Utilizata de sute de ani in medicina ayurvedica, ashwagandha reprezinta un remediu natural eficient in mentinerea sanatatii si vitalitatii organismului nostru, datorita puternicelor sale proprietati antioxidante, antiinflamatoare si antistres.
Ashwagandha este o modalitate excelenta de a-ti reinventa cafeaua de dimineata si de a te energiza pentru intreaga zi. Aceasta reteta utilizeaza lapte de migdale, unt de arahide si sirop de artar pentru a tempera gustul usor amarui al ashwagandhei.
Afla mai multe despre beneficiile Ashwagandhei pentru sanaatate din articolul Ce este ashwagandha? Top 10 beneficii ale acestui remediu ayurvedic stravechi
Ingrediente necesare:
- 1/2 cana lapte de migdale
- 1/3 cana cafea preparata
- 1 lingura unt de arahide bio
- 1 lingurita sirop de artar sau miere cruda
- 1 lingurita pudra de ashwagandha
Mod de preparare:
Incalzeste putin laptele, apoi toarna-l in blender si adauga cafeaua fierbinte, untul de arahide, siropul de artar si pudra de ashwagandha. Amesteca la viteza mare pana se omogenizeaza foarte bine ingredientele si obtii un latte fin si spumos. Toarna-l in cana si bucura-te de o portie buna de antioxidanti.
Pofta buna! Scrie-ne in comentarii daca ti-a placut aceasta reteta!
Descoperă și alte retete delicioase cu Ashwagandha!