Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Vitamina C & Fier - 90 capsule | Nordbo

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Vitamina C & Fier - 90 capsule | Nordbo

Vitamina C & Fier - 90 capsule | Nordbo

80.00 Lei

SKU: 7350076867384

Cantitate:

Nordbo Vitamina C & Fier este un supliment vegan ce contine 20 mg bisglicinat de fier și 100 mg Vitamina C (ascorbat de calciu). Fierul ajuta la formarea celulelor roșii din sânge, la reducerea oboselii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C se adaugă pentru a optimiza absorbția fierului.

Descriere

Nordbo Vitamina C & Fier este un supliment vegan ce contine 20 mg bisglicinat de fier și 100 mg vitamina C (ascorbat de calciu). Fierul ajuta la formarea celulelor roșii din sânge, la reducerea oboselii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C se adaugă pentru a optimiza absorbția fierului.
     
3 motive pentru a alege Nordbo Vitamina C & Fier
1. bisglicinatul de fier are o biodisponibilitate ridicată și este blând pe stomac. fortificat cu vitamina C care optimizează absorbția fierului.
2. o alegere excelentă pentru vegani, vegetarieni și femei care prezintă un risc mai mare de deficit de fier.
3. fabricat în Suedia și certificat vegan de Djurens Rätt.

Știați că...
Absorbția de fier poate fi inhibată de consumul de cafea, ceai și produse lactate și, prin urmare, este bine să se evite aceste alimente atunci când se iau suplimente cu fier. Vă recomandăm să luați Nordbo vitamina C & Fier atunci când luati masa, dar de preferință fără cafea, ceai, lactate.

Cine ar trebui să folosească Nordbo vitamia C & Fier?
La nivel global, deficitul de fier este cel mai frecvent deficit de micronutrienți. Absorbția din alimente este relativ scăzută și este deosebit de dificil pentru organism să ridice nivelul necesar de fier doar din surse vegetale. Deficitul de fier este deosebit de frecvent în rândul veganilor, vegetarienilor, femeilor însărcinate sau aflate la menstruatie. Simptomele tipice includ pielea palidă, oboseala și afectarea sistemului imunitar. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de fier suplimentar, vă recomandăm să contactați doctorul de familie pentru a face un test de sânge.
Prezentare: Flacon cu 90 capsule
Descriere: NORDBO Vitamina C & Fier este un supliment vegan ce contine 20 mg bisglicinat de fier și 100 mg vitamina C (ascorbat de calciu) Fierul ajuta la formarea celulelor roșii din sânge, la reducerea oboselii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C se adaugă pentru a optimiza absorbția fierului.
Ingrediente (per 1 capsula): Vitamina C (L-ascorbat de calciu) 100 mg (125% VNR*), Fier (Bisglicinat de fier) 20 mg (143% VNR*)
Excipienti: agent de încărcare (Extract de orez), capsulă vegetală HPMC (celuloză).
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011
Porția de servire zilnica: 1 capsula/zi
Mod de administrare: Pentru copii de la 11 ani in sus si adulti cate 1 capsule/zi, impreuna cu masa sau conform recomandării consultantului de specialitate. După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.
Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101