Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Ştiinţa spune că ne putem reprograma ADN-ul cu ajutorul limbajului

Ştiinţa spune că ne putem reprograma ADN-ul cu ajutorul limbajului

ADN-ul uman isi alimenteaza propria baza de date printr-o retea a constiintei si poate accesa informatiile stocate din retea si se poate chiar conecta cu alti participanti la retea. Cand se folosesc cuvinte si exprimari verbale si cand acestea s

ADN-ul uman isi alimenteaza propria baza de date printr-o retea a constiintei, poate accesa informatiile stocate in retea si se poate chiar conecta cu alti participanti la retea. Cand se folosesc cuvinte si exprimari verbale si cand acestea sunt adaptate la anumite frecvente – efectul de reprogramare este incredibil.

Recent, oamenii de stiinta din Rusia au facut cateva descoperiri uluitoare in domeniul ADN-ului. In cadrul unui experiment extraordinar, cercetatorii au descoperit ca ADN-ul uman poate fi reprogramat doar prin vorbire.

Conform cercetatorilor, ADN-ul nostru nu raspunde doar de construirea corpului, are si rol de stocare a informatiilor si de comunicare. Codul genetic, dupa cum au descoperit lingvistii rusi, in special in fragmentele de ADN-ul aparent inutile, se conformeaza acelorasi reguli ca si limbajul omenesc. Pentru a dovedi acest lucru ei au comparat regulile sintaxei (partea gramaticii care studiaza modul combinarii cuvintelor in propozitie si a propozitiilor in fraze), semantica (ramura lingvisticii care studiaza semnificatia cuvintelor) si regulile de baza ale gramaticii. Ei au descoperit ca elementele alcaline din ADN se conformeaza unei gramatici si au seturi de reguli exact ca si limbajul. Astfel, limbajul omenesc nu mai pare o aparitie spontana, ci o reflectie a propriului nostru ADN.

Cercetatorii au avut capacitatea de a ”taia si lipi” programarea dorita pe o molecula de ADN uman – si au reusit cu succes sa repare ADN-ul deteriorat si sa reprogrameze genomul uman in totalitate.

Expertul in biofizica si biologie moleculara Pjotr Garjajev impreuna cu colegii sai au explorat si ei comportamentul vibrational al ADN-ului. Concluzia lor a fost: “Cromozomii vii functioneaza exact ca si calculatoarele holografice/solitonice folosind radiatia laser de ADN endogen.” Acest lucru inseamna ca ei au reusit, de exemplu, sa moduleze anumite tipare ale unor frecvente intr-o raza laser si cu ajutorul ei sa influenteze frecventa ADN si, prin urmare, informatia genetica. Avand in vedere ca perechile alcaline de ADN si cele ale limbajului (asa cum s-a explicat anterior) au aceeasi structura, nu este necesara decodarea ADN-ului.

Preschimbarea broastelor in salamandre

In experimentele lor ADN cu animale, cercetatorii rusi au transmis cu succes tipare de informatii de la un set de ADN la altul – si au putut chiar sa reprogrameze celulele si sa creeze un alt genom. Ei au transformat embrioni de broasca in embrioni de salamandra – si au facut acest lucru fara sa taie nicio bucatica de piele si fara sa faca nicio incizie!

Aceasta descoperire face parte din fascinantul domeniu al stiintei numit epigenetica. Epigenetica este fenomenul prin care celulele identice din punct de vedere genetic isi exprima genele diferit, ducand la dezvoltarea unor trasaturi fizice diferite.

Cum ar fi sa ne putem schimba genele la fel de simplu cum ne schimbam hainele?

Stiati ca ne putem programa ADN-ul sa cladeasca un corp sanatos in doar 2 minute? ADN-ul, acest ”manual de utilizare” al vietii poarta cu el informatii genetice in celulele noastre si controleaza modul in care corpul se dezvolta si functioneaza. Convingerea generala este ca ADN-ul, care are forma unui helix dublu, are o structura fixa si nu se poate modifica.

Insa rezultatele uimitoare ale unui studiu recent desfasurat la Institutul HeartMath contrazice tot ceea ce credeam ca stim despre ADN pana in prezent. In cadrul studiului, o mostra de ADN uman a fost introdusa intr-o eprubeta etansa. Subiectii, care au fost instruiti sa genereze sentimente controlate, au putut sa modifice in mod intentionat forma ADN-ului.

Emotiile negative, produse voluntar, au facut ca cele doua lanturi care compun ADN-ul uman, sa se incrodeze si sa se apropie unul de altul. Sentimentele de iubire si apreciere generate de subiecti au facut ca lanturile ADN-ului sa se relaxeze si sa manifeste modificari pozitive in doar 2 minute.

Biologii au suspectat de ani de zile faptul ca la nivel celular are loc un fel de mostenire epigenetica. Diferitele tipuri de celule din corp sunt un bun exemplu. Celulele pielii si ale creierului au forme si functii diferite, desi au exact acelasi ADN. Cu siguranta exista anumite mecanisme – altele decat ADN-ul – care se asigura ca celulele de piele raman celule de piele cand se divid.

Aceasta este probabil prima dovada stiintifica a unei teorii care exista de multa vreme, conform careia emotiile pot afecta sanatatea si calitatea vietii. Aceasta dovada arata ca ADN-ul si sanatatea sunt corelate si ca putem comunica cu ADN-ul nostru si il putem ”programa” cu ajutorul emotiilor – modificand, astfel, tiparul sanatatii si al vietii noastre. Daca putem influenta comportamentului ADN-ului si a sanatatii intr-o eprubeta de laborator, ce alte beneficii nedescoperite inca am putea avea daca ne-am modifica ADN-ul din corp?

Dr. Bruce H. Lipton, cercetator de renume mondial in domeniul biologiei celulare si a fizicii cuantice si autorul best-seller-ului ”Biologia Credintei”, a fost printre primii oameni de stiinta care au recunoscut importanta epigenelor. El a dovedit ca o fiinta umana isi poate ”rescrie” modul in care genele se exprima. Astfel, poti face ca celulele canceroase (sau orice alta celula anormala sau mutanta) sa se comporte ca o celula normala.

In unul dintre cele mai importante experimente ale sale, dr. Lipton a dovedit ca atunci cand o celula de cancer ”bolnava” luata dintr-un corp ”bolnav” este mutata intr-un mediu sanatos, ea se reface si se comporta normal. In teste curente epigenetice, jumatate dintre pacienti sunt in remisie completa a cancerului.

ADN-ul nostru contine codul nostru genetic. A fost intotdeauna considerat ”manualul de utilizare” al vietii – ceva ce se credea ca nu poate fi controlat. Bune sau rele, genele sunt dupa cum ai norocul sa le primesti.

Epigenetica ne ofera oportunitatea unica de a ne imbunatati genele cu care ne-am nascut! Iti poti modifica metabolismul celular si remedia defectele genetice, dupa cum ne-au dovedit-o savantii rusi.

Sursa utilizata: https://wakeup-world.com/2018/04/02/reprogramming-your-dna-by-your-words/

#adn #epigeneza #gene #limbaj #stiinta

Ce au mai parcurs alti cititori...

Ştiinţa confirma beneficiile somnului de după-amiază
Cum descifram limbajul corpului

Ce spun cititorii despre "Ştiinţa spune că ne putem reprograma ADN-ul cu ajutorul limbajului"

Maria22 April 2018 23:42Raspunde

Foarte interesant. In sfarsit niste cercetatori seriosi. M am saturat de cercetatorii britanici))

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101