Pentru a rememora clipele placute de vacanta, va recomandam o reteta racoroasa de briose (cupcakes) raw cu ananas.
Combinatia tropicala dintre cocos si ananas este absolut delicioasa.
Blatul din fulgi de ovaz este fin si imbraca perfect crema de ananas.
Pe cât de usor sunt de preparat, pe atât de usor sunt de mâncat.
Ingrediente pentru briose cu ananas
Blat
- 20 grame de seminte de in macinate
- 150 de fulgi de ovaz macinati
- 50 grame fulgi de cocos
- 100 grame curmale
- 30 grame miere
- 100 ml lapte de cocos
- un praf de sare neiodata
Crema
- 400 grame ananas proaspat
- 80 grame miere
- 1/2 pastaie de vanilie sau pudra de vanilie
- 50 grame unt de cocos aromat
- 20 ml suc de lamaie
- cateva felii de ananas pentru decor
Mod de preparare
Se introduc ingredintele necesare prepararii blatului in robotul de bucatarie cu lama in S si se proceseaza pana cand compozitia devine omogena. Se aseaza blatul in forme de briose lasand mijlocul gol pentru crema.
In mod similar se proceseaza ingredientele pentru crema in robot si se toarna crema rezultata peste fiecare briosa. Se decoreaza dupa plac cu fulgi de cocos si/sau felii de ananas si se introduc pentru o ora la frigider.