corpuri fructifere uscate de Chaga, apă, 22% etanol alimentar.

Concentrație de 15000 mg în 30 ml, doză zilnică recomandată 1-2 ml (500–1000 mg).

 

Compuși activi:

Acizi betulinici, 1-3 și 1-6 beta-d-glucani, triterpene, inotodiol melanină, superoxid dismutază (este un antioxidant), peroxid de ergosterol, lanosterol polifenoli (flavonoide), vitamina B, D, K, minerale (Zn, Cu, Ca, K, Fe, Mn).

 

Prelucrare:

Pulbere din corpuri fructiferi uscate extrase prin proces ultrasonic folosind apă și etanol pentru cea mai înaltă calitate a produsului.

 

Caracteristici organoleptice:

Lichid de culoare maro, cu gust și miros caracteristic.

Întrebări frecvente

Când este cel mai bun moment pentru a utiliza tinctura de Chaga?

Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea tincturilor de două ori pe zi: dimineața și seara sau după-amiaza.

 

Când voi începe să observ efectele utilizării tincturilor?

Este posibil să începi să observi efectele după prima utilizare. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea în mod continuu timp de 1-3 luni, urmată de o pauză de 1-4 săptămâni.

 

Cum sunt cultivate ciupercile Chaga?

Ciupercile sunt cultivate în condiții atent controlate, care sunt selectate individual pentru fiecare specie. Corpurile fructifere mature sunt recoltate manual.

 

Tinctura de Chaga conține alcool?

Da, produsul conține alcool.

 

Sunt tincturile Ollywell potrivite pentru vegani?

Da, sunt potrivite și pentru vegani, deoarece nu conțin ingrediente de origine animală.

 

Sunt folosite atât corpuri fructiferi de ciuperci, cât și miceliu în tinctura de Chaga?

Produsul conține numai corpuri fructifere, fără umpluturi, substraturi sau miceliu, asigurând cea mai înaltă calitate. 

 

Există contraindicații pentru utilizarea tincturilor de ciuperci?

Nu este recomandată administrarea în timpul sarcinii, alăptării sau la copii. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza tincturile. Utilizarea tincturilor cu substanțe narcotice nu este recomandată, iar dacă apar reacții adverse unice, utilizarea trebuie întreruptă. 

 

Ce gust au tincturile Ollywell?

Tincturile de ciuperci au un gust ușor amar și pământesc datorită prezenței triterpenoidelor și polizaharidelor în ciuperci. Aroma poate varia în funcție de tipul de ciupercă folosit, iar unele tincturi pot avea și o aromă ușor dulce sau de nucă.

 

Pot fi folosite mai multe tincturi de ciuperci în același timp?

Da, pot fi combinate conform cerințelor tale.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101