Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Vitamine şi Minerale
 4. D1000 Vitamin D Oral Spray, 15ml | BetterYou

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
D1000 Vitamin D Oral Spray, 15ml | BetterYou

D1000 Vitamin D Oral Spray, 15ml | BetterYou

49.00 Lei

SKU: 96000793

Cantitate:

D1000 Vitamin D este un spray oral cu vitamina D, special conceput pentru a elibera vitamina D prin țesutul moale al gurii pentru o absorbție optimă.

Fiecare pulverizare livrează 1000 IU (75μg) de vitamină D3 pentru o dozare optimă

Absorbție rapidă și eficientă

Sprijină un sistem imunitar sănătos, oase și dinți puternici

Aromă naturală de mentă

 

Flacon cu 100 doze zilnice, 15ml

Descriere

D1000 este un spray oral cu vitamina D pentru utilizare zilnică care ajută la menținerea nivelelor optime de vitamina D, susținand astfel un stil de viață sănătos.

 

Flacon cu 100 doze zilnice, 15ml

 

Formula special concepută pentru a fi absorbită prin țesutul moale al gurii pentru o absorbție optimă.

Oferind 1000 IU de vitamina D la fiecare pulverizare, BetterYou DLux1000 Vitamin D Oral Spray oferă o doză eficientă de întreținere pentru adulții și adolescenții care trăiesc în emisfera nordică. Formulate pentru a oferi o nutriție optimă, fiecare pulverizare asigură vitamina D în picături de dimensiuni mici care acoperă și penetrează țesutul moale al obrazului interior, ducând substanțele nutritive esențiale în sistemul bogat vascularizat al cavitătii bucale. Acest lucru permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.

 

Tehnologia  de pulverizare intra-orală

Concepute pentru a oferi o nutriție optimă, fiecare pulverizare oferă ingredientul activ în picături de dimensiuni mici care pătrund în țesutul moale al obrazului, furnizând substanțele nutritive esențiale într-o zonă bogat vascularizată. Aceasta permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.

 

Importanța vitaminei D

Vitamina D ajută la:

 •   susținerea oaselor și a dinților sănătoși, 
 •   absorbția calciului,
 •   intărirea sistemului imunitar, 
 •   menținerea funcției musculare normale.

 

Știați că ... 

Pentru a atinge valoarea minimă zilnică recomandată de 400 UI, trebuie să mănânci: 8 ouă, 3 kg brânză de cheddar sau 2 cutii de ton - zi de zi!?

 

Cine are nevoie de Vitamina D?

Semnele deficienței de vitamina D se pot manifesta în afecțiuni comune, cum ar fi tuse frecventă și răceală, oboseală, stare de spirit proastă, mușchi incordați ,dureri osoase și de dinți. Deci, este ușor să vedem de ce avem nevoie cu toții de ea.

Dacă suferiți frecvent de oricare dintre aceste simptome, ar putea fi un semn că aveți o deficiență de vitamina D! 

Datorită schimbării dietelor noastre și a stilului de viață, toată lumea trebuie să se asigure că menține niveluri sănătoase de vitamina  D pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, Departamentul de Sănătate din Marea Britanie subliniază urmatoarele grupuri ca fiind la risc si ar trebui sa ia in considerare suplimentarea: 

 •   Toate femeile însărcinate și care alăptează 
 •   Sugari și copii mici sub vârsta de 5 ani 
 •   Persoanele în vârstă de 65 de ani și peste 
 •   Persoanele care au o expunere scăzută sau nici o expunere la soare
 •   Persoanele care au pielea întunecată

 

BetterYou D1000 Vitamin D Oral Spray este potrivit pentru:

 •   Adulți 
 •   Copii în vârstă de 13 ani și peste
 •   Femeile insărcinate sau care alăptează
 •   Vegetarieni
 •   Persoane care urmează o dietă fără gluten.

 

Ingrediente:

Apă, xylitol, gumă arabică, colecalciferol (vitamina D3), lecinină din floarea soarelui, acid citric, sorbat de potasiu (conservant), ulei de mentă. 

Sursa de vitamina D3 este lanolina. Acest lucru a fost obținut din lână de oaie care trăiește în Australia. D3 este complet extras din lanolina și, în timp ce este potrivit pentru vegetarieni (aprobat de Societatea Vegetariană), este posibil să nu fie potrivit pentru cei care doresc să urmeze o dietă vegană strictă.

BetterYou D1000 Vitamin D Oral Spray NU contine:

 •   zahăr 
 •   culori artificiale 
 •   arome artificial
 •   agenți de umplutură
 •   aditivi
 •   gluten
 •   organisme modificate genetic
 •   alcool 

 

Doza recomandată

Adulți și copii incepând cu vârsta de 13 ani:1 spray (pulverizare) pe zi, oferă 1000 UI de vitamina D 

(sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră).

Nu este nevoie să fie luat cu alimente sau apă, poate fi luat în orice moment al zilei și combinat cu celelalte spray-uri orale BetterYou.

Copii sub 12 ani pot folosi BetterYou Dlux Infant Oral Spray sau  BetterYou Dlux Junior Oral Spray.

 

Mod de administrare

La prima utilizare apăsăți pompița de 3 ori până lichidul începe să fie expulzat. Agitați înainte de utilizare. Acționați pompița cu atenție în gură, preferabil pe partea interioară a obrajilor şi mențineți cateva secunde. Puneți capacul după utilizare. Consumați produsul în 6 luni de la prima utilizare.

 

Atenție! 

A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doză recomandată zilnic.

 

Garanția BetterYou

BetterYou se mândreste cu abordarea sa unică în ceea ce privește absorbția, livrarea și testarea stabilității produselor sale și utilizeaza cu mândrie ingrediente naturale, alimentare sau de origine alimentară ori de câte ori este posibil.

Produs cu mândrie in Marea Britanie intr-o facilitate acreditată GMP. Nu a fost testat niciodată pe animale.

 

Producător: BetterYou Ltd, Barnsley S74 9LH, UK

 

Intrebări frecvente

 1.   Există contraindicații pentru BetterYou D1000 Vitamin D Oral Spray?

Nu există interacțiuni cu niciun medicament. Totuși, recomandăm întotdeauna să discutați cu medicul dumneavoastră dacă urmați vreun tratament medicamentos. Spray-urile DLux sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizare alături de toate celelalte produse BetterYou.

 

 1.   Sunt spray-urile cu vitamina D potrivite pentru cerințele dietetice speciale?

Da. Toate spray-urile sunt potrivite pentru vegetarieni și sunt aprobate oficial de către Societatea vegetariană. Sunt, de asemenea, potrivite pentru cei care urmează o dietă celiacă sau diabetice. Metoda de pulverizare orală înseamnă, de asemenea, că acestea sunt potrivite pentru cei cu probleme digestive.

 

 1.   Folosesc mai multe spray-uri din gama BetterYou, pot să le iau pe toate odată?

Acest lucru ține de preferințele personale, fiecare dintre ele oferă o absorbție optimă.Studiile noastre au constatat că cel mai bun loc pentru absorbție este în interiorul obrazului. Atunci când folosiți mai multe spray-uri, vă recomandăm să pulverizați în această zonă, fie ca folosiți unul, sau mai multe.

 

 1.   Cât mă ține BetterYou D1000?

D1000 ajunge până la 100 de pulverizari pe sticlă, deci dacă utilizați un spray pe zi, durează 100 de zile.

 

 1.   Care este diferența dintre spray-urile DLux?

Diferența principală este nivelul de dozare per spray, culorile diferite nu sunt legate de arome.

DLuxInfant livrează 400 IU (10μg) pe spray și nu este aromatizat.

DLuxJunior livrează 400 IU (10 μg) pe spray și are o aromă naturală de mentă.

DLux1000 livrează 1000 IU (25μg) pe spray și are un aromă naturală de mentă.

DLux3000 livrează 3000 IU (75μg) pe spray și are o aromă naturală de mentă.

 

 1.   Ce doză de vitamină D ar trebui să iau?

Vă recomandăm un nivel de dozare bazat pe greutatea corporală și vă recomandăm suplimentarea a 1000 UI de vitamina D pe 25 kg de greutate corporală.

Aceasta, de obicei, echivalează cu un spray de D3000 pe zi pentru adulții care trăiesc în Marea Britanie. Pentru copii, produsele noastre DLux Infant și DLux Junior oferă niveluri ideale de dozare zilnică.

 

 1.   Care este sursa D3 în produsele BetterYou DLux?

Vitamina D3 conținută în spray-urile noastre provine din lanolină, care este o lână de oaie. Nu există lanolină în produs, dar procesul de extragere a D3 din lână face ca acest produs special să nu fie potrivit pentru cei care au o dietă vegană strictă. Tinem foarte mult la sursa ingredientelor noastre și mereu cercetăm pentru a găsi noi modalități de a crea produse care să fie cât mai universal acceptate.

 

 1.   Trebuie să iau sprayul cu alimente sau băuturi?

Nu. Mecanismul de administrare prin pulverizare orală evită procesarea prin sistemul digestiv, adică poate fi luat în orice moment al zilei, cu sau fără alimente. Ingredientele active sunt livrate direct în sânge prin membranele mucoasei din gură.

 

 1.   La ce oră ar trebui să folosesc spray-ul?

Pulverizările pot fi luate în orice moment al zilei, cheia este aceea de a-l face să facă parte din rutina zilnică.

Mulți oameni consideră că este mai ușor să îl ia în prima parte a zilei, ca parte a rutinei lor de dimineață, dar deoarece sprayurile sunt ușor de folosit, portabile și nu trebuie luate cu alimente sau băuturi, ele pot fi folosite oricând pe durata unei zilei.

 

 1.     Pot lua împreună spray-urile orale MultiVit, Boost și DLux?

Da. Toate produsele BetterYou sunt proiectate pentru a lucra împreună, fără nici o contraindicație. Toate nivelurile de dozare din spray-uri se află sub limita superioară sigură, pentru a se asigura că nu există o dozare prea mare atunci când sunt combinate.

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101