Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Vitamina D3, C & Zinc - vegan - 90 capsule | Nordbo

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Vitamina D3, C & Zinc - vegan - 90 capsule | Nordbo

Vitamina D3, C & Zinc - vegan - 90 capsule | Nordbo

115.00 Lei

SKU: 7350076867308

Cantitate:

Nordbo Vitamina D3, C & Zinc - vegan - 90 capsule
Nordbo vegan Vitamina D3, C & Zinc conține 50 μg Vitamina D3 extrasă din lichen, 300 mg Vitamina C neutră din punct de vedere acid și 10 mg picolinat de zinc. Toate au biodisponibilitate ridicată și contribuie la un sistem imunitar normal. Produsul conține, de asemenea, ulei MCT din nucă de cocos pentru a optimiza absorbția vitaminei D3.

Descriere

Vitamina D3, C & Zinc de la Nordbo, conține 50 μg vitamina D3 extrasă din lichen, 300 mg vitamina C neutră din punct de vedere acid și 10 mg picolinat de zinc. Toate au biodisponibilitate ridicată și contribuie la un sistem imunitar normal. Produsul conține, de asemenea, ulei MCT din nucă de cocos pentru a optimiza absorbția vitaminei D3. Ascorbatul de calciu este o formă neutră din punct de vedere acid a vitaminei C, care este ușor absorbită și blândă pe stomac. Picolinatul de zinc înseamnă că zincul este legat cu acid picolinic, ceea ce face ca mineralul să fie foarte ușor de absorbit de către organism. 
     
3 motive pentru a alege Vitamina D3, C & Zinc de la Nordbo
1. Vitamina D3 este extrasă din lichen, vitamina C este neutră din punct de vedere acid si in combinatie cu picolinatul de zinc asigura funcționarea normală a sistemului imunitar.
2. ulei de nucă de cocos MCT pentru a optimiza absorbția vitaminei D3.
3. Fabricat în Suedia și certificat de Djurens Rätt.

Cine ar trebui să utilizeze Nordbo vegan D3, Vitamina C și Zinc?
Produsul este recomandat tuturor adulților care caută un produs pentru întărirea sistemului imunitar și reducerea oboselii. Deficitul de vitamina D3 este frecvent în climatul nostru și în special la cei care nu își expun pielea la soare în mod regulat.
Prezentare: Flacon cu 90 capsule
Descriere: NORDBO Vegan D3, C & Zinc conține 50 μg vitamina D3 extrasă din lichen, 300 mg vitamina C și 10 mg picolinat de zinc. Acestea au o biodisponibilitate ridicată și contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Ingrediente (per 1 capsula): Vitamina C (L-ascorbat de calciu) 300 mg (100% VNR*), Zinc (Picolinat de zinc) 10 mg (375% VNR*), vitamina D3 (Colecalciferol) 50 μg (1000% VNR*) Excipienti: ulei de cocos MCT, capsulă vegetală (celuloză).
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011
Porția de servire zilnica: 1 capsula/zi
Mod de administrare: Pentru copii de la 11 ani in sus si adulti, cate 1 capsula/zi, impreuna cu masa sau conform recomandării consultantului de specialitate. După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.
Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101