Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Puori VM - Multivitamine si minerale - vegan - 60 capsule | Puori

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Puori VM - Multivitamine si minerale - vegan - 60 capsule | Puori

Puori VM - Multivitamine si minerale - vegan - 60 capsule | Puori

160.00 Lei

SKU: 5710789003462

Cantitate:

Puori VM - multi vitamine si minerale - vegan - 60 capsule

Complex de vitamine și minerale cu ingrediente special selectate, ce conțin 13 vitamine esențiale și  9 minerale. Produsul este dezvoltat ca un supliment la o dieta regulata, precum și o dieta pe baza de plante. Produsul este certificat de Vegan Society, ceea ce înseamnă că acest complex poate  fi consumat cu ușurință de persoanele care urmează o dieta vegan sau vegetariana.

• forme active și ușor de absorbit de Vitamina B12 (metilcobalamina & adenosylcobalamina)
• forma vegană a vitaminei active D3 din lichen.
• minerale legate organic pe care organismul le poate absorbi cu ușurință.
• administrare 1 capsulă pe zi.

Descriere

Despre Puori VM – multi vitamine si minerale - Vegan
Produsul este dezvoltat ca un supliment la o dieta regulata, precum și o dieta pe baza de plante, pentru cei care doresc zero compromisuri cu privire la calitatea, doza sau formele diferitelor vitamine și minerale.

De ce ar trebui să iei Puori VM – multi vitamine si minerale?
Puori VM - vitamine si minerale de la Puori este un complex de vitamine și minerale cu ingrediente special selectate și conține 13 vitamine esențiale și 9 minerale. formele și dozele de fiecare vitamină și mineral individual sunt atent selectate pe baza celor mai recente studii și cercetări în domeniu.

Ingrediente
Puori VM – multi vitamine si minerale este formulat pe baza studiilor științifice cu accent pe adăugarea de doze suficiente de minerale specifice & vitamine care lipsesc în dieta vegana sau vegetariana, oferind in același timp o gamă largă de substanțe nutritive comune. Toate vitaminele și mineralele sunt incorporate în forme ușor absorbabile pentru cel mai bun rezultat și în forme potrivite pentru vegani. Sursa pe bază de plante de vitamina D3 este extrasă cu atenție din lichen și oferă vitamina D naturală în forma sa cea mai bioactivă, colecalciferol (vitamina D3). Vitamina K2 este o formă biologic activă de vitamina K2. Doza de fier este ajustată deoarece in cele mai multe diete pe baza de plante, fierul este mai greu de absorbit. Puori VM conține, de asemenea, extra vitamina B12, zinc și iod pentru a se asigura necesarul complet de vitamine si minerale in dieta pe bază de plante.

Vegan certificat - întotdeauna testat la un terț (laborator independent) și certificat pentru puritate și eficacitate

Denumire: Puori VM, Multi Vitamine si Minerale (60 capsule) – Supliment Alimentar
Prezentare: Flacon cu 60 capsule
Descriere: Complex de Vitamine si Minerale. Conține 13 vitamine esențiale si 9 minerale pentru necesarul tau zilnic de energie.
Ingrediente (per 1 capsula):
Minerale: Crom (picolinat de crom) 20 mcg (50% VNR*), Calciu (citrat de calciu) 50 mg (6% VNR*), Magnesiu (bisglicinat de magneziu) 20 mg (5% VNR*), Seleniu (selenat de sodiu) 50 mcg (90% VNR*), Fier (bisglicinat de fier) 10 mg (70% VNR*), Zinc (picolinat de zinc) 8 mg (80% VNR*), Bor (borat de sodiu) 1mg (-%VNR), Iod (iodura de potasiu) 100 mcg (65% VNR*), Cupru (bisglicinat de cupru) 400 mcg (40% VNR*)
Vitamine: Vitamina A (acetat de retinil) 800 mcg (100% VNR*), Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) 2.5 mg (230% VNR*), Vitamina B2 (riboflavina) 2.5 mg (180% VNR*), Viatmina B3 (nicotinamida) 15 mg (95% VNR*), Vitamina B5 (acid pantotenic) 5 mg (85% VNR*), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 4 mg (290% VNR*), biotina 50 mcg (100% VNR*), L-5-metiltetrahidrofolat 400 mcg (200% VNR*), Vitamina B12 (metilcobalamina) 100mcg (4000%VNR*), Vitamina C (L-ascorbat de calciu) 50 mg (65% VNR*), Vitamina D3 (colecalciferol) 20 mcg (400% VNR*), Vitamina E (succinat de D-alfa-tocoferol) 6.7 mg (55% VNR*), Vitamina K2 (menachinona 7 MK-7) 50 mcg (65% VNR*).
Excipienti: bitartrat de colina, agent de îngroșare (Extract si fibre orez), colorant din extract de morcovi, capsulă din celuloză vegetala (HPMC)
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulament 1169/2011
Porția de servire: 1 capsula/zi
Mod de administrare: Pentru copii de la 11 ani in sus si adulti, cate 1 capsula/zi, la masa, preferabil dimineața, sau conform recomandării consultantului de specialitate. După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.
Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101