Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Invatam impreuna
  4. Lucruri fundamentale despre sanatate: cand se declanseaza cancerul?

Lucruri fundamentale despre sanatate: cand se declanseaza cancerul?

Intrebare importanta: cand, exact, incepe aceasta “tulburare” necontagioasa, neereditara, astfel incat stiinta moderna sa poata cu adevarat sa ii gaseasca leacul? Raspunsul la aceasta intrebare este complicat, dar explicabil. Mai inainte de toate, i

Intrebare importanta: cand, exact, incepe aceasta “tulburare” necontagioasa, neereditara, astfel incat stiinta moderna sa poata cu adevarat sa ii gaseasca leacul?

Raspunsul la aceasta intrebare este complicat, dar explicabil. Mai inainte de toate, intreband un doctor, un oncolog sau un nutritionist, “cand se declanseaza cancerul”, este ca si cand ai cere cuiva sa iti spuna exact cand a adormit. Nu stie.

Nimeni nu stie exact cand sau unde se declanseaza cancerul. Este simplu, doctorii nu stiu. Alimentele modificate genetic (OMG) livreaza o cantitate mica de ingrediente ale Agentului Orange in sange si in timp provoaca mutatii celulelor. Cat timp este necesar pentru ca mutatia celulelor sa copleseasca vreunul dintre organele vitale, sau sa stranguleze plamanii ori creierul, ei bine, asta este o chestie de cat de multe alimente dintr-acelea mananci, cat de des si cat de mult timp.

Vegetalele modificate genetic contin ierbicide ce contribuie la asa-numitele superburuieni si sunt puse in legatura cu notoriul „Agent Orange” folosit ca defoliant/arma chimica in Vietnam. Vrei sa mori lent, precum o buruiana intr-un camp cu o cultura Monsanto?

Aceasta este o mutatie continua a celulelor datorata consumului regulat de pesticide; cu alte cuvinte, este efectul cumulativ in timp al consumarii de toxine. Acest tip de cancer nu este contagios si nu este ereditar; mai degraba este creat in corp si perpetuat, pana cand adesea este prea tarziu pentru a fi infrant, sau asa ar vrea „managementul bolilor cronice” sa crezi tu.

Pune-ti aceste patru MARI intrebari despre momentul in care se declanseaza cancerul:

1. Se declanseaza cancerul atunci cand primesti 25-35 de vaccinuri inainte de sase ani? Majoritatea vaccinurilor, inclusiv cele antigripale, contin mercur (thimerosal), aluminiu, formaldehida si alti emulsifianti si adjuvanti chimici care „socheaza” sistemul imunitar si polueaza sistemul nervos central si creierul. Unele vaccinuri antipolio sunt dovedite ca vectori pentru virusuri cancerigene, iar acest lucru este admis de savanti de top care au ajutat la crearea/promovarea lor!

Este timpul sa afli despre top 11 cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor si efectele lor secundare. Citeste mai multe in articolele : Ce se afla in mod real in vaccinuri? sau Ce contin vaccinurile: rinichi de maimuta, maduva de om, embrioni de pasare, puroi de animale!

2. Se declanseaza cancerul in pantecul mamei, cand aceasta incepe sa consume OMG-uri si „agenti” alimentari si cand bebelusii mananca mancare pentru bebelusi facuta cu chimicale, inclusiv apa de la robinet si metale grele? Glifosatul (RoundUp – marca cea mai utilizata de ierbicide din lume) a fost gasit in cazul a 100% dintre mamele insarcinate testate pentru toxine OMG in sange. Vedeti rezultatele (in lb. eng.) acestui test aici
http://www.naturalnews.com/037493_gmo_toxins_pregnant_women.html
).

3. Se declanseaza cancerul atunci cand bei lapte plin de hormoni rBGH (bovin recombinant de crestere) si cand mananci carne plina de hormoni? In multiple studii, cercetatorii cancerului au determinat ca o dieta bazata pe plante si un consum micsorat de alcool reduc semnificativ riscul de cancer la san. Multi fermieri obisnuiti utilizeaza hormoni pentru a mari ritmul sporului in greutate la vacilor, pentru a le face sa produca astfel cantitati mai mari decat cele date in mod natural si pentru a ingrasa curcanii, puii si porcii in timpul ultimelor saptamani inainte de sacrificare.

Acesti hormoni sunt transferati direct in fluxul sanguin al oamenilor care consuma produsele din carnea respectivelor animale, si echilibrul hormonal al consumatorilor este dat peste cap, pentru a spune cel putin asta. Citeste mai multe despre lapte in articolul: Laptele, aliment miracol sau otrava?

4. Se declanseaza cancerul atunci cand mananci porumb, soia si ulei de soia, ulei de rapita si seminte de bumbac modificate genetic si carne de la animalele hranite cu furaje modificategenetic (cum ar fi porumbul si lucerna)? Mai mult de 90% din aceste „alimente de baza” comune ale sunt pline de pesticide, ierbicide, si insecticide ce cauzeaza cancere la animale, si nu vorbim doar despre cobai de laborator! Aceste celule canceroase sunt apoi consumate de oameni sub forma de friptura sau alt fel de asa zise mancaruri.cancer cancerul

Stiai ca oamenii au in comun 96% din ADN-ul uman identic cu al celorlalte animale de pe planeta?

Aminteste-ti sa nu mananci niciodata MGS (monoglutamat de sodiu), Aspartam, Sucraloza sau Sorbitol, intrucat aceste produse sunt toate agenti alimentari sintetici, creati in laborator, implicand OMG-uri, si care fac ca celulele sa capete mutatii, sa se divida si sa se multiplice necontrolat. Pune la indoiala produsele farmaceutice occidentale si nu bea niciodata apa de la robinet. Opreste cancerul din traseul lui prin a nu consuma in primul rand cancerigenele.

Cancerul nu apare asa, „din senin”

Potrivit d-rului Joel Fuhrman, „Este extrem de neobisnuit sa te nasti cu deteriorari ale ADN-ului. Acest fel de deteriorare se acumuleaza in timp de la expunerea la toxine sau lipsa micronutrientilor. Micronutrietii din verdeturi nu doar previn astfel de deteriorari, ei mai si refac si reconstruiesc orice deteriorare care a intervenit.

Schimbarile din ADN-ul celular care duc la cancer sunt numite ‘epigenetice’. Ele sunt schimbari treptate care intervin de-a lungul timpului si se acumuleaza pana cand exista destule schimbari pentru a coplesi mecanismele normale de control ale celulei. Cancerul nu apare doar asa, din senin; intervine dupa multi ani de autoabuz.”. Citeste cartea "Super Imunitate" pentru mai multe informatii despre acest subiect: (http://www.drfuhrman.com).

Cancerul se declanseaza odata cu o lipsa de cunostinte despre ceea ce mananci si aplici pe propria-ti piele. Cancerul se termina cu capatarea de cunostinte despre hrana organica, despre remediile organice naturale si sucurile din legume crude. Schimba-ti dieta de la alimentatia partial OMG la 100% organica si vei vedea imediat schimbarea in sanatatea ta!

Hrana organica pe tot timpul vietii este mai ieftina decat orice medicamente sau tratamente conventionale disponibile pentru cancer. Descopera cum sa previi, tratezi si sa ramai sanatos fata de excrocheria ultimului secol din domeniul sanatatii. Nu manca boala cancerului, si acesta nu o sa te manance pe tine!

Sursele pentru acest articol includ:

http://www.cbgnetwork.org
http://www.drfuhrman.com
http://www.naturalnews.com/043202_cancer_health_basics_disease_prevention.html
http://www.naturalnews.com/037493_gmo_toxins_pregnant_women.html
http://www.greenmedinfo.com/blog/plant-based-diet-and-less-alcohol-reduce-risk-breast-cancer
http://www.infowars.com/scientific-studies-conclude-gmo-feed-causes-organ-disruption-in-animals
http://programs.webseed.com/Dont_Eat_Cancer__TV.htm
http://www.naturalnews.com/043202_cancer_health_basics_disease_prevention.html - cum apare cancerul

#alimente #branza #cancer #cancerul #vaccinuri

Ce au mai parcurs alti cititori...

Alimente dovedite stiintific ca distrug cancerul
Cercetari: plantele vindeca cancerul, nu chimicalele
Ce mancam pentru a infometa cancerul?

Ce spun cititorii despre "Lucruri fundamentale despre sanatate: cand se declanseaza cancerul?"

Nicolae23 January 2016 00:31Raspunde

Celulele tumorale şi afecţiunile provocate de ele, reprezintă o problema complexă cu foarte multe necunoscute, iar aceasta face ca eforturile medicilor şi aşteptările pacienţilor să fie de multe ori zadarnice. Toate informaţiile deţinute actual de om, despre celulele tumorale, sunt practic insuficiente de a putea rezolva eficient problemele legate de afecţiunile maligne. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să lărgit la maxim orizontul cunoaşterii, cu noi informaţii „cheie” în acest domeniu, iar eu am făcut acest lucru, cu toată pasiunea şi forţa mea - în studiul de cercetare intitulat: „Totul despre celulele maligne şi combaterea lor” Iar acum, importanţa acestor noi descoperiri pot avea un impact decisiv pentru apărarea noastră anti-tumorală. După un efort uriaş, am făcut o lucrare fără precedent de amplă, despre celulele tumorale, pentru a arăta lumii explicit, pe ce se bazează practic secretul, puterea şi „faimoasa forţă invincibilă” a celulelor maligne. Nu este simplu să faci o lucrare de cercetare ştiinţifică aşa de amplă, într-un domeniu practic inaccesibil, situat dincolo de barierele cunoaşterii şi să reuşeşti totuşi, a scoate la lumină nişte mecanisme biologice necunoscute ale celulelor maligne şi nişte puncte „cheie” vulnerabile din comportamentul lor, care pot fi atacate selectiv. Am o ură fără margini faţă de efectele devastatoare ale afecţiunilor maligne, care reuşesc să frângă viaţa multor oameni nevinovaţi, iar pentru aceasta am concentrat, ani de zile, zi şi noapte, toată forţa şi toată pasiunea mea, pentru a face această lucrare originală de cercetare, care să dezlege secretele şi misterele legate de aceste celule tumorale diabolice, şi am reuşit acest lucru. Această lucrare nu este o consultaţie medicală, nu este un sfat medical. Eu am făcut această lucrare nu pentru a impresiona pe cineva. Miza aici, ar putea fi oricând, chiar şi viaţa noastră. Am vrut ca lumea să aibă mai multe detalii despre mecanismele care iniţiază apariţia acestor celule tumorale, pentru a putea regândii şi reorienta strategia de apărare eficientă a omului, faţă de afecţiunile maligne, iar toată lumea să cunoască cine stă la baza acestor afecţiuni maligne şi cine este practic „acel duşman cheie” implicat aici, care este responsabilul principal ce iniţiază sau declanşează toate aceste fenomene tumorale. Iar în acest context, noi am avea posibilitatea de a cunoaşte, cum putem să eliminăm într-un mod elegant „acest duşman” pentru a nu mai afecta sănătatea noastră, într-un mod aşa de dramatic, cum nu se poate mai rău. Îmi pare nespus de rău când văd că dispar oamenii, unul cât unul, răpuşi de această maladie, iar eu am aceste informaţi noi şi valoroase despre celulele maligne, care pot ajuta omenirea să se apere de această maladie. Dar culmea, nimeni nu este curios şi nimeni nu vrea să mă ajute să fac cunoscute lumii aceste informaţii noi. Am pus şi pe internet câteva articole în acest sens, dar spre dezamăgirea mea, nu am primit nici un răspuns sau nici o sugestie concludentă. În acest sens caut o sugestie sau o sponsorizare care mă poate ajuta să fac cunoscute lumii, aceste noi informaţii şi-n primul rând să editez una din aceste lucrări, care cuprinde totul despre celulele maligne şi combaterea lor. Cartea este intitulată sugestiv “Viaţa mai presus de orice” şi are aproximativ 350 de pagini, are coperţile color şi aproximativ 24 de pagini color. Vă mulţumesc pentru atenţia sau eventual sprijinul acordat. Cu stimă şi respect autorul acestor lucrări Nicolae Gheorghe Piteşti, România Telefon 0348410756 Ccnt_nicolae@yahoo.com

Dan20 October 2016 17:12Raspunde

Deci ati Reusit sa publicatiAceasta Carte??

Reihan13 July 2014 15:16Raspunde

Fara carnetul de vaccinuri,copiii nu sunt primiti in gradinite si scoli...si-ntradevar, ploaia e acida...deci din start nimic numai e 100% organic.

alex29 April 2014 19:09Raspunde

articol scris de ignoranti, tintit impotriva marilor companii producatoare de OMG-uri. or avea si astea un efect nu tocmai pozitiv, dar maaare parte din cancere ar putea fi usor prevenite daca s-ar evita fumatul si dieta saraca in fibre. asta 2 la un loc produc de n ori mai multe cancere decat OMG-urile, care, apropo, nu-s tocmai dovedite. momentan se cam speculeaza, fara dovezi clare. insinuarile legate de vaccinuri sunt aberante, iar sa nu te vaccinezi sau sa nu dai copilului vaccinurile programate de stat e la granita cu crima, sarind peste problema grava de sanatate publica, sau neglijenta parentala. poate tu sau coilul tau aveti o imunitate buna, dar iei virusul, faci boala intr-o forma usoara...si apoi dai acel virus unei persoane imunodeprimate...l-a cam omorat, nu? substantele ``rele`` din vccinuri sunt in cantitati atat de mici incat si luate 25 de vaccinuri odata, tot nu iti pot face rau. ganditi putin! doar pentru ca e pe net si e la moda, nu e musai adevarat!

andy30 April 2014 10:52Raspunde

Corect...si in plus zice sa mananci 100% natural!Unde naiba gasesti ceva 100% natural daca nu ai pe cineva la tara si esti si traiesti la oras! Si in plus sa mananci legume si verdeturi,da, corect, dar alea cu ce'or fi stropite, alora nu le trebuie ingrasamant? De ploi acide cum ne ferim cand intra in plante si fructe?!Totul e sa fii echilibrat si sa ai noroc de un ADN bun.

Elle04 February 2014 10:22Raspunde

Nu e nimic nou in acest articol. Putem vorbi la nesfarsit despre acest subiect si totusi "Noi ce mai mancam!". Taranii folosesc si ei pesticide si fertilizatori, nimic nu mai este ecologic asa cum a lasat natura. Chiar daca imi propun de maine sa devin vegetariana asta nu mi va garanta sanatatea. Mancarea ecologica este mult prea scumpa pentru omul de rand, de ex, 50 gr de seminte ecologice de dovleac costa 7 lei De ce nu ia nimeni initiativa de a cultiva legume ecologice? Cand aveti un exemplu concret de o ferma ecologica care produce legume la un pret rezonabil, atunci editati un nou articol.

Popescu cornelia27 January 2014 12:52Raspunde

Se comercializeza Diamant indulcitor diabet.Mulltumim

Selena22 January 2014 10:32Raspunde

Buna ziua! Este un articol foarte interesant si bine facut. Va multumesc ca faceti o treaba buna! Felicitari!

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101