0770 363 621 | GRATUIT PESTE 200 LEI
Retete

Tarta cu dovleac

O reteta speciala de toamna, aromata, delicioasa. Si unde mai pui ca e sanatoasa. Bogatia de carbohidrati complecsi si betacaroten din dovleac si sucul de morcovi fac din acest aliment un medicament natural. Este un desert delicios cat si o gustare p

O reteta speciala de toamna, aromata, delicioasa. Si unde mai pui ca e sanatoasa. Bogatia de carbohidrati complecsi si betacaroten din dovleac si sucul de morcovi fac din acest aliment un medicament natural. Este un desert delicios cat si o gustare perfecta pentru copii.

tarta dovleac raw vegan

 

placinta dovleac raw vegan

 

 

Ingrediente

Blat:

Umplutura:

200 g nuca pentru decor (optional)

Mod de preparare:

Introduceti ingredientele pentru blat in robotul prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand se maruntesc bine. Adaugati sucul de morcovi treptat, pana cand compozitia devine lipicioasa si usor de modelat. Cand este gata asezati blatul intr-o forma de tarta presand si uniformizand cu degetele. Introduceti ingredientele pentru umplutura in robotul prevazut cu lama in “S”, cu execeptia psylliumului. Procesati bine dupa care adaugati si taratele de psyllium care vor absorbi lichidul in exces si vor intari compozitia. Asezati umplutura peste blat si decorati cu nuca.
Dupa ce lasam la "dospit" 15 minute in frigider, portionati si savurati.
Reteta si imagini: Alina Barbu.

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#desert sanatos #raw #retete hrana vie #tarta de dovleac

Ce au mai parcurs alti cititori...

Tarta raw cu cocos si stafide trase in rom

Tarta raw cu cocos si stafide trase in rom

Cozonac raw vegan

Cozonac raw vegan

Tort racoros de zmeura si ciocolata

Tort racoros de zmeura si ciocolata

Ce spun cititorii despre "Tarta cu dovleac "

Monica03 January 2015 14:51Raspunde

sper tare mult ca nu a ti pus 2oo g miere, adica un borcan!!!! e o prajitura bomba in cazul asta si sanatatea mai mult sufera decat beneficiaza de pe urma acestei prajituri.

25 August 2015 16:18Raspunde

Si mie mi se pare o aberatie sa pui 200g miere.....

tica dragos03 October 2015 20:11Raspunde

desigur ca o prajitura cu 500g zahar e mult mai sanatoasa...

andreea03 December 2014 10:38Raspunde

Oare cu mere mai putin zemoase si putina nuca macinata nu ar merge ? :-?

Anamaria24 November 2014 13:45Raspunde

Am facut si eu aceasta reteta. Este extraordinara, sanatoasa si usor de facut daca ai un robot de bucatarie bun :) Are gust de tarta cu mere, e deosebita.

fLORICA VOICHITA02 November 2014 07:37Raspunde

dovlecul, copt/\?

fLORICA VOICHITA02 November 2014 07:36Raspunde

dovleacul crud nu este bun.

ghc21 October 2014 21:35Raspunde

Dovleacul se pune crud, sau copt? Multumesc.

21 October 2014 21:50Raspunde

dovleacul este crud

Florentina19 October 2014 19:45Raspunde

Arta delicios. O reteta inedita, abea astept sa o incerc.

Belphegor20 October 2014 10:17Raspunde

Mai intai...invata romaneste (abea ????)

Adaugă comentariul tău
Primesti saptamanal
inspiratie verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.