REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. GcMAF,un tratament anticancer controversat

GcMAF,un tratament anticancer controversat

Un tratament "revolutionar" capteaza atentia unei lumi intregi pentru potentialul pe care acesta pretinde a-l oferi pentru vindecarea cancerului. GcMAF , prescurtarea pentru Componenta de Globulina pentru Factorul de Activare a Macrofagelor, a fost p

Un tratament "revolutionar" capteaza atentia unei lumi intregi pentru potentialul pe care acesta pretinde a-l oferi pentru vindecarea cancerului. GcMAF , prescurtarea pentru Componenta de Globulina pentru Factorul de Activare a Macrofagelor, a fost principalul subiect al muncii de cercetare conduse de Dr. Jeff Bradstreet.

Ce este GcMAF? GcMAF este o proteina umana pe care corpul o produce in mod natural, insa pe care unii oameni fie nu o produc fie o produc in cantitati insuficiente deoarece este blocata de o enzima (alfa-N-acetilgalactosaminidaza) produsa de diverse tipuri de cancer. Acesta este practic unul dintre mecanismele ce permit tumorilor sa "scape" de vigilenta sistemului imunitar.

Inserand o versiune a acestei substante activate intravenos, cercetatorii au demonstrat ca sistemul imunitar poate distruge prin propriile puteri celulele de cancer fara a fi necesare chimioterapia sau radiatiile.

"GcMAF da corpului puterea de a se vindeca singur," explica website-ul GcMAF.se,  "La o persoana sanatoasa propriul GcMAF are 11 moduri in care actioneaza, descoperite pana acum, dintre care doua asupra celulelor, trei efecte excelente asupra creierului si 6 asupra cancerului. Printre acestea proteina se comporta ca un "director" al sistemului imunitar."

In filmuletul de mai jos este prezentat modul in care  proteina umana GcMAF  activeaza macrofagele din corp, care sunt apoi capabile sa atace si sa distruga celulele de cancer la san in vitro.

 

Dupa cum puteti vedea, GcMAF actioneaza ca un mecanism de activare a macrofagelor si stimularea acestora de a ataca si elimina celulele de cancer la sân. Acest mecanism incredibil activat de aceasta substanta se poate vedea in mod car  si este descrisa intr-o publicatie partenera sub titlul "Efectele multilaterale imuno terapeutice ale GcMAF asupra celulelor umane de cancer la san."

GcMAF nu pretinde sa vindece efectiv cancerul - nu face decat sa furnizeze munitia necesara pentru ca sistemul imunitar al corpului sa lupte si sa elimine cancerul in mod natural. Iar acest lucru reprezinta o amenintare la adresa terapiilor conventionale precum chimioterapia si radiatiile, desi  s-a dovedit ca ambele nu fac decat sa perpetueze cancerul mai mult decat sa-l vindece.

"GcMAF si/sau terapia orala Colostrum MAF pentru activarea macrofagelor poate fi folosita ca tratament in orice boala cu o componenta de disfunctie imunitara sau in care sistemul imunitar este compromis," explica site-ul web al unei clinici din Japonia care vinde versiuni orale ale GcMAF.

Pe langa cancer, bolile pentru care poate fi folosit tratamentul cu GcMAF, dupa cum prezinta site-ul producatorilor, sunt urmatoarele:

Cancer
Boli autoimune
Virusul Epstein-Barr (EBV)
Virusul de Hepatita B (HBV)
Virusul Herpes Simplex (HSV)
Cistita
Virusul de Hepatita C (HCV)
Scleroza multipla (MS)
Infectii ale tractului urinar (UTI)
Afectiuni din spectrul autismului (ASD)
Artrita reumatoida (RA)
Endometrioza
Sindromul oboselii cronice (CFS)
Boala Lyme (Lyme borreliosis)
Deficienta de IgA
Encefalomielita Mialgica (ME)
Infectii micobacteriene
Parkinson
Tuberculoza
Fibromialgie
Human papillomavirus (HPV)
Lupus (Lupus sistemic eritematosus, SLE)
Virusul HIV SIDA
Febra Dengue
Pneumonie
Negi cauzati de infectii virale
Norovirus
Virusul de gripa Malaria (gripa)
Virusul Herpes simplex (HSV)
Febra Q (Coxiella burnetii)
Sindromul ovarului polichistic (PCOS)
Varsat de vant (virusul varicella zoster)
Psoriazis
Infectii ale tractului respirator
Colita ulceroasa,
Boala lui Crohn
Diabet de tip 1 (T1DM), diabet dependent de insulina (IDDM)
Diabet de tip 1.5, Diabet latent autoimun la adulti (LADA)

Desi cercetarile legate de GcMAF si publicate in jurnale prestigioase de medicina au fost ulterior retrase, mai putin unul, se pune intrebarea de ce toti membrii echipei de cercetare au decedat  in intervale de timp foarte apropiate?

Surse: http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2008/12/03/cancer-cured-for-good-gc-maf-and-the-miracle-cure/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2510818/

#cancer #GcMAF #studii #tratament natural

Ce au mai parcurs alti cititori...

Legatura evidentă dintre alcool si cancer: 7 tipuri de cancer ale caror cauză posibilă este alcoolul
Remedii naturale pentru tratarea pneumoniei
10 intrebari pe care sa le pui INAINTE de a accepta radioterapia pentru cancer
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101