TRANSPORT GRATUIT >50 LEI | PÂNĂ LA FINALUL ZILEI!

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Hrana vie
  4. Povestea brandului născut din dorinţa unei femei de a-şi salva partenerul de viaţă

Povestea brandului născut din dorinţa unei femei de a-şi salva partenerul de viaţă

Azi vrem să împărtăşim cu tine o poveste care ne-a impresionat puternic. Eram în căutarea unor produse potrivite pentru magazinul Viaţa Verde Viu, dar ce am descoperit a fost mult mai mult decât un simplu produs.

Este vorba despre Your Super, un brand care s-a născut din dorinţa unei femei de a-şi salva partenerul de viaţă. 

Your Super este povestea a doi soţi şi prieteni din copilărie, Michael şi Kristel, jucători profesionişti de tenis, a căror viaţă fericită este dată peste cap de un eveniment crud şi neaşteptat: Michael este diagnosticat cu cancer la vârsta de 24 de ani. În urma tratamentelor de chimioterapie, acesta devenea din ce în ce mai slăbit.

Determinată să rămână pozitivă, Kristel încearcă să îi pregătească lui Michael mese pe bază de alimente vegetale bogate în vitamine, minerale şi alti nutrienţi esenţiali, care să îi întărească sistemul imunitar.

Provenind dintr-o familie de nutritionişti, Kristel ştia că alimentatia şi stilul de viaţă au un impact semnificativ asupra modului în care arăţi şi te simţi,  aşa că începe să cumpere o mulţime de superalimente pe care Michael să le integreze în alimentaţia lui. Însă, pentru el era prea complicat să le consume într-un mod eficient, deoarece nu ştia ce combinaţii să facă şi nici nu i se părea prea atractiv să cumpere 30 de pungi diferite de superalimente.

Ajutată de mătuşa ei, nutriţionist ortomolecular, Kristel începe să facă diverse combinaţii de superalimente şi plante medicinale din diferite culturi ale lumii (maca, iarbă de grâu, iarbă de orz, semințe de chia, spirulina, lucuma, etc), pe care Michael să le poată consuma în fiecare zi.

 

Oferă aceste mixuri spre degustare şi testare şi familiei şi prietenilor.

Surprinzător, starea lui Michael devine din ce în ce mai bună, simţindu-se mai energizat, mai optimist, iar Kristel reuşeşte să scape de alergii şi eczeme. Toţi cei din jurul lor care încercaseră mixurile lui Kristel erau mai energici şi cu o stare bună.

 

Astfel, Michael şi Kristel descoperă beneficiile unei alimentaţii bogate în substanţe nutritive esenţiale şi, deopotriva, beneficiile ingredientelor din mixurile create de Kristel. 

 

Foarte încântaţi şi uimiţi de aceste efecte benefice, cei doi îşi creează misiunea personală de a educa şi inspira oamenii în alegerea celor mai bune alimente pentru un stil de viaţă sănătos.

Astfel au luat naștere cele mixurile de superalimente Your Super.  Acestea sunt 100% naturale, vegane, şi conţin 5 sau 6 alimente puternice, hrănitoare, bogate în micronutrienţi, precum vitaminele şi mineralele, fără aditivi, gluten, lactoză sau OMG. Fiecare dintre produsele Your Super se adresează unei nevoi distincte:

Aceasta ar fi pe scurt povestea brandului Your Super. De ce am vrut să împărtăşim cu voi această poveste? Pentru că ne-a inspirat şi ne-a demonstrat că orice provocare pe care o întâlnim în viaţă poate fi depăşită şi orice lucru rău poate fi transformat în ceva bun.

În plus, povestea lor este o dovadă în plus că o alimentaţie corectă, care să îţi ofere nutrienţii necesari, te poate ajuta să fii mai puternic şi chiar să lupţi cu o boală atât de gravă.

Inspiraţi pe povestea Your Super, am încercat şi noi mixurile de superalimente. Gustul e grozav, iar varietatea de modalităţi prin care pot fi introduse în dieta zilnică şi multiplele beneficii pentru sănătate ne-au făcut să ne îndrăgostim iremediabil de aceste produse. Aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi le-am adus în magazinul nostru verde viu, convinşi fiind că vom bucura pe mulţi ca tine, iubitorule de bun şi sănătate.

Toate ingredientele acestor mixuri provin din surse sustenabile, sunt procurate direct de către producător, au origine cunoscută și impact pozitiv asupra comunităților din care provin. Ingredientele sunt uscate în mod natural, pentru a-și păstra valoarea nutritivă, iar calitatea lor este testată înainte, în timpul și după procesul de producție. 

În plus, la fiecare produs cumpărat poţi ajuta un copil care suferă de malnutriţie să supravieţuiască. Sub deviza “Fiecare merită să fie sănătos şi fericit”, pentru fiecare mix vândut Your Super donează un produs special, o inovaţie în lupta împotriva foametei, numit Plumpy'Nut® packages. Acest pacheţel înlocuieşte practic o masă şi conține o pastă extrem de bogată în nutrienți, obținută predominant din alune și îmbunătățită cu un amestec de vitamine și minerale. Consumând trei Plumpy'Nuts® pe zi timp de șapte săptămâni, un copil se poate recupera, fiind salvat astfel de la moarte.

Descoperă mixurile de superalimente Your Super în magazinul Viața Verde Viu!

#superalimente #Your Super #suplimente nutritive

Ce au mai parcurs alti cititori...

9 alimente minunate care lupta cu grasimea
Cei 10 eroi superimunitari ai lui David Wolfe
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101