REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Păstură | Solaris

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Păstură | Solaris

Păstură | Solaris

50.00 Lei

SKU: 5941828024067

Cantitate:

Denumită și „pâinea albinelor”, păstura este un aliment perfect din punct de vedere nutrițional, cu beneficii demonstrate pentru sănătatea fizică și psihică.

100 g

Descriere

 

 

Ce ingrediente conține?
 

100% păstură în stare pură, recoltată și ambalată așa cum se găsește în stup.

 

 

Beneficii

 

Vitaminizant și energizant

Întărește și susține sistemul imunitar

 

 

 

Ce proprietăți are?
 

Păstura crudă este un produs apicol 100% pur, furnizat în starea lui proaspătă, naturală și nealterată. Este un aliment perfect din punct de vedere nutrițional, cu beneficii demonstrate pentru sănătatea fizică și psihică. Eficiența în afecțiunile hepatice și cele ale tubului digestiv, detoxifierea organismului și stimularea imunității.

 

 

Produsul este un supliment alimentar, care trebuie să completeze un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Nu conține urme de pesticide, antibiotice, ceara, spori de mucegai sau alte impurități.

 

 

Păstura provine din fermentarea polenului amestecat cu nectar, miere și o suită de enzime și bacterii benefice, inoculate de către albinde și nu poate fi reprodusă prin procedee chimice de laborator. 

 Este un aliment complet nutritiv, cu o compoziție unică: conține 25% proteine ​​​​cel puțin 18 aminoacizi esențiali, 28 de tipuri de minerale, 11 enzime și coenzime, 14 feluri de acizi grași, 11 carbohidrați, 6 hormoni sexuali și spectrul. complet de vitamine.

 

 

Datorită acestor compoziții sunt efecte terapeutice sporite: hepatoprotector, antitumoral, antianemic, antiinflamator, vitaminizant și afrodiziac. Este un antibiotic natural mult mai puternic decât polenul și acționează rapid și puternic ca antiviral.

 

 

Conținutul ridicat de acid lactic din pastură sprijină o digestie optimă și asigură un termen de valabilitate de mai mulți ani, fără să se modifice calitativ. Medicii apiterapeuți recomandăm păstura pură în special copiilor și persoane în vârstă, pentru stimularea dezvoltării, longevității și rezistenței comunitare.

 


 

 

Cum se administrează?
 

 

  • Utilizare internă zilnică, în cure de minimum 6 săptămâni.
  • Doza uzuală recomandată pentru copii și adulți este de o linguriță pe zi, de preferință cu 30 de minute după micul dejun.
  • Contraindicată persoanelor care prezintă alergii sau hipersensibilitate la produsele apicole.
  • A se păstra la loc uscat și răcoros, la 15-20 grade Celsius.

 

 

Gramaj: 100 g

Producător: Solaris

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101