Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Puori C3 – Vitamina C 500mg – 20 comprimate efervescente | Puori

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Puori C3 – Vitamina C 500mg – 20 comprimate efervescente | Puori

Puori C3 – Vitamina C 500mg – 20 comprimate efervescente | Puori

60.00 Lei

SKU: 5710789003202

Cantitate:

Puori C3 – Vitamina C 500mg – 20 comprimate efervescente
Un refresher natural cu un gust proaspăt de citrice, împreună cu suport imunitar și efecte antioxidante din formula unică de Vitamina C din surse naturale, zinc și extracte de plante medicinale (Yerba mate si Ginseng). Vitamina C în Puori C3 provine din trei surse naturale: acerola, goji și măceșe cunoscute pentru conținutul mare de Vitamina C.
Vitamina C este o vitamina solubila in apa care acționează in celulele tale ca un antioxidant puternic si contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Descriere

Puori C3 – vitamina C 500mg – 20 comprimate efervescente
Un refresher natural cu un gust proaspăt de citrice, cu suport imunitar și efecte antioxidante din formula unică de vitamina C din surse naturale, zinc și extracte de plante medicinale (Yerba mate si Ginseng).
Vitamina C în Puori C3 provine din trei surse naturale: acerola, goji și măceșe  cunoscute pentru conținutul mare de vitamina c. Vitamina C este o vitamina solubila in apa care acționează in celulele tale ca un antioxidant puternic si contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Funcția imună
Vitamina C are multe funcții în sistemul imunitar și poate ajuta pentru a sprijini apărarea naturală a organismului. Se găsește în concentrații mari în celulele imune. Unul dintre riscurile de deficit de vitamina C este moartea celulelor imune importante. În plus, vitamina C joacă un rol în reglarea și mișcarea celulelor imune. Deficitul de zinc, duce ca anumite aspecte ale funcției imune sa fie compromise. Atât celulele, cât și alte substanțe necesare pentru răspunsurile imune sunt limitate în funcția lor atunci când zincul lipsește.
Stresul oxidativ
Acesta se manifestă atunci când în organism apar dezechilibre între producția de oxigen reactiv (inclusiv radicali liberi) și capacitatea de detoxifiere a reactivilor intermediari. Practic, atunci când o celulă este expusă la mai mulți compuși reactivi de oxigen, se poate degrada. Astfel, stresul oxidativ contribuie la procesele de îmbătrânire și la fiziopatologia bolilor cardiace sau neurodegenerative.
Când vorbim despre factorii de risc ai stresului oxidativ trebuie să menționăm și cauzele alimentare. Astfel, dieta săracă în vitamine și antioxidanți va spori efectele stresului oxidativ. Stresul oxidativ apare și pe baza efortului fizic intens. De aceea una dintre principalele funcții ale vitaminei C în organism este funcția sa ca un antioxidant iar zincul poate proteja, de asemenea, metabolismului sau expunerea la stres de mediu.
Energie
Slăbiciunea și oboseala sunt simptome comune pentru deficit de vitamina C. Un supliment cu vitamina C poate preveni deficienta prin reducerea simptomelor de oboseală, precum și sprijinirea metabolismului normal care produce energie.
Funcția cognitiva
Zincul are un rol important în sistemul nervos central, unde acționează pentru a ajuta la semnalizarea neuronală în creier. Mod utilizare: Pentru adulti si copii de la 11 ani in sus adaugati un comprimat in 250ml apa si lasati sa se dizolve complet pentru 4-5 minute. Nu consumati mai mult de 1 comprimat pe zi

Ingrediente: Acid Citric, Bicarbonat de Sodiu, Inulin, Vitamine ( ascorbat de calciu, ascorbat de magneziu), arome naturale de portocale si mango, Acerola Berry (Malpighia punicifolia L), Goji Berry (Lycium barbarum), Minerale (ascorbat de zinc), Yerba Mate (frunze) (Ilex paraguariensis A.St.-Hill), indulcitor - Steviol glicozyde, Macese (Rosa canina), Ginseng extract (Panax Ginseng).

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101