Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Top 5 semne ca ai putea avea probleme cu rinichii

Top 5 semne ca ai putea avea probleme cu rinichii

Predominanta bolilor de rinichi este inspaimantatoare si nivelele ridicate ale expunerii noastre la toxine continua sa afecteze functionarea adecvata a acestui important organ. Odata ce functionarea rinichilor este compromisa, la fel este si sanatate

Predominanta bolilor de rinichi este inspaimantatoare si nivelele ridicate ale expunerii noastre la toxine continua sa afecteze functionarea adecvata a acestui important organ. Odata ce functionarea rinichilor este compromisa, la fel este si sanatatea noastra. De multe ori nu bagam in seama aceste organe extrem de importante si nu stim cum sa interpretam anumite semne ale corpului care ne indica faptul ca avem prombleme cu rinichii.

Iata cateva astfel de semne ale vatamarii rinichilor, ca si lucrurile pe care le poti face ca sa imbunatatesti in mod natural functionarea lor.

Dureri de spate in zona salelor

Unul dintre primele si cele mai consistente semne ale deteriorarii renale, sau ale unor rinichi lenti si nesanatosi, este durerea de spate in zona salelor.
Uneori este doar intr-o parte, durere care intervine atunci cand cineva doarme doar pe o singura parte, iar aceasta va fi partea in care rinichiul va avea probleme mai mari, datorita greutatii. Dar in majoritatea cazurilor, cel putin la scurta vreme dupa ce se manifesta doar pe o parte, durerea se va muta in ambele parti.
Un exemplu tipic este trezirea dimineata sau chiar in mijlocul noptii datorita durerii din zona inferioara a spatelui, pe o parte sau pe amandoua. Mergi sa urinezi, si s-ar putea ca urina sa iasa usor, sau nu. Atunci spatele te mai lasa un pic si te simti mai bine.

Acesta este un semn timpuriu al deteriorarii rinichilor si este mult mai tratabil daca se incearca rezolvarea rapida a problemei.

Iritatii, mancarimi si uscaciunea pielii

Rinichii ajuta la inlaturarea reziduurilor din fluxul sanguin, asa ca atunci cand ei clacheaza, acumularea de reziduuri din sange poate cauza iritatii, mancarimi severe si uscaciunea pielii.
Acestea constituie adesea un semn timpuriu de deteriorare a rinichilor, si ar trebui luat in serios. Evitati tentatia de a trata problema cu aplicarea locala de creme, care nu face nimic pentru a indrepta de fapt problema.

Schimbari in functionarea aparatului urinar

Intrucat rinichii produc  urina, cand ei clacheaza, modelul tau urinar s-ar putea schimba. Unele exemple ale acestei schimbari includ:

• Urina ar putea avea aspect spumant sau cu bulerinichilor
• S-ar putea sa te trezesti mai des noapte pentru a urina
• S-ar putea sa urinezi mai des, sau in cantitati mai mari decat in mod obisnuit, iar urina sa aiba culoare foarte deschisa
• S-ar putea sa urinezi mai rar, sau in cantitati mai mici decat in mod obisnuit, cu o urina de nuanta inchisa la culoare
• S-ar putea sa simti o presiune sau sa ai dificultati la urinare
• Urina ta ar putea contine sange

Schimbarile preliminare in functionarea aparatului urinar sunt semne moderate ale problemelor la rinichi, schimbarea de culoare fiind un semn de deteriorare mai acuta.

Ce au mai parcurs alti cititori...

5 indicii importante că ai probleme cu rinichii
Remedii naturale pentru bolile de rinichi
Ce iti poate spune limba despre tiroida
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101