Ingrediente (7 portii)
- 1 cana caju crud, hidratat in prealabil
- o jumatate de cana de apa
- 2 linguri (30 ml) ulei de masline presat la rece
- 1 varf de cutit de sare
- 2 linguri (30 ml) suc de lamaie
Mod de preparare
Se pun nucile caju impreuna cu apa intr-un blender si se amesteca pana se obtine o crema fina. Se adauga sarea si sucul de lamaie. Se continua mixarea pentru omogenizare. La sfarsit se adauga uleiul de masline si se mai mixeaza pana se obtine o textura cremoasa.
Valori nutritionale medii per portie
Calorii ............................... 93
Grasimi.............................. 8 gr.
Colesterol........................... 0 gr
Carbohidrati ...................... 3,7 gr.
Proteine.............................. 2 gr
Sursa:extras si adaptat din cartea 300 retete de hrana vie
Ideala pentru zilile de post.Multumim
Minunata reteta. O incerc in acest post al Pastelui