Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Parenting
  4. Tonic junior ApiLand - mix de produse apicole creat special pentru copii

Tonic junior ApiLand - mix de produse apicole creat special pentru copii

O alimentaţie sănătoasă este cheia dezvoltării optime a organismului copiilor în procesul de creştere. Cei mici au nevoie de un aport optim de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive esenţiale în procesul de creştere, pentru a avea o dezvoltar

O alimentaţie sănătoasă este cheia dezvoltării optime a organismului copiilor în procesul de creştere. Cei mici au nevoie de un aport optim de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive esenţiale în procesul de creştere, pentru a avea o dezvoltare armonioasă şi corectă. Din păcate, aceşti nutrienţi sunt greu de obtinut exclusiv din alimentaţie şi, de aceea, uneori cei mici au nevoie de un supliment alimentar care să le furnizeze tot ce organismul lor are nevoie în acel moment.

Pornind de la nevoile nutriţionale ale organismului copiilor, ApiLand a creat un nou produs apicol unic în România: Tonicul junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie şi vitalitate la cote maxime.

Tonicul junior este un supliment aliment natural ce are rolul de a asigura organismului substanţele nutritive necesare, care ajută la întărirea sistemului imunitar, furnizează energie şi creşte puterea de concentrare şi memorare.

 Haide să aflăm în continuare ce este tonicul junior şi care sunt beneficiile acestuia!

 Tonicul Junior - mix de produse apicole creat special pentru copii

 Tonicul junior este un cocktail natural de vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, special creat pentru a răspunde nevoilor organismului copiilor, aflat în creștere. Fiolele de Tonic junior sunt un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un adevărat deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea lor.

 Tonicul junior vine cu un ambalaj practic şi atractiv. Fiolele, care reprezintă doza zilnică recomandată, sunt din plastic, ceea ce înseamnă că sunt mai simplu de transportat, de deschis şi de administrat, iar design-ul cutiei face ca produsul să fie uşor de recunoscut și apreciat de copii. Astfel, administrarea Tonicului junior se va transforma într-un adevărat moment plăcut al zilei.

tonic junior apiland

 Ce conţine Tonicul junior?

 Compoziţia Tonicului junior este cu totul specială. Fiecare fiolă reprezintă un amestec dulce şi sănătos de lăptişor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale.

 Descoperă acum Tonicul junior ApiLand

 Lăptişorul de matcă pur este hrana preparată de albine pentru regina stupului, ea fiind singura care se bucură de beneficiile acestuia. Datorită compoziţiei foarte complexe, acesta oferă organismului uman cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, lăptişorul de matcă pur este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esenţial în transmiterea influxului nervos, fiind astfel un sprijin foarte important pentru buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind capacitatea de concentrare şi de memorare a creierului. Un alt component foarte special, care se găseşte exclusiv în lăptişorul de matcă pur, este acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar.

Mierea crudă este mierea naturală care nu a fost încălzită în prealabil, ea păstrându-şi astfel toate beneficiile nutriţionale. Aceasta reprezintă o sursă bogată de antioxidanţi, elemente esenţiale pentru imunitatea copiilor, şi fitonutrienţi cu rol important în dezvoltarea optimă a organismului, având proprietăţi antibacteriene şi antivirale deosebite.


Propolisul, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, este o substanță rășinoasă colectată de albine din mugurii anumitor copaci și folosită pentru acoperirea pereților interiori şi astuparea crăpăturilor stupului, fiind un mijloc de apărare împotriva microbilor, a mucegaiurilor şi având acţiune antimicotică şi bactericidă. Acesta ajută la întărirea imunității fragile a celor mici, dar este foarte eficient şi în tratarea răcelii şi gripei, datorită puternicelor sale proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice şi regeneratoare.

Polenul crud este acea pulbere fină care se formează în staminele florilor, pe care albinele o amestecă cu salivă şi o transportă în coşuleţele cu polen de pe picioruşele lor posterioare. Acesta este colectat de apicultor şi introdus imediat la congelator pentru a-şi păstra intacte toate proprietăţile. Polenul crud reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, majoritatea sub formă de aminoacizi. Gama nutrienţilor din polenul crud fac din acesta un excelent energizant natural şi un real ajutor pentru memorie şi pentru imunitate.

Sucul de portocale face ca acest produs să fie preferatul copiilor. Acesta completează beneficiile Tonicului junior în susținerea sistemului imunitar şi combaterea anemiei, fiind o sursă naturală de vitamine, flavonoide și fitonutrienți.

 Beneficiile Tonicului junior

 Acum, după ce am aflat care sunt produsele apicole ce intră în compoziţia Tonicului junior şi ce proprietăţi deosebite au acestea, haide să vedem care sunt beneficiile acestuia şi de ce ar trebui să îl includem în alimentaţia zilnică a copiilor.

 Citeşte varianta integrală a articolului 

#copii #produse apicole #tonic

Ce au mai parcurs alti cititori...

7 Sfaturi practice pentru creşterea imunităţii copiilor la schimbarea de sezon
5 metode pentru a-ti incuraja copiii sa manance sanatos
Activitati practice pentru dezvoltarea emotionala, sociala, cognitiva sau motorie a copiilor
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101