Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Tincturi
  4. Tinctură de Reishi, 30 ml | Ollywell

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Tinctură de Reishi, 30 ml | Ollywell

Tinctură de Reishi, 30 ml | Ollywell

185.00 Lei

SKU: 5905745469721

Cantitate:

Sleep+

 

 

30ml

Descriere

Tinctură de Reishi, 30 ml | Ollywell

 

Reishi aduce pace prin ameliorarea stresului și oferă un somn liniștitor, calmant și regenerant cu fiecare picătură. Compușii săi unici echilibrează armonios mintea și corpul, ceea ce este de neprețuit pentru oricine caută pace și liniște.

 

Reishi, ciuperca antică a nemuririi, este esența profundă a păcii și longevității. Cunoscut pentru capacitatea sa unică de a promova calmul și de a ajuta somnul, acest extract este un must-have pentru cei care doresc să facă față stresului vieții moderne, care caută liniște sau doresc asistență naturală pentru somn. Reishi și-a câștigat, de asemenea, reputația pentru potențialul său de a întări sistemul imunitar și bunăstarea generală.

 

Cunoscut și sub numele de Ganoderma lucidum, este una dintre cele mai populare ciuperci vitale, care conține o serie de ingrediente bioactive care ne susțin sănătatea și imunitatea. În țările asiatice a fost considerată de mii de ani „ciuperca nemuririi”. În lumea de astăzi, în care stresul a devenit parte a vieții de zi cu zi, Reishi poate oferi alinare prin sprijinirea unui somn sănătos și ajutând adaptarea la condiții nefavorabile.

 

 

Extractul de Reishi este perfect pentru cei care caută pacea interioară, echilibrul în viața lor ocupată sau pur și simplu doresc să atingă o stare de mulțumire.

 

Porniți într-o călătorie către pace și longevitate.

 

Aceste proprietăți fac din Reishi o alegere ideală pentru persoanele care doresc să susțină bunăstarea generală și să reducă nivelul de stres.

 

Reishi are câteva proprietăți importante, printre care:

 

1. Calmant datorita triterpenelor si polizaharidelor. Aceste ingrediente ghidează corpul către pace. Triterpenele asigură ameliorarea stresului și echilibrul, în timp ce polizaharidele susțin bunăstarea generală și sănătatea sistemului imunitar.

2. Suport de somn cu reglare GABA. Reishi ajută la reglarea nivelurilor de GABA (acid gamma-aminobutiric), care sunt esențiale pentru inducerea somnului și reducerea stresului. Acest lucru asigură o tranziție mai lină la un somn odihnitor.

3. Suport antiinflamator calmant. Cu proprietățile sale antiinflamatorii puternice, Reishi acționează ca un refugiu de calm, oferind adăpost și calm în mijlocul furtunii de inflamație. Calmează delicat disconfortul asociat cu inflamația, asigurând o stare de calm pe tot parcursul zilei și nopții.

4. Întărirea funcției hepatice. Reishi actioneaza ca un protector al ficatului, iar triterpenele si polizaharidele sale au un efect detoxifiant si protector. Aceasta asigură funcționarea optimă a ficatului și susține procesele naturale de curățare ale organismului.

5. Echilibrarea sănătății hormonale. Reishi are un efect de armonizare asupra sistemului endocrin, ajutând la echilibrarea nivelurilor și reducerea dezechilibrelor induse de stres. Obțineți un ghid înțelept care asigură o comunicare lină și eficientă a fiecărei glande din corp.

6. Sprijinirea stabilității sistemului cardiovascular. Reishi joacă un rol similar cu cel al unui gardian atent al inimii, iar compușii săi ajută la reglarea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol. Acest lucru contribuie la sănătatea sistemului cardiovascular prin asigurarea unei bătăi puternice și stabile a inimii.

 

 

Ce diferențiază produsele Ollywell?

 

Eficiență

Biodisponibilitate mai rapidă prin extracția ultrasunetelor de ultimă generație.

Natural

Cultivat și extras într-un micromediu. Produse cu ciuperci de top.

Consistență

Dozare standardizată prin parametrii de extracție optimizați.

Produs în Europa

Produs cu pasiune și onestitate în Varșovia.

Vegetarian

Exclusiv din surse vegetariene, oferind nutriție naturală.

Fără aditivi

Suplimentele nu conțin substanțe de umplere sau aditivi.

Claritate

Control deplin asupra procesului de producție.

Conformitate

Unitatea îndeplinește standardele și cerințele HACCP, GMP, GHP.

 

Sigur pentru consum:

Studiul a fost realizat de JS Hamilton Poland Sp. z o. o. comandat de Nutraway Sp. z o. o. - proprietar al mărcii proprii Ollywell. Au fost testate probe de extract de liliac gălbui sub formă lichidă. Testul a fost efectuat în conformitate cu o metodă acreditată, iar rezultatele se referă doar la probele primite. Toate rezultatele prezentate în raport sunt sub nivelurile maxime de contaminanți stabilite în Regulamentul (CE) nr. 1881/2006 al Comisiei din 19 decembrie 2006. Aceasta înseamnă că extractul de Reishi sub formă lichidă este sigur pentru consum.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată este de 1-2 ml (20-40 picături).

Extractul este extrem de versatil și poate fi folosit în multe feluri. Poate fi luat sublingual, plasându-l sub limbă și înghițind sau adăugat la ceai, cafea, smoothie-uri sau alimente pentru un efect suplimentar.

 

Când utilizați suplimente precum Reishi, este extrem de important să adaptați dozarea la nevoile individuale și pentru a monitoriza reacția propriului organism. Obținerea dozei potrivite de Reishi este cheia pentru a vă asigura că este cea mai eficientă și adaptată la nevoile individuale ale corpului. Iată recomandările de dozare pentru tinctura de Reishi:


Pentru începători: Vă recomandăm să începeți suplimentarea cu o doză de 10 picături per zi. Acesta este un punct de plecare pentru a observa modul în care organismul reacționează la supliment.
Pentru consumatorii intermediari: Cei care au consumat deja suplimentele pe bază de ciuperci înainte pot începe cu o doză de 20 de picături pe zi.
Pentru consumatorii avansați: Cei care folosesc Reishi în mod regulat și sunt conștienți de corpul lor, doza recomandată este de 40 de picături pe zi.
Pentru vârstnici și persoane imuno-conștiente: Vârstnicii și persoanele care își doresc în mod deosebit să-și susțină sistemul imunitar pot începe cu o doză de 15 picături pe zi. În funcție de toleranță și luând în considerare posibilele interacțiuni cu celelalte substanțele luate, doza poate fi ajustată în consecință.


Urmați întotdeauna recomandările privind doza maximă și dacă aveți vreuna simptome îngrijorătoare, întrerupeți suplimentul și consultați un medic.


Combinați suplimentele cu o dietă sănătoasă și sport regulat pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătatea.

 

Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca înlocuitor pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

 

Mod de prezentare:

Sticlă de sticlă cu pipetă, 30 ml

 

Valabilitatea: 24 luni 

 

Mod de păstrare:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperatura camerei sau mai mică.

 

Produs în: Polonia

 

Producător: Ollywell

 

 

Ingrediente

Ingrediente:

Corpuri fructifere uscate de Reishi, apă, etanol alimentar 22%.
Concentrație de 10000 mg în 30 ml, doză zilnică recomandată 1-2 ml (333–666 mg).

 

Compuși activi:

Triterpene, β-(1,3)-(1,6)-D-glucani, acid ganoderic, acid ganodermic.

 

Prelucrare:

Pulbere din corpuri fructiferi uscate extrase prin proces ultrasonic folosind apă și etanol pentru cea mai înaltă calitate a produsului.

 

Caracteristici organoleptice:

Lichid de culoare galben, cu gust și miros caracteristic.

Întrebări frecvente

Când este cel mai bun moment pentru a utiliza tinctura de Reishi?

Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea tincturilor de două ori pe zi: dimineața și seara sau după-amiaza.

 

Când voi începe să observ efectele utilizării tincturilor?

Este posibil să începi să observi efectele după prima utilizare. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea în mod continuu timp de 1-3 luni, urmată de o pauză de 1-4 săptămâni.

 

Cum sunt cultivate ciupercile Reishi?

Ciupercile sunt cultivate în condiții atent controlate, care sunt selectate individual pentru fiecare specie. Corpurile fructifere mature sunt recoltate manual.

 

Tinctura de Reishi conține alcool?

Da, produsul conține alcool.

 

Sunt tincturile Ollywell potrivite pentru vegani?

Da, sunt potrivite și pentru vegani, deoarece nu conțin ingrediente de origine animală.

 

Sunt folosite atât corpuri fructiferi de ciuperci, cât și miceliu în tinctura de Reishi?

Produsul conține numai corpuri fructifere, fără umpluturi, substraturi sau miceliu, asigurând cea mai înaltă calitate. 

 

Există contraindicații pentru utilizarea tincturilor de ciuperci?

Nu este recomandată administrarea în timpul sarcinii, alăptării sau la copii. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza tincturile. Utilizarea tincturilor cu substanțe narcotice nu este recomandată, iar dacă apar reacții adverse unice, utilizarea trebuie întreruptă. 

 

Ce gust au tincturile Ollywell?

Tincturile de ciuperci au un gust ușor amar și pământesc datorită prezenței triterpenoidelor și polizaharidelor în ciuperci. Aroma poate varia în funcție de tipul de ciupercă folosit, iar unele tincturi pot avea și o aromă ușor dulce sau de nucă.

 

Pot fi folosite mai multe tincturi de ciuperci în același timp?

Da, pot fi combinate conform cerințelor tale.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101