Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Puori M3 - Complex de magneziu - vegan - 120 capsule | Puori

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Puori M3 - Complex de magneziu - vegan - 120 capsule | Puori

Puori M3 - Complex de magneziu - vegan - 120 capsule | Puori

135.00 Lei

SKU: 5710789002571

Cantitate:

Puori M3 - Complex de  magneziu ușor absorbabil  -  vegan - 120 capsule
Magneziu în forme biodisponibile amestecate cu Zinc, Vitamina B6 și acid malic pentru un efect optim.
Puori M3 combină formele organice ale celor 2 minerale indispensabile magneziu și zinc. Magneziul este al patrulea cel mai abundent mineral din organism, implicat în mai mult de 300 procese enzimatice și critic pentru o stare bună de sănătate. Zincul este un mineral esențial implicat în numeroase aspecte ale  metabolismului celular, inclusiv funcția imunitară, favorizând in același timp absorbția magneziului in organism.
Fiecare portie (3 capsule) contine 225mg magneziu (60% VNR*), 8mg zinc (80% VR*), 8mgVitamina B6 (57% VNR*).

Descriere

Magneziu în forme biodisponibile amestecate cu zinc, vitamina B6 și acid malic pentru un efect optim.
Puori M3 combină formele organice ale celor 2 minerale indispensabile magneziu și zinc. Magneziul  este al patrulea cel mai abundent mineral din organism, implicat în mai mult de 300 procese enzimatice si in metabolismul energetic și critic pentru o stare bună de sănătate. Zincul este un mineral esențial implicat în numeroase aspecte ale  metabolismului celular, inclusiv funcția imunitară, favorizând in același timp absorbția magneziului in organism.
Despre Puori M3
Multe suplimente de magneziu se bazează pe tipurile de magneziu pentru care organismul nostru are  dificultăți in procesul de absorbție. prin urmare, ne-am propus să creăm un supliment natural de magneziu astfel încât sa asiguram cea mai buna biodisponibilitate în organism și asigurând astfel beneficii optime pentru sănătatea noastră.
De ce ar trebui să luați Puori M3 - complex de magneziu? 
Puori M3 are atât aplicații sportive, cât și de sănătate. Magneziul este unul dintre mineralele cele mai abundente din organism și implicate în mai mult de 300 de procese enzimatice în corpul dumneavoastră,  dar cu toate acestea mulți oameni nu primesc suficient magneziu din dieta zilnica. 
Ingrediente
Mineralele din Puori M3 provin din apa de mare și subsolul bogat în aceste minerale specifice.  Mineralele sunt  extrase, purificate și amestecate împreună printr-un proces care garantează calitatea ridicata a produsului. În Puori M3 folosim două tipuri de forme de magneziu - gluconat de magneziu și taurinat de magneziu.  Aceste tipuri de magneziu chelat sunt dovedite a avea un grad de absorbție crescut in organism, comparativ cu formele  in-organice de magneziu, cum ar fi oxidul de magneziu. Se crede că diferențele de biodisponibilitate între magneziul chelat și cel organic rezultă din solubilitatea mai mare a formelor chelate și din  dizolvarea mai bună la locul absorbției. 
În plus,  vitamina  B6  și acidul malic sunt adăugate pentru a crește absorbția minerală din intestin și  în celule.
Deoarece magneziul poate interacționa cu alte componente alimentare, cel mai bine este sa  evitam consumul împreuna cu produsele lactate sau alimentele bogate în fibre. Administrarea Puori M3 este de preferat sa se fac pe stomacul gol pentru a obține astfel cele mai multe beneficii din  supliment.

Beneficii
Energie
Magneziul este al treilea mineral cel mai abundent din organism, și este în special utilizat in procesele de producție de energie. Magneziul  este  necesar pentru a activa funcția celulară în corpul nostru, care este esențială pentru producerea de energie în celulele numite atp. Dacă sunteți  deficitar în magneziu, primele indicații sunt starea de oboseala sau moleșeala. Completarea cu  magneziu, în acest caz, va contribui la o reducere a acestor simptome. În mod similar, vitamina B6 ajută si ea la reducerea oboselii iar zincul este implicat în metabolizarea nutrienților.
Funcția musculară si spasmele musculare
Spasmele musculare sunt acele contracții bruște si involuntare ale unui mușchi sau ale unui grup de mușchi. De cele mai multe ori este vorba despre crampe musculare însoțite de o durere ascuțita care dispare in câteva minute, însă durerile pot fi ameliorate in general executând întinderi ușoare ale mușchiului.
In situația sportivilor de performanta care depun efort intr-un mediu cu temperatura ridicata, suprasolicitarea este cauza spasmelor care apar la nivelul mușchilor scheletici. In cele mai multe cazuri, spasmele se manifesta la mușchii mari, cel mai des folosiți. Spasmele musculare pot apărea si ca urmare a unui efort exagerat, cu care persoana respectiva nu este obișnuită, cum ar fi de exemplu exercițiile la sala de forță. Depletia de electroliți si deshidratarea pot fi alte cauze ale spasmelor musculare. pentru ca proteinele sa interacționeze si sa genereze o contracție organizata, este nevoie ca celulele musculare sa aibă suficienta apa, sodiu, glucoza, calciu, magneziu si sodiu. Atunci când aceste elemente nu sunt suficiente, mușchiul devine instabil si se produce spasmul. Fără  suficient  magneziu, fibrele musculare rămân blocate, tensionate și mușchiul nu se poate relaxa, astfel încât magneziul devine esențial pentru susținerea si recuperare sistemului muscular  precum și evitarea crampelor. 
Echilibrul electrolitic
Până la 70% din greutatea noastră corporală este apă. Când corpul nostru este supus la efort (munca fizica solicitanta, antrenament sau competiții sportive) sau suntem expuși la un mediu călduros, organismul reglează temperatura interna prin transpirație. Acest lucru duce la pierderea de apa si electroliți, iar magneziul este unul dintre ionii importanți care ne ajută să ne menținem echilibrul  electrolitic. Denumire: Puori M3 – Complex de Magneziu (120 capsule) – Supliment Alimentar
Prezentare: Flacon cu 120 capsule
Descriere: Magneziu in forme biodisponibile, fortificat cu zinc si vitamina B6 pentru un efect optim. Contribuie la reducerea oboselii si extenuării.
Ingrediente (per 3 capsule): Magneziu ( taurat de magneziu si gluconat de magneziu) 225 mg (60% VNR*), Zinc (picolinat de zinc) 8 mg (80% VNR*), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 8 mg (571% VNR*).
Excipienti: acid malic 300 mg, agent de îngroșare (Inulina, Ribus Nu-Mag (Extract si fibre orez, guma arabica, ulei floarea soarelui)), capsulă din celuloză vegetala (HPMC).
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulament 1169/2011.
Porția de servire zilnica: 3 capsule/zi
Mod de administrare: Pentru copii de la 11 ani in sus si adulti, cate 3 capsule/zi, la masa, preferabil cu 30 minute înainte de ora de culcare, sau conform recomandării consultantului de specialitate. După deschidere, produsul poate fi utilizat pana la sfârșitul perioadei de valabilitate înscrisa pe ambalaj.
Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101