Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Double Hair - Regenerare Păr - Vegan - 60 capsule | Nordbo

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Double Hair - Regenerare Păr - Vegan - 60 capsule | Nordbo

Double Hair - Regenerare Păr - Vegan - 60 capsule | Nordbo

175.00 Lei

SKU: 7350076867247

Cantitate:

Nordbo Double Hair combină extractul organic de mazăre AnaGain cu biotina și este dezvoltat pentru a stimula foliculii de păr, pentru a reduce căderea părului și pentru a îmbunătăți calitatea si stralucirea părului. 

 

60 capsule

Descriere

Double Hair - Regenerare Păr - Vegan - 60 capsule | Nordbo

 

Nordbo Double Hair combină extractul organic de mazăre AnaGain cu Biotina cu doze mari și este dezvoltat pentru a stimula foliculii de păr, pentru a reduce căderea părului și pentru a îmbunătăți calitatea părului. AnaGain este extras din lăstari de mazăre, care sunt deosebit de bogate în substanțe bioactive care activează celulele din foliculii de păr. Biotina ajută la menținerea părului normal. 


Nordbo Double Hair are efect documentat clinic împotriva căderii părului. AnaGain a fost testat într-un studiu clinic al participanților care suferă de căderea moderată a părului. După 2 luni, rezultatul a arătat o reducere cu 37% a căderii părului și o îmbunătățire vizibilă a densității firelor de păr.

 

Produsul este fabricat în Suedia și este certificat cu I'm Vegan de către Asociatia Djurens Rätt.

 

Știai că:
Căderea părului se datorează adesea unui dezechilibru în ciclul de creștere a părului. Substanțele bioactive din AnaGain activează molecule specifice care trimit semnale celulelor din foliculii de păr - un proces necesar pentru ca foliculii de păr să producă fire de păr noi. Biotina întărește arborele de păr și crește circulația în foliculii de păr.


Ingrediente (per 1 capsula): Extract din mazare (Pisum Sativum) 100 mg, Vitamina B7 (D-biotin) 1% 500 mg (10000% VNR*)
Excipienti: agent de încărcare (faina de orez ), capsulă vegetală HPMC (celuloză).
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011


Mod de administrare: Pentru adulti cate 1 capsula/zi, impreuna cu masa sau conform recomandării consultantului de specialitate. După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.


Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate. Nordbo este un brand suedez a cărui filozofie se bazează pe doi piloni: documentarea clinică și sustenabilitatea. Nordbo combină tradiția cu inovația, dezvoltând produse de mare calitate cu o eticheta curata. Nordbo are in spatele fiecărui produs studii clinice relevante ce sustin eficacitatea lor. Suplimente eficiente cu eticheta curata si respect pentru planetă.

 

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

 

Producător: Nordbo

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101