Soarele a fost mereu considerat sursa vietii si a facut obiectul adoratiei in multe culturi ale lumii. Era Ra pentru egipteni, Surya in Vede, Helios sau Apolo in mitologica greaca, numarandu-se printre primele zeitati venerate in toate religiile importante ale lumii.
Privitul la soare este o practica straveche intalnita la maiasi, vechii egipteni si indieni. Acestia credeau ca soarele poate vindeca orice boala, poate inhiba senzatia de foame si poate face posibila telepatia. Si, oricat ar parea de mistic si de imposibil, cei iluminati aveau aceste abilitati si le puteau folosi.
Privitul la soare este o tehnica de adorare a soarelui si este practicata de obicei la rasarit si apus.
Cei care privesc soarele stau in picioarele goale si privesc soarele timp de 10 secunde in prima zi, apoi maresc progresiv timpul de privit la soare, cu cate 10 secunde in fiecare zi.
Nu doar istoricii sau filozofii, dar si oamenii de stiinta au confirmat puterile extraordinare ale soarelui.
Un astfel de exemplu este Nikola Tesla, care a spus odata:
„Parerea mea este ca evolutia vietii ar trebui sa duca la forme de existenta care sa poata trai fara hrana si care sa nu fie ingradite de astfel de limitari. De ce sa nu poata o fiinta vie sa-si obtina toata energia necesara exercitarii functiilor sale vitale din mediul inconjurator, si nu din consumul de hrana si din transformarea, printr-un proces complicat, a energiei unor combinatii chimice intr-o energie care sa sustina viata?”
In lumea moderna de azi, privitul la soare a devenit un proces popular (fenomenul HRM), dupa ce Hara Ratan Manek l-a practicat pe el insusi si s-a lasat examinat de NASA.
Multi oameni au avut initiativa de a reinvia aceste idei stravechi prin incercari repetate, pentru a le dovedi eficienta, oferind dovezi stiintifice care sa sporeasca increderea in ele.
Beneficiile dovedite stiintific sunt urmatoarele:
- Privitul la soare sporeste energia. Privitul la soare stimuleaza glanda pineala si mareste secretia hormonilor de fericire, ca melatonina si serotonina. Acestia sunt responsabili de cresterea energiei. Tot acesti hormoni dau corpului si mai multa forta si agilitate.
- Privitul la soare mareste volumul glandei pineala. Glanda pineala se micsoreaza pe masura ce inaintam in varsta. Insa privitul la soare mareste glanda pineala. Aceasta glanda, numita si „al treilea ochi”, regleaza secretia de hormoni in corp si mentine organele de reproducere sanatoase. In istorie si in mituri, s-au facut referiri la deschiderea „celui de-al treilea ochi”.
- Privitul la soare completeaza nevoile nutritionale ale corpului. Privitul la soare reduce nevoia de a manca si stimuleaza pierderea sanatoasa in greutate. Stramosii nostri iluminati stiau sa se foloseasca de puterea soarelui pentru a prelungi viata si forta fizica a corpului.
Civilizatiile stravechi descoperisera multe dintre secretele universului. Si invatasera sa le foloseasca in avantajul lor. Lumea moderna a respins multe dintre aceste teorii si concepte vechi considerandu-le ridicole si depasite, privandu-ne astfel de puterea de a ne folosi de energiile universului, precum si de darurile pe care natura le are de oferit.
Sursa utilizata: https://www.enlightened-consciousness.com/sungazing-ancient-technique-can-trigger-super-human-abilities/
Exista o tehnica numita Fosfenism care utilizeaza un bec special conform studiilor dr. Lefebure
Am mai aflat despre sungazing dar acum chiar sunt hotărât să experimentez. Astfel o să mă trezesc mai devreme și câștigul va fi dublu.