meniu
Retete

Tarta raw cu crema de cocos si capsuni

Ingrediente Blat: 150 g fulgi de ovaz 1 mana de curmale 1 mana de smochine 2 linguri sirop de agave ( optional) 50-100 ml lapte de cocos 1 lingura de seminte de in macinate 1 lingurita de cacao 1 praf de sare Crema: 1 cana de caju hidrata

Ingrediente

Blat:

Crema:

tarta cocos si capsuni

Mod de preparare

Blat:

Introduceti fulgii de ovaz in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S”, si procesati pana cand acestia se tranforma in faina.  Adaugati si restul ingredientelor si procesati bine. Adaugati lapte de cocos atat cat este necesar pentru ca aluatul sa devina lipicios si usor de modelat.

Asezati blatul intr-o forma de tarta presând cu degetele si puneti la frigider pâna la prepararea cremei.

Crema:

Introduceti nucile de caju in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand acestea se maruntesc. Procedati la fel si cu miezul de nuca de cocos. Puneti-le inpreuna in robot, adaugati si restul ingredientelor si procesati bine.
Turnati crema de cocos peste blat si lasati 15 minute la frigider pana cand se intareste.
Taiati capsunile felii si puneti-le pe tarta, portionati si savurati.

Reteta si imagini: Alina Barbu.

 

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#burta #caju #capsuni #cardio #curmale #fluor #halogeni #pierderea in greutate #pietre la rinichi #raw #retete hrana vie

Ce au mai parcurs alti cititori...

Tort de trandafiri

Tort de trandafiri

Tarta raw cu cocos si stafide trase in rom

Tarta raw cu cocos si stafide trase in rom

Tort de menta si ciocolata

Tort de menta si ciocolata
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.