71 pareri despre “Laptele, aliment miracol sau otrava?

 1. alex spune:

  Voiorel R- vezi ca AnaMAria incerca sa arate contrariul – cum ca laptele este tatza de matza :))- esti praf.
  Deci pt Ana MAria. Nu ne intereseaza ca tu lucrezi in industria laptelui. Tind sa cred ca ” ochelarii de cal” se mostenesc genetic. Bunicii nostrii nu aveau acces la cercetari cu privire la un produs sau altul. Multi se gandesc- bunicii nostrii mancau grasime pe paine si beau lapte etc- probabil ca ei munceau de la 5 dimineata pana seara adica faceau miscare – si mancau foarte ulte legume. Sa fim serriosi, multi bunici nu au apucat 60 ani, s-au dus din diferite cauze ( procentul celor care mor al 60 ani este mult mai mare decat al celor care mor la 80ani)- statistic vorbind. Asa ca nu mai aberatii ca bunicii faceau nu stiu ce voodo si traiau 100 ani. Apropo, eu nu i-am vazut pe bunicii mei band vreo-data vre-un pahar cu lapte. Mancau doar branza cu legume ( ceapa, rosii etc). De asemenea mancau multa fasole, mamaliga, ciorba ( au fost niste oameni instariti cu gospodarii destul de mari- deci aveau ce sa manance). Mancau si carne, dar nu asa multa- si da o mancau prajita ( in untura) ca asa se mostenise din generatii in generatii, dar asta nu inseamna ca era bine.
  De asemenea s-a renuntat la medicina naturala ( plante etc) oare de ce. Daca ati cerceta putin, ati observa minciunile si aberatiile care se ascund in spatele medicamentelor. Foarte multe afectiuni- cronice- se pot regla foarte usor in cateva luni doar cu ajutorul plantelor. Medicamentele nu fac decat sa ajute la producerea altor boli. Daca va recuperati asta nu inseamna ca ati facut-o datorita medicamentelor minune. Si organismul se recupereaza singur. Depinde de situatie.
  Deci mai puneti mana si mai cercetati putin, – cercetare inseamna sa cititi de un subiect nu de cand v-ati nascut voi. De asemenea apar foarte multe contradicti- argumentate stiintific- dar cei cu ochelari de cal nu le vad. Apropo stiti ca, bebelusii nu se mai infasa ( ca inainte) pentru ca s-a afalat ca produce o deformatie soldului- iarin bineinteles ca la 40-50 ani apar complicatii.
  Deci AnaMAria. Laptele ala bun de care vb tu nu exista :) Poate laptele de coco pt tine este mult mai bun., deoarece vad ca esti un papagal foarte bun, si a mers indoctrinarea fauta in scoala.
  Stii tu? ai cercetat tu? cine esti tu sa pui la indoiala atati cercetatori care au facut studii si au demonstrat ca laptele nu aduce beneficii si dimpotriva.
  M-am plictisit sa scriu :)
  Hai pa.

Scrie-ti parerea sau lasa un raspuns

Adresa de e-mail nu va fi publicata.