Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Casă
  3. Aromaterapie
  4. Uleiuri esenţiale
  5. RelaxTare Mix Uleiuri Esențiale, 10ml | Aquanano

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
RelaxTare Mix Uleiuri Esențiale, 10ml | Aquanano

RelaxTare Mix Uleiuri Esențiale, 10ml | Aquanano

36.00 Lei

SKU: 6426556002536

Cantitate:

Acest mix de uleiuri esenţiale se poate utiliza pentru a atinge o stare de relaxare fizică și psihică, fiind foarte util fie în situații stresante din viața de zi cu zi, sau pur și simplu pentru că ne dorim aceasta.

Descriere

RelaxTare Mix Uleiuri Esențiale, 10ml | Aquanano

 

Acest mix de uleiuri esenţiale se poate utiliza pentru a atinge o stare de relaxare fizică și psihică, fiind foarte util fie în situații stresante din viața de zi cu zi, sau pur și simplu pentru că ne dorim aceasta. Acest mix de uleiuri esenţiale vă poate învăţa să desfăşuraţi activităţile zilnice fără să vă încordaţi excesiv şi inutil, cu o stare de calm şi bună dispoziţie. Îndepărtează stările de oboseală generate de stres, fiind util şi în cazurile de atacuri de panică.

Are efect antispastic, fiind de ajutor în toate durerile care se manifestă sub formă de crampe. Vă ajută să vă puteţi relaxa la voinţă şi să adormiţi mai ușor. De asemenea, calmează agitaţia minţii şi vă ajută în rugăciune şi meditație.

Salvia sclarea (iarba Sf Ioan) are efecte neurotonice, antispastice şi sedative.

Lavada are un puternic efect antispastic şi analgezic, precum şi efect sedativ. Este benefică pentru inimă, având efect hipotensiv şi antiaritmic.

Portocala şi mandarina au o aromă foarte plăcută, cu efecte antistress, relaxante şi antidepresive. Sunt utile în caz de insomnii şi crampe musculare.

Chiparosul are efecte antireumatismale, antiseptice şi conferă o stare de încredere în sine.

Tulsi ajută la creşterea rezistenţei la stres, având efecte antidepresive, antioboseală, detoxifiante şi reglatoare ale imunităţii. De asemenea, protejează de posibilele influenţe perturbatoare ale mediului înconjurător şi are efect antioxidant.

Amyris reglează funcţiile inimii, are efecte calmante, detoxifiante şi de întârziere a îmbătrânirii.Compoziție:

Salvia sclarea, Lavandă, Mandarină, Chiparos, Tulsi, Portocală, Amyris.

Utilizare: 1-3 picături zilnic.

Contraindicații:

Alergie la una dintre componente

Recomandări generale:

Datorită potenţei ridicate şi a gustului intens, nu se recomanda folosirea uleiurilor esențiale în stare nediluată.
Nu se administrează diluate doar în apă sau ceai, deoarece devin mult mai iritante pentru mucoase.
În uz intern se recomandă administrarea prin diluare cu ulei vegetal presat la rece în raport de 1 parte ulei esențial la 3-5 părţi ulei vegetal (de exemplu ulei de cocos sau de măsline), sau cu miere, sau pe o bucată de pâine.
Pentru uz extern se recomandă utilizarea uleiurilor esenţiale diluate în raport de 1:10 sau în funcţie de sensibilitatea şi toleranţa individuală.
Înainte de administrarea internă sau externă se face un test de toleranţă cu o doză foarte mică (o picătură de ulei esenţial diluat cu un ulei vegetal presat la rece).
Se evită utilizarea în caz de alergie la vreuna din componente.
Se evită contactul cu ochii.
Se evită administrarea la copii sub 6 ani, la femeile însărcinate sau care alăptează.
Se evită administrarea în doze mari deoarece pot genera efecte adverse (toxicitate la nivelui rinichilor, ficatului sau risc de crize epileptice).
În cazul unor boli grave sau dacă urmaţi tratamente cu medicamente de sinteză solicitaţi sfatul unui specialist în domeniul fitoterapiei înainte de administrarea uleiurilor esenţiale.

Note:

Copii: 6-16 ani

Adulți: copii 16-8 ani și adulți (peste 18 ani)

Utilizare internă: doar în cazul uleiurilor esențiale 100% naturale, exceptând contraindicațiile sau alergiile și ținând cont de sfatul medicului fitoterapeut

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101