Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Alimente
Sucuri, siropuri, băuturi
Suc de Cătină 100% Pur, Bio, 500ml | Health Nutrition

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Suc de Cătină 100% Pur, Bio, 500ml | Health Nutrition
Economiseşti5.00 Lei

Suc de Cătină 100% Pur, Bio, 500ml | Health Nutrition

10%50.00 Lei45.00 Lei

SKU: suc-catina-health-nutrition

Cantitate:

Sucul pur din cătină presată la rece întărește sistemul imunitar, conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat. Reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește circulația sângelui și este un aliat de nădejde în tratarea problemelor cardiovasculare sau chiar în cazul dietelor.

 

500ml

Descriere

Suc de Cătină 100% Pur, Bio, 500ml | Health Nutrition

 

Cătina este un arbust care poate creşte până la 5-6 metri înălţime. Ramurile prezintă numeroși țepi lungi, foarte ascuțiți, iar frunzele sunt înguste, de culoare verde-argintiu.

 

Cătina se utilizează deopotrivă în industria alimentară, în silvicultură, în farmacie dar și ca plantă ornamentală. Fructul de cătină conține de două ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte conținutul depășește 400–800 mg la 100 g suc proaspăt. Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpă de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier și sodiu, uleiuri complexe, etc.

 

Sucul de cătină 100% pur are efect antioxidant, emolient, citoprotector, imunostimulator, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant.

 

Sucul pur din cătină presată la rece întărește sistemul imunitar, conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat, reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește circulația sângelui și este un aliat de nădejde în tratarea problemelor cardiovasculare sau chiar în cazul dietelor.

 

Este un tonic natural, conferă vitalitate organismului și îl revigorează, are efect cicatrizant și regenerant în problemele pielii, se folosește deseori în tratarea arsurilor, eczemelor sau în cazul iritațiilor.

Ameliorează durerile articulare, ajută persoanele care au probleme cu constipația, datorită efectului antioxidant puternic, se recomandă în dieta persoanelor care au probleme cu balonarea și constipația.

Cătina oferă corpului o mulțime de substanțe hrănitoare, care protejează celulele sistemului imunitar.

 

 

500ml

 

Producător: Health Nutrition

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.