LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Sfaturi practice
  4. Cum sa reduci posibilele efecte cancerigene ale folosirii telefoanelor mobile

Cum sa reduci posibilele efecte cancerigene ale folosirii telefoanelor mobile

Inca de cand Organizatia Mondiala de Sanatate a recunoscut in 2011 ca radiatia provenita de la telefoanele celulare este "potential cancerigena" si poate contribui la cresterea globala a cazurilor de cancer la creier, este tot mai greu sa acuzi o per

Inca de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a recunoscut in 2011 ca radiatia provenita de la telefoanele celulare este "potential cancerigena" si poate contribui la cresterea globala a cazurilor de cancer la creier, este tot mai greu sa acuzi o persoana de ipohondrie doar pentru ca este preocupata de consecintele asupra sanatatii a expunerii la undele emise de telefonul celular.

De fapt, un studiu mentionat in raportul respectiv arata o crestere cu 40% a riscului de gliom (tumora a sistemului nervos central) la categoria utilizatorilor înfocati (media de utilizare zilnica raportata: 30 minute pe zi pe parcursul a 10 ani) – ceea ce nu este chiar un efect minor.

Un studiu recent publicat in revista Celularele si neurobiologia moleculara confirma ca radiatia emisa de telefoanele mobile poate transforma celulele normale in celule canceroase.

Studiul intitulat "Transformarea neoplastica celulara indusa de radiatia cu microunde de 916 MHz ," cercetatorii au expus celule fibroblast, un tip de celula care produce tesut conector, la frecvente electromagnetice de 916 MHz (care s-a demonstrat anterior ca influenteaza bio moleculele), si au descoperit ca dupa 5-8 saptamani de expunere si-au modificat forma si rata de multiplicare intr-un fenotip canceros.

S-a descoperit de asemenea ca aceste celule provoaca si tumori cand au fost transplantate pe soareci.

Ce poti face pentru a te proteja

Sa fim realisti, majoritatea celor ce vor citi articolul nu vor renunta prea repede la iphone-uri si androide. Aceste dispozitive ne ajuta sa tinem legatura cu cei dragi noua si ne ajuta sa ne conectam la "creierul" global care este internetul. Dar ce ne indeamna cu fermitate aceste studii este sa fim foarte atenti.

Iata cativa pasi pe care-i putem face pentru a reduce expunerea:

Tu ce faci pentru a te proteja de efectele nocive ale telefoanelor mobile?

Surse:

http://www.greenmedinfo.com/blog/ways-reduce-cancer-causing-effects-cell-phones

IARC Clasifica campurile de radiofrecventa electromagnetic ca avand potential carcinogen la oameni. OMS, 31 Mai, 2011 - telefoanele mobile

#cancer #efecte #ritualuri zilnice #telefoane mobile

Ce au mai parcurs alti cititori...

Cum ne protejam de fumatul pasiv!
Efectele antibioticelor
Sunt telefoanele mobile intr-adevar atat de daunatoare sanatatii?

Ce spun cititorii despre "Cum sa reduci posibilele efecte cancerigene ale folosirii telefoanelor mobile"

Aurelia27 December 2014 10:52Raspunde

Recomand folosirea dispozitivelor profesionale care moduleaza smogul electromagnetic si orice alta frecventa nebenefica ( exista versiuni portabile amplasabile pe telefoane, ceas, in masina , dar si instalatii dimensionate pentru licuinte , institutii publice, ettc)! Mai multe la tel 0744302332

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101