Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Alimente
 3. Produse apicole
 4. Dermatopica - Tratament piele | Prisaca Transilvania

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Dermatopica - Tratament piele | Prisaca Transilvania

Dermatopica - Tratament piele | Prisaca Transilvania

43.00 Lei

SKU: 6426034801460

Cantitate:

Tratament pentru piele cu rezultate bune în tratarea afecțiunilor cutanate atât la copii, cât și la adulți.

 

Prezentare: flacon cu pulverizator 

Cantitate: 50 ml

Descriere

Tratament pentru piele cu rezultate bune în tratarea afecțiunilor cutanate atât la copii, cât și la adulți.

 

Indicații terapeutice

 

 • protecția și hidratarea pielii mâinilor;
 • dermatită atopică;
 • dermatita seboreică (descuamarea pielii în zona scalpului, nasului, urechilor);
 • mătreață / coji pe scalp, la nas sau urechi;
 • keratoză pilară;
 • piele opărită la copii;
 • cuperoza (ten înroșit) / „Boala obrajilor roșii”;
 • foliculita; foliculita după epilare;
 • cicatrizare rapidă, fără efectul de piele arsă în cazul epidermolizei buloase;
 • tratarea arsurilor solare;
 • psoriazis - de la caz la caz, ameliorarea sau dispariția simptomelor;

 

Ingrediente

 

Propolis apos, argint coloidal, uleiuri: avocado, cuișoare, lavandă, salvie, lămâie, ylang-ylang, pin, busuioc.

Produsul nu contine alcool ! 

Produs 100% Natural

 

Despre ingrediente

Propolis apos

Este compus din rășini vegetale, balsam de diferite compoziții, cearã, uleiuri eterice, fier, microelemente – cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adaugă polen, flavonoide, secreții ale glandelor salivare ale albinelor.

Compoziția sa chimică reprezintã un amestec de substanțe, în special: derivații flavonici, acidul ferulic (activ contra gemenilor), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenți, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substanțe antibiotice, rășini, acizi aromatici, acizi. În medie, acesta conține 55% rășini și balsamuri, 30% ceruri și 10% uleiuri eterice.

Argint coloidal

Puțini oameni mai știu astăzi că apa păstrată în vase de argint are calitățile unui antibiotic natural extrem de eficient. Virtuțile tămăduitoare ale apei de argint au fost constatate încă de acum 4.000 de ani. Le cunoșteau romanii, grecii și egiptenii.
Tot pe atunci, chinezii practicau acupunctura folosind ace de argint. Navigatorii, în lungile lor călătorii, transportau apa, vinul și laptele în vase din argint, pentru a le păstra nealterate cat mai mult timp. Bogații nu se îmbolnăveau, în timp ce epidemiile de pe timpuri făceau mii de victime în rândul populației sărace. Explicația ar fi ca bogații își permiteau să folosească tacâmuri de argint și să mănânce și să bea din vase de argint, ceea ce le oferea protecție, imunitate la bolile vremii.

Și astăzi, preoții împart sfântă împărtășanie cu lingurițe de argint și, deși lingurița nu este nici spălată și nici schimbată de la credincios la credincios, nimeni nu se îmbolnăvește. Apa sfințită, agheasma, se prepară în vase de argint și, în timpul slujbei, preotul trece, de mai multe ori, cu crucea de argint prin apă, de aceea agheasma se poate păstra, nealterată, ani buni. La începutul secolului al XX-lea, medicii vremii prescriau nitrat de argint persoanelor care sufereau de ulcer la stomac, iar nou-născuților le puneau în ochi câteva picături de soluție de argint pentru a distruge eventualele bacterii care le-ar fi putut provoca orbirea. De asemenea, bijutierii care lucrează cu argint sunt renumiți pentru sănătatea lor;

Este o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obţinută dintr-o bucată mai mare de argint pur, aşa numitul argint quadrat, şi din apă ultra curată, bidistilată, prin procesul de electroliză, în condiţii de laborator şi cu aparate electrice specifice procesului. Se numeşte coloid, orice particulă cu dimensiunea cuprinsă între 1 şi 500 nm (nanometri). În acest produs se găsesc apă deosebit de curată, bidistilată, fără sarcină electrică şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electrică. Argintul este un element esenţial atât pentru plante şi animale, cât şi pentru oameni. Conferă sănătate pielii, protejând-o de agenții nocivi.

Ulei volatil de busuioc

Ulei volatil obținut prin distilarea cu vapori de apă. Este un puternic antiseptic la nivelul pielii și un bactericid mediu. Posibil alergen.

Ulei de cuișoare presat la rece

Metoda de extragere a uleiului (la rece), asigură transmiterea acestor proprietăți în forma cea mai pură și nealterată.

Ulei de avocado presat la rece

Este o sursă bogată de vitamina A și D. Uleiul de avocado este ușor absorbit de piele și hidratează în profunzime, ceea ce îl recomandă ca un ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate. Este bogat în sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substanțe reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de vârstă sau de expunerea la soare, cicatricile. Uleiul de avocado mărește în mod semnificativ și superior altor uleiuri vegetale producția de colagen din piele, care după cum știm, se diminuează în cantitate odată cu vârsta, ducând la îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor. Nu este de mirare că uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele îmbătrânirii, direct aplicat pe piele sau inclus în produsele anti-ageing. Metoda de extragere a uleiului (la rece), asigură transmiterea acestor proprietăți în forma cea mai pură și nealterată. Fără contraindicații pentru uz extern.

Ulei volatil de lavandă

Ulei volatil obținut prin distilarea cu vapori de apă din planta Lavandula Angustifolia. Originară din zona Alpilor, lavanda are multiple proprietăți. Ne încântă cu un miros extrem de plăcut și calmant. Fără contraindicații.

Ulei volatil de lămâie

Ulei obținut prin distilarea cu vapori de apă din planta Citrus Lemon. Principala calitate (externă) a acestuia este că previne îmbătrânirea prematură a celulelor, fiind un puternic anti aging. Posibil alergen.

Ulei volatil de salvie

Ulei volatil obținut prin distilarea cu vapori de apă din planta Salviae Aetheroleum. Acțiunea acestuia: antioxidantă. Fără contraindicații.

Ulei volatil de ylang ylang

Ulei volatil obținut prin distilarea cu vapori de apă. Fără contraindicații pentru aplicații externe.

Ulei volatil de pin

Ulei volatil obținut prin distilarea cu vapori de apă din arbustul Pinus sylvestris. Deși acțiunile sale externe sunt multiple, în acest produs este utilizat strict pentru mirosul bărbătesc pe care îl emană. Posibil alergen.Mod de administrare

 • A se agita produsul înainte de fiecare utilizare;
 • Se aplica câte un puf de 2-3 ori pe zi pe pielea curată și uscată;
 • Se poate administra la orice varsta de la 0 ani până la vârstnici.
 • Se aplică seara și dimineața (până la trecerea afecțiunii) apoi se rărește numărul de aplicări.

 

Recomandări

 • Deși produsul are rezultate foarte bune folosit individual, recomandăm înlocuirea:
  •  săpunurilor și șampoanelor convenționale, cu cele naturale doar pe bază de uleiuri și unturi vegetale
  • cremelor convenționale pentru îngrijire personală, acestea sa fie fără parabeni, phenoxyetanol, coloranți, parafine, EDTA ” 
 • Pentru cazurile dermatită atopică foarte severe, recomandăm ca persoana afectată să urmeze și o cură de întărire a imunității. 
 • Aplicat după epilare, poate preveni foliculita.

 

Contraindicații, precauții

A se testa existența unei posibile alergii la ingrediente, înainte de aplicarea produsului! 

Aplicați un puf pe pielea antebrațului și dacă în decurs de 10 minute nu apar reacții adverse (roșeață, mâncărimi, inflamare) – puteți aplica produsul și pe zona afectată.

 

Depozitare

A se păstra într-un loc răcoros, întunecat.
Prezentare: flacon cu pulverizator 

Cantitate: 50 ml

Producător Prisaca Transilvania

 

 


Notă:

 

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

 

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101