Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Povești de Succes
  4. Povești de succes din comunitatea Viața Verde Viu - Patricia Lidia

Povești de succes din comunitatea Viața Verde Viu - Patricia Lidia

Povești de succes din comunitatea Viața Verde Viu reprezintă o serie de interviuri în care vom spune poveștile eroilor și eroinelor din comunitatea Viața Verde Viu și cum au reușit aceștia să-și transforme viața în bine.

Speranța noastră este este că din aceste povești vom învăța cu toții câte o lecție pe care să o putem aplica în propriile vieți.

Astăzi este rândul Patriciei să ne povestească parcursul ei, cum a ajuns în comunitatea Viața Verde Viu, să ne spună mai multe despre reușitele și provocările unui stil de viață sănătos.

Sunt Patricia Lidia, femeie. Etichetele despre cine suntem nu reușesc niciodată să ne descrie cu adevărat, căci fiecare om ce trece prin viața noastră ne cunoaște sub o anumită pălărie. Sunt mamă de Greuceanu, soție de Meșter la mine acasă, corporatistă millenial după descrierile societății, soloprenor, mentor în organizare și planificare eficientă, partener energetic Reiki și practicant de arte divinatorii. 

De când mă știu, încerc să aflu cine sunt. Cine sunt cu adevărat. Mereu am simțit că nu sunt suficientă, că trebuie să știu mai multe, mai multe, să fiu și mai bună, să acopăr cât mai multe domenii și direcții. 

În facultate, am descoperit spiritualitatea. Lumea Reiki și a energiilor. Se spune că viața adevărată începe acolo unde se termină frica. Când am reușit să îmi depășesc fricile, temerile, am început să descopăr o lume minunată, am început să mă descopăr holistic, ca om fizic și emoțional, în toate valențele mele. Însă nu aveam bani de investit în cursuri de " așa ceva", și am căutat totuși în mine și am investit altceva disponibil: cea mai prețioasă resursă personală - timpul meu.

Am renunțat să mă mai uit la televizor și, în schimb, am folosit timpul pentru a participa la seminarii web gratuite, traininguri și cursuri online, am citit și am luat notițe. Am petrecut ore întregi vizionând pe YouTube materiale pentru a mă ajuta să mă educ mai mult, tot mai mult. Și în acest timp mi-am creat sisteme și mecanisme de adaptare. Am descoperit că planificarea și organizarea îmi reduc stresul și mă ajută să echilibrez jobul de programator într-o corporație cu calea Reiki și viața de familie.

De un an de zile sunt soloprenor, adică eu lovesc mingea, eu pasez, eu recepționez, eu semnalez și sancționez offside, eu lovesc liber indirect spre poarta competiției, eu șutez spre poarta mea, eu apăr, eu iau golul și tot eu mă felicit și mă critic în același timp. Am încercat diverse pălării, dar eram aceeași Patricia. Sunt prea directă și deschisă și am tendința să ofer prea mult, tuturor. 

Ieri eram coach de creativitate și idei - știu subiectele despre care vorbesc femeilor din jurul meu pe de rost, îmi face plăcere să povestesc despre ele nu pentru că tocmai ce le-am studiat, ci pentru că întrupez și trăiesc aceste cunoștințe și abilități în fiecare ziApoi mi-am spus că mentor în planificare și organizare e mult mai potrivit.

Iubesc să fac asta din toată inima și din suflet și cea mai mare dorință a mea este să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume, să ajut femeile să își găsească liniștea sufletească și echilibrul emoțional, să își reducă stresul zilnic.

 

Mulți spun că e bine să ne alegem un singur domeniu în care să excelăm și pe ăla să batem apa în piuă. Dar ce ne facem când viața noastră se leagă iremediabil de două nișe diametral opuse? Din toată nebunia de subiecte pe care am abordat-o în ultimii ani, două direcții s-au împletit excelent și lucrează senzațional împreună: echilibrarea chakrelor și organizarea eficientă. Căci fără o organizare și planificare eficientă, ne este imposibil să trăim în echilibru. Iar chakrele, centri noștri energetici, ne guvernează emoțiile și stările, ducând la un echilibru interior și exterior.

 

Așadar, am ales să mă numesc mentor în planificare și organizare. Căci, prin activitățile mele îmi propun să ajut femeile să își redescopere echilibrul și creativitatea în familie, business și hobby cu ajutorul planificării și organizării eficiente și a sistemelor energetice de susținere emoțională.

 

Adică fix așa cum aplic asupra mea, zi de zi. Iar asta mi-a adus alături o comunitate întreagă de femei minunate, cu care lucrez pas cu pas, prin grupuri de suport și kituri digitale. Și să ne bucurăm împreună de mai puțin stres și mai mult succes. Pe toate planurile.

Am descoperit Viața Verde Viu într-un moment de răscruce în viața mea, când mi-am luat decizia de a-mi schimba stilul de viață, din omul sedentar cu ronțăială mereu lângă ea, într-o femeie care să fie mândră de ea când iese pe stradă. Căutând soluții, am descoperit site-ul și blogul VVV. Iar apoi, pe blog, provocarea detox și, implicit, comunitatea! Pe atunci - Superalimente și stil de viață sănătos!

 

Primul an alături de VVV a fost unul plin cu de toate, dar mai ales cu schimbarea obiceiurilor, lărgit zona de confort și lucru cu sinele. In VVV am descoperit o echipă senzațională, produse excepționale, care m-au ajutat enorm in această tranziție. Nu m-am simțit singură în acest efort și a contat enorm! Apoi mi-am propus ca în fiecare lună să fac o achiziție de produse Viata Verde Viu ️ am început timid, cu produsele din provocările Anei, apoi am continuat cu mixurile RawBoost și YouSuper și acum sunt fan declarat al produselor sănătoase. Înscrierea la newsletterul VVV a fost o altă decizie excelentă, căci astfel sunt la curent cu noutățile, produsele noi, metode inedite de folosire a acestora.

Sincer, viața mea s-a schimbat enorm. În plină criză pandemică, în plină criză personală datorată condițiilor noi și presiunilor, începusem să mă distanțez de corpul meu. Peste tot citești că în primul rând trebuie să te iubești pe tine însuți. Cum să faci asta când îți vine greu să te privești în oglindă? Dar rezultatele au început să se vadă imediat, odată ce am pus în practică sfaturile de pe grup, am început să integrez produsele sănătoase în dieta noastră și, mai ales, trecând treptat spre o dietă bazată preponderent pe produse vegetale. Nu am ratat de atunci nici o provocare (m-am ținut de treabă chiar și când eram în deplasare!), nici un mystery box, nici o recomandare.

În decembrie la provocarea cu echilibrul hormonal am avut oportunitatea de a completa un chestionar de nutriție, care a fost interpretat de nutriționiștii colaboratori VVV. Nu pot spune că nu știam ceea ce am aflat în urma interpretării chestionarului (ego-ul meu a dansat lambada când am citit că ceea ce fac eu deja este super ok, doar au mai adăugat ei câteva sfaturi care îmi vor mai îmbunătăți puțin procesele în corp), dar acum a făcut și mintea mea click și unele informații s-au sincronizat mai bine cu planurile mele.

 

Nu a fost greu pe partea de alimentație, eu sunt 'obsedată' de organizare și am un sistem bine pus la punct de planificare a gătitului (vezi articolele mele de pe blogul VVV despre organizare și planificare), așa că un mare MULȚUMESC pentru toate sfaturile, abia aștept să văd și mai multe schimbări în bine!

 

Apropo, toate aceste schimbări se reflectă și asupra lui Greuceanu, care s-a ambiționat să mănânce sănătos și să facă sport, un lucru minunat pentru cei 7 ani ai lui! Copiii fac ceea ce văd la părinți mai repede decât ceea ce doar aud de la ei!

Așadar, ce am schimbat… am schimbat multe, am înlăturat unele obiceiuri nesănătoase și am adăugat unele rutine sănătoase:

 

În realitate, produse naturiste găsești peste tot. E plin internetul de ele, la propriu. Ce e diferit aici e că ai o comunitate întreagă să te susțină. Iar eu fix asta aveam nevoie, de un partener de responsabilizare, care să mă susțină și să mă ajute să îmi depășesc obstacolele. Mai ales cele emoționale.

Tranziția spre un stil alimentar având plantele ca principal ingredient nu a fost grea, căci unul din atuurile comunității este echilibrul. Nu este acel extremism care te ține la distanță. Nu ești criticat când greșești, ci susținut și ajutat să reușești. Mi se părea greu spre imposibil să am diversitate în meniul săptămânal. Nimic mai greșit.

 

Alături de oamenii din comunitate am găsit rețete ușoare și rapide pe gustul meu. Am avut curaj să experimentez și mai departe și să propun eu la rândul meu rețete. Am început să înlocuiesc produse nesănătoase cu variante sănătoase.

 

Cred că cel mai mult mă inspiră postările oamenilor ca mine, oameni simpli, oameni normali. Care, așa ca mine, au de depășit obstacole și înlăturat prejudecăți și preconcepții. Dacă ei pot, și eu pot. Dacă eu pot, și ei pot. Ne inspirăm și susținem reciproc. Ne propunem rețete de gătit, produse ce ne-au impresionat, facem schimb de opinii constructiv.

Deși îmi plac toate produsele VVV, unele dintre ele au devenit de nelipsit din casa noastră.

Preferatele mele absolute sunt Forever Beautiful și Moon Balance de la YouSuper. Forever Beautiful este primul produs YouSuper pe care l-am încercat și care m-a convins de beneficiile acestor mixuri. Frumusețea pielii începe din interior.

După doar o săptămână de integrat zi de zi în meniu de vedeau beneficii clare asupra tenului - mult mai strălucitor și mai puține imperfecțiuni. Iar Moon Balance m-a ajutat mult să reduc irascibilitatea.

 

Aveam o perioadă zici că eram venită din iad, mai ales dimineața... mai aveam puțin și lătram eu la câine decât ar fi lătrat el la mine (bineînțeles, cu o mulțime de greșeli gramaticale lătrătoare), pisica mă enerva cu miorlăitul, soțul meu respira prea tare și îl auzeam... ce exerciții de respirație și gândire pozitivă! mai aveam puțin și beam apa de la câine... zici că eram turbată (noroc că e filtrată)! Apoi a apărut Moon Balance și, puf, mama Zen a ieșit înapoi la suprafață, toată zâmbitoare și drăgăstoasă!

Apoi m-au convins produsele Energovita, în special pudra de cătină ecologică cu miere. Alături de vitamina C alcalină pulbere, formează singura cură pentru creșterea imunității pe care o facem cu toții. Așa am reușit să trecem ca rața prin apă prin toate răcelile celor din jur și nu ne-a adus Greuceanu de la grădiniță nici un crocobaur.

 

Nu pot uita mixurile Golden Flavours de turmeric latte, care nu lipsesc de la pauza mea de prânz (am o pauză dedicată doar pentru savurarea turmeric latte în fiecare zi), și miere cu fructe.

 

Dacă mai stau puțin și mă gândesc, mai pun câteva pe listă, rapid:

 

 

Mi se pare senzațional să ai o comunitate care să te susțină în adevăratul sens al cuvântului când vrei să faci o schimbare în stilul de viață. Te împuternicește și face ca totul să pară mai ușor și realizabil!

Pe Patricia o poți găsi aici:

Website | Facebook | Instagram

--------

Ti-a plăcut povestea Patriciei? Rezonezi cu ea și vrei să ne spui mai multe despre propria ta călătorie și ce lecții ai învățat pe drum?

Scrie-ne un mesaj direct pe whatsapp la numărul 0770363621 sau un mail la adresa contact@viataverdeviu.ro, iar noi vom face ca povestea ta să fie auzită și citită!

PS: Dacă vrei să descoperi mai multe povești de succes le poți descoperi aici!  

 

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101