Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Coenzima Q10 lipozomală, 240ml | Lipolife

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Coenzima Q10 lipozomală, 240ml | Lipolife

Coenzima Q10 lipozomală, 240ml | Lipolife

289.00 Lei

SKU: 6805698477516

Cantitate:

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant. Ajută la buna funcționare a a inimii, a aparatului reproducător, conferă pielii un aspect mai tânăr, reduce migrenele, ajută în activitatea sportivă, poate fi utilă în diabet, este bună pentru creier și plămâni.

Coenzima Q10 este produsă tot mai puțin de corpul nostru, mai ales dupa 35 de ani. După această vârstă, toata lumea ar trebui să suplimenteze aportul de coenzima Q10.

240ml

Descriere

Coenzima Q10 lipozomală, 240 ml | Lipolife

 

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant. Ajută la buna funcționare a a inimii, a aparatului reproducător, conferă pielii un aspect mai tănar, reduce migrenele, ajută în activitatea sportivă, poate fi utilă în diabet, este bună pentru creier și plămâni.

 

Coenzima Q10 este produsă tot mai puțin de corpul nostru, mai ales dupa 35 de ani. După această vârstă, toata lumea ar trebui să suplimenteze aportul de coenzima Q10.

 

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absorție, substanța activă ajungând direct și ușor în celula unde e nevoie de ea.

 

 

Proprietăți

 

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este faptul că nu conțin cantități mari de alcool și soia precum alte suplimente lipozomale, ci doar urme de alcool, iar soia a fost înlocuită cu lecitina din floarea-soarelui.

De asemenea, nu conțin zahăr.

 

Un flacon de 240ml echivaleaza cu 50 de portii pentru 50 de zile.

Flaconul este prevazut cu capac de dozare.

 

 

 Potrivit pentru copii.

 

 Vegetarian și non-GMO.

 

 Fără gluten, fără lactoză, fără zăhăr adăugat.Utilizare

 

5ml pe zi în doză unică, echivalentul a 200mg de Q10.

Se poate amesteca, respectiv dilua, în apă sau suc natural.

A se agita bine înainte de utilizare.

La recomandarea medicului, dozele standard se pot mări sau micșora.

 

 

 

Producător Lipolife

 

 

 


NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

O sticla contine 240 ml coenzima Q10 lipozomala Lipolife, produs natural.

 

Ingrediente: coenzima Q10, Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apa, urme de Ethanol si Glycerol.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101