Este greu să ne desprindem de gustul atât de bine întipărit în minte al brânzei clasice.
Dar această variantă de branzică raw nu numai că are un gust extrem de asemănător cu brânza clasică, dar este, de asemenea, și un preparat foarte sănătos.
Sigur te va convinge să renunți la cazeina care s-a demonstrat că produce inflamație în corp.
Ingrediente:
• 1 cana de migdale decojite hidratate 8 ore
• sucul de la o lamaie medie
• 3 linguri de fulgi de drojdie inactiva
• 2 fire de ceapa verde
• 1 legatura de marar
• 1 lingurita de sare neiodata
Mod de preparare:
Introduceti in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” migdalele si procesati pana cand acestea se maruntesc bine.
Adaugati apoi apa, sucul de lamaie, sarea, fulgii de drojdie si procesati pana cand compozitia se transforma intr-o pasta fina.
Rasturnati pasta de branza intr-un bol si puneti peste mararul si ceapa tocate marunt. Amestecati bine si..gata.
O puteti servi pe crackersi sau painici raw.Este absolut delicioasa!
Reteta si imagini: Alina Barbu
Cata apa se pune in branzica de migdale cu marar ?
In primul rand,multumesc pentru minunatele si pretioasele daruri pe care ni le faceti! Revin cu o rugaminte:avand in vedere cat de pretioasa este apa pentru viata,va rog sa abordati acest subiect,care cam doare in multe locuri din tara,ajutandu-ne si cu eventuale prezentari de filtre,de la firme serioase,de calitate si,daca e posibil,nu prea scumpe(nici ele,nici consumabilele).MULTUMESC!