Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

200.00 Lei

SKU: 7350076867155

Cantitate:

Colagen Booster de la Nordbo conține un complex bine documentat, cu extracte unice de plante opextan® și centevita® , precum și Vitamina c care contribuie la formarea normală de colagen. Nordbo colagen booster este un produs 100% pe bază de plante - opextan® este extras din pulpa de măsline și centevita® din frunzele de Gotu kola.

 

60 capsule

Descriere

Colagen Booster Nordbo - vegan - 60 capsule | Nordbo

 

Colagen Booster de la Nordbo conține un complex bine documentat, cu extracte unice de plante opextan® și centevita® , precum și vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen. Biotina se adaugă pentru a menține sanatatea părului, pielii și unghiilor. Nordbo Colagen Booster este un produs 100% pe bază de plante - opextan® este extras din pulpa de măsline și centevita® din frunzele de Gotu kola. 
      
Cine ar trebui să utilizeze Colagen Booster de la Nordbo?
Producția proprie de colagen scade incepand cu vârsta de 30 de ani. Nordbo Colagen Booster este recomandat femeilor și bărbaților care doresc să prevină sau să trateze densitatea redusă de colagen și să mențină o piele suplă.
Poate fi administrat independent sau în combinație cu Colagen marin Nordbo. Testat într-un studiu clinic de 62 de participanți, rezultatele au arătat o imbunatatire de până la 98% a elasticitatii pielii după 90 de zile.
     
Știai că...
Centevita® contribuie la formarea tipurilor de colagen 1 și 3 și la conservarea conținutului de umiditate al pielii. Studiile arată, de asemenea, că Centevita® reduce inflamația și protejează împotriva stresului oxidativ. Opextan® conține antioxidanți puternici care îmbunătățesc calitatea pielii prin protejarea împotriva deteriorării UV și creșterea capacității sale de restaurare.


   
Diferența dintre Colagen marin Nordbo și Colagen Booster Nordbo
​Colagen Booster de la Nordbo constă din extracte de plante care stimulează producția proprie de colagen a pielii, în timp ce Colagen Marin Nordbo este format din colagen marin pur. Produsele sunt excelente pentru a fi combinate deoarece pielea primește atât o creștere directă în colagen dar si un sprijin puternic pentru producția de colagen propriu. 
Descriere: NORDBO Colagen Booster conține un complex de extracte unice de plante Opextan® și Centevita® , precum și vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen in organism. NORDBO Colagen Booster este un produs 100% pe bază de plante - Opextan® este extras din pulpa de măsline și Centevita® din frunzele de Gotu kola.
Produsul este fabricat în Suedia și este certificat I'm Vegan de catre Asociatia Djurens Rätt.

Ingrediente (per 1 capsula): Extract de pulpa de masline (Olea europaea L-Oleaceae) 150 mg, Extract de frunze de Gotu kola (Centella Assiatica) 75 mg, Vitamina C (L-ascorbat de calciu) 40 mg (50% VNR*), Biotina (D-biotin) 25 mcg (50% VNR*)
Excipienti: agent de încărcare (faina de orez ), capsulă vegetală HPMC (celuloză).

*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011

 

Mod de administrare:


Porția de servire zilnica: 2 capsule/zi
Pentru adulti cate 2 capsule/zi, impreuna cu masa sau conform recomandării consultantului de specialitate.

După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.


Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate. Nordbo este un brand suedez a cărui filozofie se bazează pe doi piloni: documentarea clinică și sustenabilitatea. Nordbo combină tradiția cu inovația, dezvoltând produse de mare calitate cu o eticheta curata. Nordbo are in spatele fiecărui produs studii clinice relevante ce sustin eficacitatea lor. Suplimente eficiente cu eticheta curata si respect pentru planetă.

 

Gramaj: Flacon cu 60 capsule

Producător: Nordbo

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101