Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. Turmeric Oral Spray, 25ml | BetterYou

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Turmeric Oral Spray, 25ml | BetterYou

Turmeric Oral Spray, 25ml | BetterYou

119.00 Lei

SKU: 96170830

Cantitate:

Echivalent a 1300 mg rădăcină de turmeric / doză (pulverizare).

 

BetterYou Turmeric Spray oral utilizează un procedeu unic de încapsulare moleculară care asigură absorbția curcuminoizilor esențiali prin țesutul moale al gurii.25ml

Descriere

Turmeric Oral Spray, 25ml | BetterYou

 

Curcumina, ingredientul activ în turmeric, nu este solubil în apă (hidrofob), și astfel este greu pentru corpul nostru să îl absoarbă prin traseele digestive tradiționale. Curcuminoidele se compactează în intestin, fiind dificilă absorbția pe această cale.

 

Turmeric Oral Spray suprimă natura hidrofobă a curcuminei prin extragerea curcuminoidelor active din rădăcina de curcumă. Mai mult, printr-un proces numit Cyclocurmin®,  curcuminoidele devin solubile în apă. Procesul este asemănător încapsulării lipozomale: cyclo-dextrinele, obținute prin sinteza enzimatică, au un interior hidrofob și un exterior hidrofil. Ele se grupează în jurul nutrientului pentru a oferi solubilitate, stabilitate și o mai bună absorbție la nivelul mucoasei. Acestea sunt apoi emulsifiate pentru a crea o soluție uniform dispersată pe bază de apă, pentru o absorbție optimă prin țesutul moale al gurii. 

 

În timp ce piperina este o tehnică frecvent utilizată pentru a spori biodisponibilitatea turmericului, piperina nu rezolvă problema fundamentală a turmericului-solubilitatea foarte redusă. Turmeric Oral Spray de la BetterYou utilizează o tehnologie numită încapsulare cu ciclodextrină, ceea ce face ca moleculele de turmeric să devină foarte solubile în apă, împiedicându-le să se strângă împreună. Acest lucru permite ca moleculele să fie absorbite prin membrana intra-orală și să depășească absorbția digestivă ineficientă.

 

Folosirea puterii turmericului nu a fost niciodată mai ușoară. Turmeric Oral Spray, BetterYou permite tuturor să beneficieze de întregul potențial al acestei plante incredibile.

 

Avantaje

 • Absorbție 2,8x mai bună decât în cazul capsulelor/comprimatelor.
 • Tehnologie unică de încapsulare moleculară - Cyclocurmin®.
 • 4 pulverizări / zi (flacon pentru 30 zile administrare).
 • Aromă naturală de portocale.Ingrediente

Apă, xylitol, extract de curcumin, gumă arabica, sorbat de potasiu (conservant), acid citric (regulator de aciditate), ulei de portocale, gumă de xantan.Beneficii

 

 • Biodisponibilitate - Sistem inovator de administrare prin pulverizare, care evită sistemul digestiv și bine cunoscutele probleme de absorbție a curcuminului.
 • Încapsulare moleculară - Sporește biodisponibilitatea prin creșterea solubilității în apă, îmbunătățește gustul.
 • Ingrediente naturale - emulgatori naturali, arome și îndulcitor (xilitol).
 •  Formulă potrivită atât pentru vegani, cât și pentru vegetarieni.
 •  Beneficii pentru sănătate - Curcumina este un antiinflamator puternic și antioxidant, cu numeroase beneficii pentru sănătate.Importanța turmericului

Turmericul a fost mult timp folosit în medicina tradițională chineză si indiană și se crede că are beneficii extinse asupra sănătății.

 

Mod de administrare

Adulți și copii peste 3 ani: 4 pulverizări pe zi pe interiorul obrazului. Mențineți câteva secunde.

 

4 pulverizări Turmeric Oral Spray asigură 1300mg turmeric (rădăcina)

 

Nu este recomandat copiilor sub 2 ani.

Producător: BetterYou

 

25ml

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101