Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Casă
Aromaterapie
Uleiuri esenţiale
Ulei Esențial Organic de Lămâie, 10ml | Meadows Aroma

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Esențial Organic de Lămâie, 10ml | Meadows Aroma

Ulei Esențial Organic de Lămâie, 10ml | Meadows Aroma

27.00 Lei

SKU: 50280346

Cantitate:

Uleiul esențial organic de lămâie de la Meadows Aroma este obținut prin presare la rece din cojile lămâilor organice din Spania, fiind superior calitativ altor uleiuri de pe piață, care sunt presate la abur.

Uleiul esențial organic de lămâie este un remediu natural excelent, ce poate fi folosit în băi, în amestecuri de uleiuri pentru masaj, în difuzor etc.

 

10ml

Descriere

Ulei Esențial Organic de Lămâie, 10ml | Meadows Aroma

 

Uleiul esențial organic de lămâie de la Meadows Aroma este obținut prin presare la rece din cojile lămâilor organice din Spania, fiind superior calitativ altor uleiuri de pe piață, care sunt presate la abur. De culoare galben până la verde, acest ulei are un parfum puternic de lămâie, similar cu cel al lămâilor proaspăt stoarse, ceea ce indică cât de pur este acest produs. 

 

Uleiul esențial organic de lămâie este un remediu natural excelent, ce poate fi folosit în băi, în amestecuri de uleiuri pentru masaj, în difuzor etc.

 

Ingrediente

Ulei esențial organic de Lămâie (Citrus limonum)

 

Recomandări

  • Puternic antiseptic
  • Tratează răni și infecții
  • Ameliorează stresul și oboseala
  • Util în curățare și odorizare

 

Mod de utilizare

Se poate utiliza astfel:

Baie: Adăugați 5 - 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. 

Masaj: Adăugați 5 - 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

Inhalații: Adăugați 4 - 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Arzătoare și difuzoare: Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 - 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

 

Ocazional poate provoca o reacție adversă, de aceea, vă rugăm să efectuați un patch test înainte de utilizare.

 

Uleiurile esențiale conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. Uleiuri purtătoare sau de bază).

 

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi pe piele înainte de expunerea la soare deoarece este fototoxic.

 

10ml

 

Țară de origine: Marea Britanie

Producător: Meadows Aroma

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.