Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Suplimente lichide
 4. Epigenic PRO, 100ml | Aquanano

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Epigenic PRO, 100ml | Aquanano

Epigenic PRO, 100ml | Aquanano

72.00 Lei

SKU: 6426556001997

Cantitate:

Deși componentele acestui produs se utilizează în medicina populară a diverselor popoare de foarte mult timp, modul acestora de acțiune a început să fie înțeles abia în ultimii ani. Ele sunt cunoscute pentru efectele antioxidante, antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene, antitumorale pe care le pot avea. Substanțele din componența produsului exercită acțiuni complexe, printre care și cele de regulator epigenetic.

Descriere

Epigenic PRO, 100ml | Aquanano

 

S-a constatat că mecanismele de acţiune principale, în cazul multor boli (nu ne referim la cele infecţioase), sunt susţinute de funcționalizări eronate ale ADN-ului (fără modificarea efectivă a acestuia). Acestea duc la blocarea unor lanţuri vitale unei funcţionări normale (cum ar fi declanşarea a apoptozei - moarte programată a celulei, în caz de "avarie").

Aceste modificări epigenetice pot avea diverse cauze: toxine (inclusiv foarte multe substanţe utilizate în alimentaţie astăzi), infecţii, radiaţii electromagnetice intense, factori psihici şi emoţionali (stress, frustrări, obsesii, etc).

Produsul pe care vi-l propunem aici, este un remediu redescoperit, printr-o formulare nouă.

Rolul său este de reparator epigenetic, restaurând funcțional anumite porțiuni care au devenit (eventual) disfuncționale ale ADN-ului. Efectele sunt complexe, substanţele active acţionând și ca:

 

 • antitumoral
 • antiinflamator
 • imunomodulator
 • antibacterial
 • antiviral
 • antioxidant
 • neuroprotector
 • hipoglicemiant
 • antidiabetic
 • antiangiogenic

Efectele acestui produs sunt datorate sinergiei între trei elemente cheie: uleiul de Nigella Sativa, propolisul, şi tămâie (Boswelia carterii). Substanţele active principale sunt multiple, pe lângă binecunoscutele substanţe active principale (timoquinona, acizii boswelici, şi CAPE)

Atenţie! Aceste nu este un amestec al celor trei substanţe naturale, ci un extract menit să le facă mai asimilabile (în special în ceea ce priveşte propolisul) şi utilizabile din punct de vedere terapeutic.

Utilizarea acestui produs, în scopuri preventive, implică utilizarea a nu mai mult de 3-5ml zilnic (1-3 linguriţe mici).

Pentru efecte mai ample, în cazul afecţiunilor grave, se pot utiliza 20-30ml zilnic, sau mai mult dacă se consideră necesar şi se suportă, fără a se depăşi 50ml.

Amestecul se poate utiliza şi extern, în cazul unor afecţiuni ale pielii.Descriere produs:

Deși componentele acestui produs se utilizează în medicina populară a diverselor popoare de foarte mult timp, modul acestora de acțiune a început să fie înțeles abia în ultimii ani. Ele sunt cunoscute pentru efectele antioxidante, antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene, antitumorale pe care le pot avea. Substanțele din componența produsului exercită acțiuni complexe, printre care și cele de regulator epigenetic. Acest mecanism de acțiune, are ca rezultat refacerea funcționalității mecanismelor de sinteză a unor substanțe foarte importante în biochimia organismului, ceea ce duce la repararea pe cale naturală a unor procese fiziologice perturbate. Formula bazată pe extracte uleioase, face totodată posibilă o asimilare ușoară a uleiurilor esențiale și a propolisului (care nu sunt hidrosolubile).


Mod de păstrare:

Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare:

Se va utiliza câte o cantitate de 1-10ml, de câte trei ori pe zi. Se va agita bine flaconul inainte de utilizare. Pentru o administrare mai ușoară, produsul se poate amesteca în momentul utilizării cu puțină miere de albine, sucuri de citrice sau de alte fructe, polen, sau o combinație a acestora, după gust. Utilizarea combinată a polenului și sucurilor de fructe, va emulsiona amestecul după o agitare ușoară, astfel încât să devină un amestec omogen. Se pot utiliza simultan diverse tincturi de plante medicinale, care se pot amesteca cu celelalte ingrediente.

Contraindicaţii:

Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una dintre componente. Totodată, persoanele care utilizează medicație antihipertensivă, sau cele suferind de hipotensiune, vor consuma cu atenție acest produs, urmărindu-și cu atenție tensiunea aterială.

Compoziţie:

Ulei de Nigella Sativa, propolis, ulei esențial de Boswellia carterii

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101