Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Back to school
  3. Cărți
  4. GEO Ghid de Exerciții Oculare de Flavius-Adrian Țurcanu, fondatorul Educația Vederi

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
GEO Ghid de Exerciții Oculare de Flavius-Adrian Țurcanu, fondatorul Educația Vederi
-147.00 Lei

GEO Ghid de Exerciții Oculare de Flavius-Adrian Țurcanu, fondatorul Educația Vederi

294.00 Lei-50%147.00 Lei

SKU: geo-ghid-exercitii-oculare

Cantitate:

Învață să practici exerciții oculare cu GEO!

 

Singurul GHID de practicare corectă a exercițiilor oculare cu îndrumare video pentru o vedere relaxată și flexibilă.

Descriere

Învață să practici exerciții oculare cu GEO!

Singurul GHID de practicare corectă a exercițiilor oculare cu îndrumare video pentru o vedere relaxată și flexibilă.

Cum te ajută GEO?


Ghidul GEO conține exerciții oculare benefice pentru diverse manifestări oculare precum miopie, hipermetropie, strabism, astigmatism, prezbitism și glaucom. În toate manifestările enumerate, OBOSEALA oculară este mereu PREZENTĂ, iar eliberarea oboselii este esențială pentru o vedere mai clară.

Atunci când ochii sunt obosiți, în timp devin și grei; apoi aceștia încep să aibă și o mobilitate din ce în ce mai scăzută - ceea ce determină o scădere a acuității vizuale. Soluția de a scăpa de senzațiile oculare neplăcute este acțiunea asupra cauzelor, prin practicarea de exerciții oculare prezentate în ghidul GEO, cu care vei crește odihna, relaxarea și flexibilitatea ochilor tăi.

 

Ce conține ghidul GEO?

  • 23 de exerciții oculare ilustrate și explicate

Ghidul GEO conține 23 de exerciții oculare ilustrate și explicate pentru a odihni și flexibiliza ochii ușor și eficient. Exercițiile cu GEO sunt simple și potrivite chiar și pentru copiii de toate vârstele. Este inclus și un semn de carte cu un mini optotip util la practicarea exercițiilor.

Datorită dimensiuni mici ce încape ușor în poșetă sau buzunar îl ai pe GEO oricând la îndemână când îți simți ochii obosiți. Ghidul are coperta cartonată și toate paginile laminate, ceea ce îi oferă rezistența necesară la folosirea zilnic.

  • Un calendar săptămânal de acțiune

Un calendar de acțiune, pe 7 zile, cu câte două exerciții zilnice, dimineața și seara, în funcție de afecțiune. În interiorul ghidului GEO vei găsi și un calendar de acțiune, împărțit pe diferitele afecțiuni.

  • Semn de carte GEO tipărit față-verso color

Pe față semnului de carte - este un mesaj care îți va aduce aminte să faci exercițiile oculare.
Pe verso semnului de carte, te așteaptă un mini-optotip prin care să măsori progresul cu starea vederii.

 

BONUS 1: în Valoare de 247 de lei
23 de video îndrumătoare pentru fiecare exercițiu
Fiecare exercițiu din ghid vine însoțit cu o înregistrare video aprofundată, care are 3 și 22 de minute. Media unui video este de 7 minute. Aceste video pot fi vizionate de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop, PC) cu acces pe viață. Cele 23 de exerciții înregistrate însumează 180 de minute de explicații.

BONUS 2: în Valoare de 157 de lei
Acces la sesiunea de 90 de minute de întrebări și răspunsuri
Vei viziona o sesiune comună de întrebări și răspunsuri despre exercițiile din ghidul GEO, în care Flavius va oferi clarificări la nelămuririle legate de exerciții. Îți recomandăm ca până la vizionarea acestei sesiuni să practici exercițiile din ghid și să descoperi ce întrebări ai legate de acestea, ca apoi să le adresezi pe email si cand se strâng 10 intrebari, se va face un video cu raspunsurile la acele întrebări.

BONUS 3: în Valoare de 127 de lei
Acces pe viață la cele 7 zile de la Maratonul de Exerciții Oculare
Vei avea acces PERMANENT, pe viață, la cele 7 zile de maraton pe care să le vezi și să revezi oridecâte ori dorești - pentru a te conecta la energia și sinergia grupului din timpul maratonul - pentru ca să fii mai motivat și cu mai multă energie pentru a face exercițiile oculare.

Împreună cu cartea, vei primi UN CARD de ACCES (ca cel din poză), care conține un COD UNIC (pe verso) pe baza căruia vei primi accesul la videourile bonus de pe site-ul www.educatiavederii.ro

Toate bonusurile au o valoare totală de 531 de lei și achiți doar 97 de lei.
Comandă-l acum pe GEO!

 

Salut,
Flavius aici...


De-a lungul timpului, la seminarii, ateliere și tabere am observat că participanții ADORĂ exercițiile oculare pentru că le oferă INSTANT o schimbare la nivelul ochilor și aceștia devin mai odihniți, mai relaxați și mai flexibili.

Mai mult, cu cât creștea starea de „BINE” a ochilor lor, observau că și acuitatea vizuală creștea iar câmpul vizual se mărea și acesta. Astfel, din cei peste 11 ani de experiență am creat un GHID cu 23 de exerciții oculare, simple și ușor de aplicat, pe care l-am denumit GEO.

Flavius Țurcanu
Fondatorul EducatiaVederii.ro

Citește și interviul realizat de echipa VVV cu Flavius, în care am discutat despre menținerea sănătății vederii, dar și despre tratamente și remedii naturale benefice pentru o vedere bună.

 

3 Motive pentru a-l avea pe GEO:


Motivul 1: Ochii tăi au nevoie de mai multă odihnă pe zi ce trece, pentru că doar așa putem contracara oboseala oculară.

Motivul 2: Flexibilitatea oculară este vitală pentru ca ochii să poată absorbi imaginile clare pe care le dorim cu toții.

Motivul 3: Bucuria de a privi cu ochii ODIHNIȚI este de NEPREȚUIT!

Review-uri
Scrie parerea ta despre GEO Ghid de Exerciții Oculare de Flavius-Adrian Țurcanu, fondatorul Educația Vederi
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101