Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Alimente
 3. Produse apicole
 4. Miere cu fagure | Prisaca Transilvania

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Miere cu fagure | Prisaca Transilvania

Miere cu fagure | Prisaca Transilvania

42.00 Lei

SKU: 4710268216865

Cantitate:

Fagurele cu miere este un produs pur ce păstrează toate vitaminele, mineralele și enzimele mierii, deoarece nu suferă nici un fel de procesare. 

 

Prezentare: borcan din sticlă

Cantitate: 250g

Descriere

Fagurele cu miere este un produs pur ce păstrează toate vitaminele, mineralele și enzimele mierii, deoarece nu suferă nici un fel de procesare. Ce este fagurele de miere?

 

Fagurele cu miere este unul dintre cele mai pure şi mai complexe produse apicole, utilizat atât ca aliment, cât şi ca remediu natural împotriva afecţiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau problemelor stomacului. 

 

Nefiind supus niciunui tip de procesare, fagurele de miere îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice (antifungice, antibacteriene, antioxidante).

 

Acesta este un amestec de mai multe produse apicole: miere, polen, propolis şi ceară, astfel compoziţia acestuia este una foarte complexă.

 

Mierea din fagure conţine proprietăţi superioare, având un aport mare de vitamine, mai ales vitamina A şi retinol, precum şi alte substanţe active care, prin masticaţie, se transferă în organismul nostru.

 

Mierea crudă din interiorul fagurelui este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K, etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici, glucoză și fructoză.Beneficii 

 

 • Vindecă gingiile inflamate
 • Ajută la eliminarea tartrului
 • Fortifică sistemul imunitar
 • Întăreşte imunitatea
 • Ameliorează afecţiunile respiratorii
 • Combate afecţiunile stomacului
 • Îmbunătăţeşte sănătatea cavităţii bucale
 • Energizează şi înlătură oboseala

 

 

Contraindicații

Nu este recomandat diabeticilor și persoanelor alergice la produsele apicole.

 

 

Ingrediente

Miere naturală, fagure

 

 

Depozitare

A se păstra la temperatura camerei. 

Important

 

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. 

Prezentare: borcan din sticlă

Cantitate: 250g

Producător Prisaca Transilvania

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101