LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Alimente
  3. Produse apicole
  4. Polen uscat
  5. Polen uscat | Solaris

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Polen uscat | Solaris
-0.00 Lei

Polen uscat | Solaris

14.00 Lei014.00 Lei

SKU: 5941828024043

Cantitate:

Polenul poliflor uscat este un produs apicol 100% natural, disponibil sub formă de granule multicolore. Provine de la stupinele din regiunile deluroase nepoluate ale Transilvaniei și este un supliment nutrițional complet și natural.

Descriere

Ce ingrediente conține?


100% polen poliflor uscat la temperatură controlată.

 

 

Beneficii produs:

 

Întărește și susține sistemul imunitar

Vitaminizant și energizant


Ce proprietăți are?
 

Polenul este sursă primară de proteine, nutrienți și energie a albinelor, care le permite acestora să lucreze permanent în stup și să secrete ceara și laptisor de matcă. Aceeași acțiune o are și asupra organismului uman, pentru care are beneficii terapeutice diverse: imunoreglator, vitaminizant și tonic, antiinflamator, antibiotic și antibacterian. Este o sursa bogată de rutină, vitamina care susține și întărește vasele de sânge. Com bogată în aminoacizi, vitamine, minerale și enzime recomandă ca superaliment cu efect tonic și rejuvenator. 

 

 

Cum se administrează?

 

Doza zilnică recomandată pentru persoane fără probleme de sănătate este de 1-3 lingurițe/zi, dimineața. Pentru bolnavi și persoane slăbite/sensibile este indicată o doză de 4-6 lingurițe/zi, dimineața.

Proprietățile nutritive ale polenului uscat se asimilează cel mai bine către organism când acesta este hidratat înainte, aproximativ 20-30 de minute, în apă, suc proaspăt sau iaurt.

 

 

Atenționări
 

 

  • Consultă un medic cu competentă în apifitoterapie pentru stabilirea unor doze terapeutice specifice.
  • Păstrează polenul la frigider sau la loc răcoros, ferit de lumină și căldură. Deoarece pierde potențialul nutritiv în timp, consumă polenul în maximum 6-12 luni.
  • Se recomandă supraveghere medicală în cazul persoanelor care suferă de obezitate, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie. Se evită administrarea polenului celor care suferă de excitabilitate psihică, sexuală sau nervoasă și în cazul hiperfuncțiilor hormonale.

 

 

Gramaj: 100g, 200g

Producător: Solaris

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101