Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Tincturi
  4. Tinctură de Ashwagandha, 30 ml | Ollywell

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Tinctură de Ashwagandha, 30 ml | Ollywell

Tinctură de Ashwagandha, 30 ml | Ollywell

185.00 Lei

SKU: 5905745469752

Cantitate:

Calm+

 

 

30ml

Descriere

Tinctură de Ashwagandha, 30 ml | Ollywell

 

Căuți o modalitate eficientă de a reduce stresul și de a promova pacea interioară? Ashwagandha (Withania somnifera) este o plantă tradițională notabilă pentru proprietățile sale calmante.

 

Folosit de secole în medicina ayurvedică din Orientul Îndepărtat, Ashwagandha este apreciată în primul rând pentru proprietățile sale adaptogene, care ajută organismul să revină la o stare de echilibru în circumstanțe stresante.

 

Substanțele active din extractul de Ashwagandha, cum ar fi withanolidele, ajută la modularea răspunsului organismului la stres. Prin reglarea factorilor de stres la nivel biochimic, Ashwagandha scade nivelul de cortizol, denumit în mod obișnuit „hormonul stresului”, care ajută la menținerea calmului și a concentrării.

 

 

Având în vedere efectele sale asupra funcției sistemului nervos - în special asupra căilor GABA - Ashwagandha poate susține o stare generală de relaxare, care este cheia depășirii anxietății și tensiunii.

 

Încorporând Ashwagandha în regimul tău zilnic, poți experimenta reducerea stresului și îmbunătățirea bunăstării generale pentru a te bucura de viață cu un sentiment mai deplin de calm și claritate mentală.

 

Ashwagandha oferă și alte beneficii pentru sănătate, precum:

 

1. Susținerea funcției cognitive. Aportul regulat de extract de Ashwagandha poate ajuta la îmbunătățire memorie, capacitatea de concentrare și alte funcții cognitive, precum și sprijinirea capacitatea generală de a învăța și procesa informații.
2. Energie și performanțe fizice îmbunătățite. Ashwagandha este cunoscut pentru creșterea nivelului de energie și poate sprijini performanța fizică îmbunătățită, ceea ce este benefic pentru cei activi fizic și sportivi.
3. Reglarea zahărului din sânge. Ashwagandha poate ajuta la menținerea nivelului sănătoas de zahăr din sânge, ceea ce este deosebit de important pentru cei cu probleme metabolice sau diabet.
4. Stabilizarea dispoziției și susținerea sănătății emoționale. Datorită naturii adaptogene, Ashwagandha poate beneficia de stabilitatea emoțională și poate ajuta la menținerea unei dispoziții pozitive.
5. Sprijinul sistemului imunitar. Ashwagandha a fost folosit în mod tradițional pentru a întări imunitatea. Prezintă proprietăți de stimulare a imunității, susținând apărarea naturală a organismului.
6. Sprijin pentru sănătatea reproductivă. Ashwagandha este folosit pentru a susține fertilitatea și poate avea efecte benefice asupra libidoului și sănătății sexuale atât la bărbați, cât și la femei.
7. Îmbunătățirea calității somnului. S-a dovedit că extractul de Ashwagandha are un efect calmant și efecte relaxante, care pot contribui la îmbunătățirea calității somnului și poate ajuta în caz de insomnie.
8. Efecte antiinflamatorii și analgezice. Ashwagandha poate contribui la reducerea inflamației în organism, ceea ce este benefic în ameliorarea durerii, în special la nivelul articulațiilor și muşchilor.
9. Sprijin pentru sănătatea pielii. Antioxidanții din Ashwagandha au efect protector asupra pielii, contribuind la un aspect sănătos și reducând semnele de îmbătrânire.

 

Incluzând Ashwagandha în suplimentele zilnice, nu numai că vă ajutați organismul să gestioneze stresul, dar beneficiați și de o gamă largă de alte beneficii care vă îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea generală.

 

Ce diferențiază produsele Ollywell?

 

Eficiență

Biodisponibilitate mai rapidă prin extracția ultrasunetelor de ultimă generație.

Natural

Cultivat și extras într-un micromediu. Produse cu ciuperci de top.

Consistență

Dozare standardizată prin parametrii de extracție optimizați.

Produs în Europa

Produs cu pasiune și onestitate în Varșovia.

Vegetarian

Exclusiv din surse vegetariene, oferind nutriție naturală.

Fără aditivi

Suplimentele nu conțin substanțe de umplere sau aditivi.

Claritate

Control deplin asupra procesului de producție.

Conformitate

Unitatea îndeplinește standardele și cerințele HACCP, GMP, GHP.

 

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată este de 1-2 ml (20-40 picături).

Extractul este extrem de versatil și poate fi folosit în multe feluri. Poate fi luat sublingual, plasându-l sub limbă și înghițind sau adăugat la ceai, cafea, smoothie-uri sau alimente pentru un efect suplimentar.

 

Când utilizați suplimente precum Ashwagandha, este extrem de important să adaptați dozarea la nevoile individuale și pentru a monitoriza reacția propriului organism. Obținerea dozei potrivite de Ashwagandha este cheia pentru a vă asigura că este cea mai eficientă și adaptată la nevoile individuale ale corpului. Iată recomandările de dozare pentru tinctura de Ashwagandha:


Pentru începători: Vă recomandăm să începeți suplimentarea cu o doză de 10 picături per zi, ceea ce corespunde la aproximativ 300 mg de ciupercă. Acesta este un punct de plecare pentru a observa modul în care organismul reacționează la supliment.
Pentru consumatorii intermediari: Cei care au consumat deja suplimentele pe bază de ciuperci înainte pot începe cu o doză de 20 de picături pe zi, adică aproximativ 600 mg ciuperci.
Pentru consumatorii avansați: Cei care folosesc Ashwagandha în mod regulat și sunt conștienți de corpul lor, doza recomandată este de 40 de picături pe zi, echivalentul a aproximativ 1.200 mg de ciupercă.
Pentru vârstnici și persoane imuno-conștiente: Vârstnicii și persoanele care își doresc în mod deosebit să-și susțină sistemul imunitar pot începe cu o doză de 15 picături pe zi (450 mg de ciupercă). În funcție de toleranță și luând în considerare posibilele interacțiuni cu celelalte substanțele luate, doza poate fi ajustată în consecință.


Urmați întotdeauna recomandările privind doza maximă și dacă aveți vreuna simptome îngrijorătoare, întrerupeți suplimentul și consultați un medic.


Combinați suplimentele cu o dietă sănătoasă și sport regulat pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătatea.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de prezentare:

Sticlă de sticlă cu pipetă, 30 ml

 

Valabilitatea: 24 luni 

 

Mod de păstrare:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperatura camerei sau mai mică.

 

Produs în: Polonia

 

Producător: Ollywell

 

Ingrediente

Ingrediente:

Rădăcini uscate de Ashwagandha, apă, 22% etanol alimentar.

Concentrație de 20000 mg în 30 ml, doza zilnică recomandată 1-2 ml (667–1334 mg).

 

Compuși activi:

Withanolide, withaferin, sitoindozide, acilsterilglucozide, alcaloizi.

 

Prelucrare:

Pulbere din corpuri fructiferi uscate extrase prin proces ultrasonic folosind apă și etanol pentru cea mai înaltă calitate a produsului.

 

Caracteristici organoleptice:

Lichid oarecum portocaliu cu gust și miros caracteristic.

Întrebări frecvente

Când este cel mai bun moment pentru a utiliza tinctura de Ashwagandha?

Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea tincturilor de două ori pe zi: dimineața și seara sau după-amiaza.

 

Când voi începe să observ efectele utilizării tincturilor?

Este posibil să începi să observi efectele după prima utilizare. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea în mod continuu timp de 1-3 luni, urmată de o pauză de 1-4 săptămâni.

 

Cum sunt cultivate ciupercile Ashwagandha?

Ciupercile sunt cultivate în condiții atent controlate, care sunt selectate individual pentru fiecare specie. Corpurile fructifere mature sunt recoltate manual.

 

Tinctura de Ashwagandha conține alcool?

Da, produsul conține alcool.

 

Sunt tincturile Ollywell potrivite pentru vegani?

Da, sunt potrivite și pentru vegani, deoarece nu conțin ingrediente de origine animală.

 

Sunt folosite atât corpuri fructiferi de ciuperci, cât și miceliu în tinctura de Ashwagandha?

Produsul conține numai corpuri fructifere, fără umpluturi, substraturi sau miceliu, asigurând cea mai înaltă calitate. 

 

Există contraindicații pentru utilizarea tincturilor de ciuperci?

Nu este recomandată administrarea în timpul sarcinii, alăptării sau la copii. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza tincturile. Utilizarea tincturilor cu substanțe narcotice nu este recomandată, iar dacă apar reacții adverse unice, utilizarea trebuie întreruptă. 

 

Ce gust au tincturile Ollywell?

Tincturile de ciuperci au un gust ușor amar și pământesc datorită prezenței triterpenoidelor și polizaharidelor în ciuperci. Aroma poate varia în funcție de tipul de ciupercă folosit, iar unele tincturi pot avea și o aromă ușor dulce sau de nucă.

 

Pot fi folosite mai multe tincturi de ciuperci în același timp?

Da, pot fi combinate conform cerințelor tale.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101