REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Puori O3 - Omega 3 (ulei de peste concentrat) - 120 capsule | Puori

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Puori O3 - Omega 3 (ulei de peste concentrat) - 120 capsule | Puori

Puori O3 - Omega 3 (ulei de peste concentrat) - 120 capsule | Puori

175.00 Lei

SKU: 5710789000713

Cantitate:

Puori O3 – Omega 3 (ulei de pește concentrat și pur) - 120 capsule
Fiecare porție (3 capsule) conține 2000mg omega 3 ( EPA 1250 mg , DHA 500 mg , alti O3 250 mg) și fiecare lot este testat de IFOS (international fish oil standards) pentru prospețime și puritate.
Puori O3 – Omega 3 conține ulei de pește derivat numai din anșoa sălbatice. Acești pești sunt peștii grași cei mai mici din lanțul alimentar, ceea ce înseamnă o acumulare scăzută de toxine.
Uleiul este purificat și concentrat pentru a oferi o doză mare de EPA și DHA.

Descriere

Puori O3 – Omega 3, ulei de pește foarte concentrat și pur. Fiecare porție conține 2000mg omega 3 și fiecare lot este  testat de ifos (international fish oil standards) pentru prospețime și puritate.
Uleiul de pește este în general, derivat din pește  gras cum ar fi anșoa, sardine, hering, păstrăv și somon. uleiul de pește este o sursă foarte bună a doi acizi grași poli-nesaturați  specifici cu lanț lung (omega-3) cunoscuți sub numele de epa (acid eicosapentaenoic) și dha (acid docosahexaenoic). Acești doi acizi grași sunt acizi esențiali, adică nu sunt sintetizați de organismul uman, provenind in mod normal din dieta zilnica si  oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate.
Puori O3 – Omega 3 conține ulei de pește derivat numai din anșoa sălbatice. Acești pești sunt peștii grași cei mai mici din lanțul alimentar, ceea ce înseamnă o acumulare scăzută de toxine. Uleiul este  purificat și concentrat pentru a oferi o doză mare de epa și dha dar in același timp fără toxine.
Despre Puori O3

Puori o3 a fost primul produs sub marca Puori. fondatorii Puori au creat acest produs pentru că de  fiecare dată când au cumpărat ulei de pește, au experimentat acea senzație a unui gust nu foarte plăcut, care au aflat ulterior ca poate proveni din cauza faptului că uleiul a fost rânced. Ei nu au avut  încredere ca aceste produse sunt curate și proaspete, deoarece acestea nu aveau certificări de la laboratoare independente. Astfel, Puori a început producerea de ulei de pește Puori O3 și in paralel au obținut certificate internaționale de la laboratoare independente care dovedesc puritatea si calitatea acestui produs.
De ce ar trebui să iei Puori O3 - Omega-3?
Omega-3 este un nutrient esențial, ceea ce înseamnă că oamenii au nevoie de el din dieta zilnica. Cea mai mare parte a populației nu obține suficienți acizi grași de tip omega 3 in dieta lor zilnica, pentru a echilibra aportul ridicat de omega-6, ceea ce poate duce la anumite inflamații în organism.
Ingrediente
Uleiul de pește brut provine din anșoa sălbatice capturate în Oceanul Pacific. Acesta este prins cu  metode de pescuit certificate IFOS, asigurând respectul fata de mediu si un pescuit responsabil si sustenabil.
Pestele anșoa folosit este capturat în sălbăticie, nu provin din medii de cultura, iar instalația de prelucrare a uleiului este situată chiar lângă mal, ceea ce permite un timp de procesare foarte rapid și asigură un produs final mai proaspăt.
IFOS testează fiecare lot pentru contaminanți de mediu, inclusiv metale grele, pcb sau derivați ai pcb (polychlorinated biphenyl), dioxine si furan. Aceste substanțe toxice se acumulează de obicei în  grăsimi, iar uleiul derivat din pește poate conține, prin urmare, acești contaminanți care pot avea efecte negative asupra sănătății. IFOS, in același timp, măsoară oxidarea și rânceditatea pentru a se asigura că uleiul de pește este stabil și proaspăt pentru consum.

Beneficii ale consumului de ulei de peste
Sănătatea inimii
Numeroase studii au demonstrat efectele benefice ale acizilor grași de tip omega 3, în special din surse marine, asupra sănătății cardiovasculare atât la pacienții cu boli cardiovasculare, cât și la persoanele sănătoase, corelând un consum mai mare de pește cu o frecvență mai mică a bolilor cardiovasculare .
Creier și acuitate vizuala
Aproximativ 60% din creier constă in materie grasa și mai ales DHA care se găsește din abundență, atât  în creier cat și in retina ochiului. Prin urmare, DHA este o componentă vitală în dezvoltarea funcției normale a creierului și ochilor și sta la baza a miliarde de neuroni.   Învățarea este de asemenea asociata cu capacitatea de a forma noi conexiuni în creier, și DHA pare  să joace un rol critic in menținerea și conservarea plasticității creierului .
echilibrul dintre omega-3 și omega-6 
Atât omega-3 și omega-6 sunt acizi grași esențiali de care avem nevoie si pe care trebuie sa-i extragem din dieta zilnica.  Echilibrul dintre omega-3 și omega-6 este esențial pentru reglarea tipurilor de molecule mesager prezente în organism. Omega-6 tinde să formeze molecule de semnalizare pro-inflamatorii în timp ce omega-3 formează molecule de semnalizare  anti-inflamatorii. Schimbările drastice din dieta noastră în ultimele decenii a dus la un aport mult mai mare de omega-6 decât omega-3. Acest lucru denaturează  echilibrul dintre aceste molecule de semnalizare derivate din acizi grași ceea ce duce la o stare pro-inflamatorie perpetua a organismului. Creșterea aportului de pește gras sau completarea dietei cu omega-3 este o modalitate de  a  contrabalansa acest lucru și crește  producția de molecule de semnalizare anti-inflamatorii.  Mod de utilizare: Pentru adulti, de la 11 ani in sus. Luați 3 capsule pe zi, de preferință in timpul mesei sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Portia de servire: 3 capsule
Portii per ambalaj: 40 portii (1 flacon x 120 capsule)

Informații nutriționale (per portia de 3 capsule):
Ulei de peste concentrat – 2700 mg
Acizi grasi Omega 3 – 2000 mg
• EPA (Eicosapentaenoic Acid) – 1250 mg
• DHA (Docosahexaenoic Acid) – 500 mg
• Alti acizi grasi Omega 3 – 250 mg

Greutate neta: 156gr

Ingrediente: Concentrat de ulei de pește (ulei de anșoa), gelatină (bovină), glicerină, colorant (caramel), aromă naturală de lămâie, antioxidant (extract de tocoferol)

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101