Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Alimente
  3. Ceaiuri naturale
  4. Ceai de Slăbit cu Semințe de Chia, 20 plicuri | Solaris

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ceai de Slăbit cu Semințe de Chia, 20 plicuri | Solaris

Ceai de Slăbit cu Semințe de Chia, 20 plicuri | Solaris

12.50 Lei

SKU: 5941828011272

Cantitate:

Ceaiul de slăbit cu semințe de chia conferă organismului un plus de energie, favorabil arderii grăsimilor. Contribuie la eliminarea surplusului de apă din organism. Ajută la menținerea siluetei, înhibând senzația de foame.

 

Cutie cu 20 plicuri

Descriere

Ceai de Slăbit cu Semințe de Chia, 20 plicuri | Solaris

Ceaiul pentru slăbit cu semințe de chia de la Solaris conține un amestec de plante, semințe și fructe, cu o mulțime de proprietăți favorabile pentru pierderea în greutate: ceai mate, rooibos, lemongrass și mentă, rădăcină de ghimbir și lemn dulce, semințe de in, fructe de goji, frunze de Senna, volbură și semințe de chia.


Care sunt beneficiile ceaiurilor de slăbit


Ceaiurile de slăbit sunt o selecție de plante și diferite semințe, fructe sau alte produse naturale ce prezintă anumite proprietăți care pot contribui la pierderea kilogramelor nedorite și care te pot ajuta să să te bucuri de silueta mult visată.

Beneficiile pe care ți le pot aduce ceaiurile de slăbit sunt următoarele:

stimulează metabolismul
conferă un plus de energie
au proprietăți depurative, detoxifiante (elimină toxinele din organism)
stimulează digestia și peristaltismul intestinal
favorizează arderea grăsimilor
contribuie la eliminarea surplusului de apă din organism
inhibă apetitul
pot contribui la prevenirea obezității (un factor de risc pentru mai multe afecțiuni precum: afecțiunile cardiovasculare, diabetul, cancerul)

Toate acțiunile și beneficiile de mai sus te vor ajuta să slăbești într-un mod sănătos și natural. Vei beneficia, în plus, și de o mulțime de alte efecte benefice asupra sănătății, efecte datorate în special plantelor medicinale din compoziția ceaiului.

Majoritatea plantelor medicinale sunt tonice și acționează ca remedii adaptogene, aducând un aport semnificativ de antioxidanți (polifenoli, flavonoide, antocianine), precum și de vitamine și minerale și, respectiv, un aport scăzut de calorii. Datorită procedeului de preparare a ceaiului, aceste substanțe nutritive și principii active sunt absorbite rapid în sânge și stimulează funcțiile organismului, generând energie, inhibând apetitul și contribuind la detoxifierea organismului.

Așa cum probabil știi deja, un ceai de slăbit nu este un remediu minune, pe care este suficient să îl bei zilnic și vei obține peste noapte silueta mult visată. El poate fi considerat însă, un adjuvant, un ajutor de nădejde care, dacă va fi consumat zilnic pentru o anumită perioadă de timp, în combinație cu anumite obiceiuri favorabile, te poate sprijini în inițiativa ta de a slăbi. Hidratarea corespunzătoare (un consum zilnic adecvat de apă și lichide), dieta variată și echilibrată, bogată în fructe și legume crude cu un conținut ridicat de fibre (locale, organice/bio), reducerea sau eliminarea alimentelor procesate, cu adaos de aditivi alimentari sau conservanți, a excesului de zahăr și dulciuri rafinate, precum și evitarea factorilor stresori și adoptarea unui stil de viață activ, bazat pe realizarea de exerciții fizice sau sport - sunt tot atâtea obiceiuri benefice care sunt indicate persoanelor care își doresc să slăbească într-un mod sănătos.

Recomandăm evitarea dietelor restrictive care sunt urmate după încheierea lor de revenirea la dieta și stilul de viață anterior. Dacă vei alege să procedezi astfel, efectul de yo-yo va face ca, în scurt timp, toate aceste kilograme pierdute să fie recuperate, uneori survenind chiar o acumulare și mai mare de kilograme.Cum funcționează ceaiul de slăbit cu semințe chia


Te invităm să descoperi modul prin care acest ceai te poate ajuta să câștigi lupta împotriva kilogramelor în plus. Vom analiza chimia ce se ascunde în interiorul ingredientelor, precum și proprietățile care conferă ceaiului o acțiune eficientă în reglarea greutății corporale.

Ceaiul Mate conține frunze de yerba mate (Ilex Paraguensis) și este originar din America de Sud, fiind o plantă cultivată mai ales în Argentina, Brazilia, Chile, Uruguay și Paraguay. Conform unor descrieri, ceaiul mate conferă tăria cafelei, beneficiile ceaiului și bucuria ciocolatei. Ceaiul Mate are un efect stimulent asupra organsimului datorită xantinelor din compoziție sa (cofeină, teofilină și teobromină) care pot crește nivelul de energie și pot diminua oboseala, crescând rezistența la efort și la antrenamentele fizice. Conform studiilor, frunzele de yerba mate pot reduce apetitul, stimulează organismul și reduc numărul total de celule adipoase. De asemenea, stimulează digestia și peristaltismului intestinal și au proprietăți laxative, toate aceste efecte cumulate contribuind la pierderea greutății corporale nedorite.

Ceaiul Rooibos (numit și ceai roșu) este obținut din frunzele plantei Aspalathus Linearis, originară din Africa. Are un gust aromat, dulce-fructat, cu nuanțe de vanilie și miere. Conține de 50 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde, are un aport scăzut de calorii și este dulce în mod natural, cu un indice glicemic mic. Ceaiul de rooibos este potrivit pentru pierderea în greutate deoarece conține aspalathin, un principiu activ care ajută la diminuarea hormonilor de stres care declanșează senzația de foame și facilitează acumularea depozitelor de grăsimi. De asemenea, acționează ca un diuretic blând, contribuind la eliminarea toxinelor și la reducerea retenției de apă, facilitând pierderea în greutate.

Lemongrass (Cymbopogon citratus) sau „iarba de lămâie”, cum mai este el numit, este o plantă cu un gust intens de citrice și cu un conținut apreciabil de uleiuri esențiale, care este folosit îndeosebi în bucătăria asiatică, dar care are numeroase proprietăți benefice asupra organsimului. În compoziția ceaiului, acționează ca detoxifiant și stimulent al metabolismului și ca diuretic natural, ce te va ajuta să elimini sodiul în exces și surplusul de apă din organism.

Menta (Mentha piperita) este una dintre cele mai cunoscute și folosite plante atât în fitoterapie, cât și în alimentație, având și un rol condimentar. Menta facilitează buna funcționare a sistemului digestiv, eliminând indigestia și flatulența. De asemenea, reduce apetitul și este eficient în combinația ceiaurilor pentru detoxifierea organismului și a celor pentru slăbit. De asemenea, are o mulțime de alte efecte benefice pentru sănătate.

Ghimbirul (Zingiber officinale) este un ingredient popular și recunoscut pentru proprietățile sale favorabile pentru pierderea în greutate. Acesta conține anumiți compuși (gingeroli și shogaoli) care nu doar că sunt responsabili pentru gustul picant și aroma înțepătoare specifică a ghimbirului, ci au și rolul de a stimula diverse activități biologice ce se petrec în corp. Conform studiilor științifice, ghimbirul suprimă producția de cortizol în organism, un hormon al stresului care, atunci când este secretat în cantități mari, poate conduce la creșterea în greutate și mai ales la depunerea grăsimii în jurul taliei. Conține bioflavonoide responsabile pentru activarea metabolismului grăsimilor, conferă energie și îmbunătățește peristaltismul intestinal.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este bogat în flavonoide (în special glabridin) cu o acțiune de prevenire și combatere a obezității, prin reglarea activității enzimatice de la nivelul depozitelor de grăsimi, precum și prin eliminarea acestora. Totodată, conține acid glicirizic, substanță activă cu o acțiune dovedită de diminuare a nivelului crescut de leptină, precum și de reducere a țesutului adipos rezultat în urma unei diete cu un aport excesiv de carbohidrați. Leptina este un hormon produs de celulele adipoase din organism, cu un rol important în suprimarea apetitului. Obezitatea este frecvent asociată cu o cantitate mare de leptină, dar și cu rezistență la leptină, prin care este anulat efectul de suprimare al foamei pe care acest hormon îl prezintă în mod natural.

Semințele de in (Linum usitatissimum) au în compoziția lor un procent ridicat de fibre, mai ales insolubile (60-80% - celuloză și lignani), dar și solubile (20-40% - gume și mucilagii). Ambele tipuri de fibre acționează în sens benefic asupra sistemului digestiv și facilitează pierderea kilogramelor excesive. Fibrele solubile conțin mucilagii și au rolul de a mări volumul scaunelor și de a încetini ritmul digestiei, reglând, totodată, nivelul de zahăr din sânge și nivelul colesterolului. Fibrele insolubile acționează ca un laxativ natural, îmbunătățesc peristaltismul intestinal și digestia, prevenind constipația. Totodată, conferă o senzație îndelungată de sațietate, prin activarea hormonilor ce controlează și suprimă în mod natural apetitul. Aceasta va avea ca efect un consum mai mic de calorii în restul zilei și, implicit, o pierdere în greutate.

Fructele de goji (Lycium barbarum) se numără printre fructele cele mai bogate în antioxidanți, care protejează organismul împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Conținutul de fibre și proprietățile sale de susținere a metabolismului, precum și efectul de inducere a sațietății asociat cu consumul de goji, recomandă acest ingredient ca fiind potrivit pentru a potența celelalte componente din compoziția ceaiului de slăbit.

Senna (Cassia angustifolia) este un laxativ/purgativ (în funcția de doza de administrare) eficient, care poate stimula în mod direct peristaltismul intestinal, fiind recomandat pentru prevenirea și tratarea constipației. Ajută la eliminarea toxinelor intestinale și accelerează metabolismul, fiind benefic pentru pierderea greutății corporale în exces.

Volbura (Convolvulus arvensis), denumită popular și „rochița rândunicii” este o plantă folosită pentru acțiunea sa laxativă și purgativă neiritantă, de stimulare și reglare a tranzitului intestinal. Rezinele (convolvulina, jalapina), taninurile, împreună cu alte substanțe din compoziția volburei facilitează eliminarea materiilor fecale și previn constipația, contribuind la obținerea siluetei dorite.

Semințele de chia (Salvia hispanica), ingredientul-cheie al acestui ceai pentru slăbit, sunt favorabile pentru pierderea kilogramelor în plus deoarece conține fibre într-un procent de 40% din greutatea lor. Reprezintă una dintre cele mai bogate surse de fibre din lume. Datorită conținutului bogat mai ales în fibre solubile, semințele de chia pot absorbi apă până la 10-12 ori din greutatea lor, devenind ca un gel/mucilagiu care se extinde la nivelul stomacului și hrănește bacteriile benefice de la nivelul intestinelor, încetinind procesul digestiei. Dintre aceste fibre, în special glucomananul este responsabil pentru apariția senzației de sațietate și pentru asimilarea lentă a substanțelor active în sânge. Aceasta te va ajuta să mănânci mai puțin, reducând aportul de calorii din restul zilei.Cum se administrează ceaiul de slăbit cu semințe de chia


Ceaiul de slăbit cu semințe de chia poate fi administrat într-o cantitate de 1-2 (până la maxim 3) căni pe zi, în cure de 3-4 săptămâni, urmate de pauze de 1-2 săptămâni.

Pentru informații suplimentare cu privire la modul de preparare, îți recomandăm să urmezi instrucțiunile de pe ambalajul produsului.Contraindicații


Ceaiul de slăbit cu semințe de chia face parte din oferta de produse la un preț accesibil a magazinului online Solaris. Este un produs indicat pentru majoritatea persoanelor adulte, cu condiția respectării dozei zilnice recomandate.

Contraindicațiile se adresează copiilor, tinerilor sub 18 ani, femeilor însărcinate și celor care alăptează, precum și persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

Recomandăm ca persoanele ce suferă de afecțiuni grave, precum și cele care urmează un tratament medicamentos să solicite sfatul medicului înainte de administrare.

Ceaiul de slăbit Solaris este un supliment alimentar, acesta nu trebuie să înlocuiască o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

 

Gramaj: Cutie cu 20 de plicuri de 2g

 

Producător: Solaris

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101