0770 363 621 | GRATUIT PESTE 200 LEI
Invatam impreuna

Suplimentarea cu Chlorella reduce riscul de anemie, edem si proteinurie din timpul sarcinii

Atunci cand o femeie devine gravida, corpul ei incepe sa produca sange suplimentar pentru fatul in curs de dezvoltare. Femeile gravide sunt sfatuite sa completeze cu fier, acid folic si vitamina B12 in timpul sarcinii, pentru a ajuta la cresterea num

Atunci cand o femeie devine gravida, corpul ei incepe sa produca sange suplimentar pentru fatul in curs de dezvoltare. Femeile gravide sunt sfatuite sa completeze cu fier, acid folic si vitamina B12 in timpul sarcinii, pentru a ajuta la cresterea numarului de celule rosii din sange si nivelul de nutritie. Nivelurile scazute ale acestor vitamine si minerale sunt ceea ce fac femeile gravide sa se simta slabite si obosite.

Un raspuns pentru a rezolva aceasta scadere a fierului, acidului folic,si nivelului de vitamina B12 este suplimentarea cu Chlorella. Aceasta alga verde este perfecta pentru femeile gravide.

Femeile gravide se confrunta in general cu 3 probleme comune: anemie, edem si proteinurie

Trei probleme comune cu care femeile insarcinate se confrunta, atunci cand in corpul lor incepe cresterea unei noi vieti sunt anema, edem si proteinurie. Fara o nutritie adecvata, aceste conditii pot persista.

Anemie inseamna "lipsa de sange" si se caracterizeaza printr-un nivel scazut de celule rosii sau un nivel scazut de hemoglobina in sange. (Hemoglobina este substanta din interiorul celulelor rosii din sange care transporta oxigenul de la plamani la capilare.) Atunci cand organismul se afla in aceasta stare, organele nu primesc suficient oxigen pentru supravietuire. Acest lucru poate duce la iritabilitate si oboseala. Prin suplimentarea cu fier, corpul uman poate genera celule rosii in sange si organele se oxigeneaza mai eficient.

Edem inseamna ca exista exces de lichid de colectare in tesuturi. In timpul sarcinii, acest tip de umflare apare ca organismul retine apa in tesuturi. Femeile sunt predispuse la edem mai ales in al treilea trimestru, cand presiunea uterului creste iar venele pelvine circula de la nivelul membrelor inferioare la inima.

Proteinurie inseamna ca urina are o cantitate anormala de proteine. In mod normal, aceasta concentratie este foarte mica, deoarece proteinele sunt constituenti esentiali ai tesuturilor si organelor, intervenind in toate procesele fiziologice esentiale: apararea impotriva infectiilor, coagularea sangelui, mentinerea echilibrului hidrodinamic etc.

Cum ajuta Chlorella femeile gravide in toate cele trei probleme?chlorella

Un studiu important a fost investigarea efectelor produse de Chlorella pe femeile gravide, studiul a fost efectuat la Spitalul din Nara, Japonia.

In scopul de a vedea efectele benefice ale nutritiei de aproape, cercetatorii au dat unui grup de gravide japoneze suplimentele cu Chlorella si la celalalt grup nu au suplimentat cu nimic.

Cantitatea mare de acid folic, fier si vitamina B12 din Chlorella a fost menita sa imbunatateasca conditiile de anemie de la femeile gravide. 38 din femei au fost plasate intr-un grup de control, iar altor 32 li s-au administrat 6 grame de Chlorella zilnic timp de sapte saptamani, in timpul unei perioade de gestatie intre saptamanile 12 si 18.

In al doilea si al treilea trimestru de sarcina, proportiile de anemie, masurata prin nivelul hemoglobinei, au fost semnificativ mai mici in grupul cu suplimentul de Chlorella. Proportia femeilor cu edem a fost, de asemenea, semnificativ mai mica in acest grup. Nu numai asta, dar inima si functia renala a fost mai bine in ansamblu in grupul Chlorella, cu nivelul de proteine in urina, la o stare naturala.

Cercetatorii au pus impreuna concluziile lor declarand, "suplimentele cu Chlorella reduc semnificativ riscul de sarcina asociat cu anemie, proteinurie, si edem." Mai mult, Chlorella este "o resursa utila de acid folic natural, vitamina B12 si fier pentru femeile gravide."

Femeile care doresc o sarcina sanatoasa ar trebui sa considere Chlorella ca o sursa naturala de hrana sanatoasa pentru ele si copiii lor.

In Romania cele mai bune produse de chlorella testate, verificate si folosite si in cadrul celebrului Institut Hippocrates din America, se gasesc pe site-ul www.produsesanatoase.ro

Sursa pentru acest articol:

http://www.naturalnews.com

http://science.naturalnews.com

http://kidney.niddk.nih.gov

http://www.babycenter.com - despre chlorella

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#anemie #Chlorella #edem #sarcina

Ce au mai parcurs alti cititori...

Descopera cele sapte alimente cu cea mai mare densitate nutritiva de pe pamant

Descopera cele sapte alimente cu cea mai mare densitate nutritiva de pe pamant

Chlorella are capacitatea de a reduce presiunea arteriala si leziunile accidentului cerebral

Chlorella are capacitatea de a reduce presiunea arteriala si leziunile accidentului cerebral

Efectele fumatului in sarcina

Efectele fumatului in sarcina

Ce spun cititorii despre "Suplimentarea cu Chlorella reduce riscul de anemie, edem si proteinurie din timpul sarcinii"

Ursu Tatiana29 February 2016 14:24Raspunde

As vrea si eu sa iau. Ceva sfaturi in afar de ce scrie in articolul de aici? http://www.dietapentrutine.ro/2016/02/23/spirulina-suplimentul-alimentar-cu-beneficii-uimitoare-pentru-organism/

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.